Не пересварка, а конкуренція. Від моменту знищення комуністичних мутантів вони будуть не своїми, а конкурентами, які або пропонують людям реальні реформи, або зникають. Тигипка люструвати. Скільки цей молдаван вертлявий буде під ногами плутатися. Він для України ніякої користі не приносить.
Ярош. ---------- Додано в 14:12 ---------- Попередній допис був написаний в 14:11 ---------- І взагалі вимагаю голосувалку)
Так Турчинов не пройдет, как бівший заведующий отдела агитации и пропаганды Днепропетровского обкома комсомола.
І чо? Теж люструвати нафіг... Чесно кажучи я не знаю за кого голосувати, всі якісь не такі, і годяться хіба на "аби не гірше" Може Бамбука виберемо, він колись хотів?
Я знаю ці аргументи, вони звучали ще задовго до революції і завдяки ним Україна 23 роки займається незрозуміло чим. Я думаю прийшов час розв'язувати ці колізії і вони будуть розв'язані. Я не знаю як, але ще два дні тому ми не знали як позбутися Януковича, а сьогодні його вже немає.
він в.о. згідно Конституції......до обрання нового презика і навіть не факт шо він залишиться спікером...
Раз пішла така п"янка, то в мене від ЛФу буде три кандидатури - Хуліган, Бамбук і Мартіні Давайте висунемо когось із них)