Президентські вибори 2014

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем duncan, 22 лют 2014.

1. kjk

kjk Дуже важлива персона

Зробіть в темі голосувалку :)

• Подобається Подобається x 1
  2. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Як буде більше зареєстрованих кандидатів.

3. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

Краще сказати залізло, щоб не чіпали на час виборів

Артобстрєл заразив!? Тонко звучить, і майже ввічливо. Нє? ;) ))

А по прогнозах?
    1. Юля - в неї є навіть неохідна передумова- стаж... тюремний
    2. Петро Порошенко -вміє говорити, досить жосткий. На хвилі багатьом подобається
    3. Віталік Кличко - бо хочеться , ну ду-у-уже
    4. Дмитро Ярош- не знаю нащо, швидше щоб попіаритись (тенденція майже всіх президентських виборів)
    5. Міхайло Добкін- найімовірніше від східного регіону
    6. Ренат Кузьмин - дістати трохи спокою від нападків
    7. .... добавляєм варіанти

4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я не знав шо українське ім'я вже переробили у Львові на "Міхайло". "Михайло" вже не модно?
    Від східного регіону кандидатів хоч греблю гати, всі по своїм місцям досі - Симоненко, Тегибко активно почав ластами ворушити.

• Подобається Подобається x 2
  5. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Варіантів ще багато, Тигіпко, Чечетов, Сіманєнка, Каліснічєнка - імя їм легіон.
    І не потрібно себе заспокоювати, електорат Януковича нікуди не подівся і він проголосує за самого чорта лиш би не за проукраїнського кандидата. Правда, Путін трохи допоміг, забравши мільйон-півтора кримського бидла.
    Але лишається 91% Донбасу чи 72% Миколаєва... Не кажучи вже про Варашілавград чи Допогєпавск...
    Не можна заспокоюватись...

• Подобається Подобається x 3
  6. Wili

Wili Well-Known Member

Юлька де-факто зараз і керує країною, не бачу її в політиці зовсім.

7. hint

hint Patria o muerte

Якщо конституційна реформа перетворить країну на парламентсько-президентську (я дещо відволікся від подій в раді, може вже повернули Конституцію 2004), то не важливо... ні, не так важлива сама персона, функції її будуть чисто репрезентативні у світі. Мабуть я вже схиляюся до Сені. Але все це має сенс в мирну годину :sad:
    А кандидатів буде багато, тому що це гарантія на певний термін часу перебування на волі

8. Wild Mouse

Wild Mouse скажений вщент

От ви мені скажіть, шановні, ваш мер на президента буде балотуватись, чи нє?

9. Hyligan

Hyligan Іронічний

Тут спочатку потрібно зрозуміти чи будуть вибори взагалі...

10. Romko

Romko Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 8
  11. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А він що, несповна розуму? Хіба що в одному випадку, на виборах Президента ЗУНРу. Впевнений, був би чудовим президентом.

12. liyama

liyama Well-Known Member

у кого з кандидатів "сталеві яйця " ? підкажіть , щоб я знав за кого голосувати.

13. yasam

yasam Well-Known Member

Я буду голосувати за президента який у своїй програмі буде мати єдиний пункт: ліквідація президентства в Україні. Якщо такого кандидата не буде, буду вважати що ми знов програли.

14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

О, да ти гурман.:)))

15. avatarwin

Перша кандидатура на президента вже є, тепер читала що сьогодні пані Юльця вже здорова , візка їй не потрібно , повертається у Київ, і буде реєструватися у президенти також--ось вам і друга кандидатура.

16. Bambook

Bambook Persona non grata

Фейсбук активно пропонує Джемільова.
    Хоча я б, якщо вже говорити про киримтатар, обрав Чубарова.
    І взагалі, незважаючи на давній особистий конфлікт із Садовим і несприйняття багатьох його кроків, які межують з аферами, хотів би бачити пару у другому турі Садовий вс Чубаров.
    Або Шеремета вс. Джемільов. Зрештою - Садовий проти Гройсмана - теж було б цікаво.
    Будь-який з цих варіантів або схожі пари дали би розрив дурнуватих і нав'язаних нам шаблонІв: а) поняття меншого зла б) протистояння схід - захід (у якому реально не було жодного західняка - Чорновіл умовно огаличанений, але мої батьки значно більше прожили у Львові, та при цьому я бачу, що на 100% галичанами не стали, Кравчук, хоч і з Волині - звичний совок, а всі інші були зі Сходу) в) поняття "проросійського кандидата" (усіх обговорюваних зараз Порошенків, Тимошенок, Ярошів, Кличків, не кажу вже про Дупу і Гепу та друга їх Тигипу є підстави запідозрити у російських впливах).

• Подобається Подобається x 3
  17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

о_ОЮлія Володимирівна, чому ви говорите про себе в другій особі? Може візка не потрібно, а голівоньку перевірити?

18. UkrainTaras

UkrainTaras New Member

Я скорее всего за Яроша .
    Как второй вариант Порошенко.

19. mikl

mikl Member

я за то чтоб кандидат выдвигался от города и дебаты мне кажется так было-б объективней

а где взять проукраинского который думает о населении и не имеет капитала со следом из 90-х
    и не умеет писать :
    с моих слов записано верно .........

20. avatarwin

прошу пана відповісти , що ви сьогодні з раненька курили і як багато?

а де твій аватар? :)