Президентські вибори 2014

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем duncan, 22 лют 2014.

1. vele

vele Well-Known Member

борьба началась. Dzeko за порошенко...

2. zet

zet Дуже важлива персона

Не пойму только зачем здесь-то бороться, если просто сходим и проголосуем каждый за своего кандидата. Главное, чтобы была возможность выбора и сейчас и в следующие разы. Что б не влезли в процесс желающие передать власть по наследству или закрепиться навечно. Как Путин в России. Назвал бы уже себя - Генеральный секретарь ЦК КПСС, а не прикрывался званием президента.

• Подобається Подобається x 2
  3. Divcha

Divcha Well-Known Member

Нехай наївно, але ж хочеться вірити, що все було не марно, що робиш хоч якісь маленькі кроки задля цього, і що добро переможе зло і не перейде до Дарта Вейдера на темну сторону. І це не лише обрання Президента стосується. Зараз кожен має, як ніколи, діяти осмислено, правильно і праведно. Навіть Порошенко, якщо уповноважений народом, має (і я вірю, що буде) діяти на песпективу.Так диктує новий час, бо інакше - скільки тоді нам ще треба шансів на державність, скільки ще революцій? Не дати/взяти хабара, не зрадити своїй присязі, зробити благодійний внесок в грошовому/часовому/професійному еквіваленті, просто сумлінно виконувати свої обов"язки - все так просто і складно водночас. Але такі приклади були і є в Україні за цей нелегкий час. Вони надихають.

4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Але ж Дарт Вейдер перейшов на Темну сторону, а потім назад на Світлу.

5. vele

vele Well-Known Member

только что закончилось интервью виктора януковича в ростове. так что можно ждать новых неожиданностей. см. видео между знаками внизу панели кружочком посмотреть позже и знаком настройки.
    Бандиты в Киеве с автаматами вокруг ВР никого не выпускают, голосуют т.к. семьи в заложниках, везде убивают, власть нелегитимна, референдум в регионах, я не виноват, оружия не было, снайперы были майдановцы, ну и такой же бред постоянно.
    http://www.youtube.com/watch?v=bE0brlmBtLU

Останнє редагування: 2 кві 2014
  6. Bastard

Bastard Well-Known Member

Хто за Зечку - той клінічне бидло:pardon:

7. avatarwin

Сьогодні черговий патріот нашої країни , близький по крові до майбутнього президента України пані ЮЛЬЦЯ, офіційно заявила ,що вона , і її партія підтримає Порошенка при умові якщо той візьме її у свою команду і віддасть їй її газову трубу анексовану у свій час ЯНУКОВИЧЕМ. СВОБОДУ ЮЛЬЦІ! СЛАВА ЮЛЬЦІ!

• Подобається Подобається x 1
  8. zet

zet Дуже важлива персона

А если трубу не отдадут, то "прошла любовь, завяли помидоры"?

9. hint

hint Patria o muerte

Яке ж кохання без труби?:dntknw:

10. vele

vele Well-Known Member

На виборах 2010 року Порошенко став відомим "противсіхом" і був одним із тих, хто проклав дорогу до влади команді Віктора Януковича.

При владі регіоналів Петро Олексійович несподівано погодився очолити ключове міністерство економіки. Обіцяв фантастичні реформи. Але ніякими реформами не відзначився. І не тому, що їх не прийняла влада донецьких олігархів – а тому, що й не пропонував. Принаймні, громадськість не поінформував навіть про свої наміри. І швидко пішов.

11. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Я точно не буду голосувати за Богомолець. Моє внутрішнє Я проти неї...не довіряє їй.

Якщо чесно, навіть не знаю за кого голосуватиму. Той список кандидатів просто цирк на дроті.

12. Konek Gorbunok

Konek Gorbunok temporis filia veritas

этого как раз и хочет Москва..имхо..

13. terRen

terRen Дуже важлива персона

Довіра потрібна, :yes: та тут ще й потрібна людина , яка прийде до керма і зможе керувати. Проти неї нічого немаю, та вона не витягне...

• Подобається Подобається x 1
  14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Все ясно з тобою. Працюєш на деструкцію.

15. Porucznik Jeblonski

Porucznik Jeblonski Полковник неприкосновенного запаса

• Подобається Подобається x 6
  16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ось до чого доводить таке хоббі як конспірологія.:)))

• Подобається Подобається x 3
  17. Divcha

Divcha Well-Known Member

Я ще коли дізналася про її чоловіків - два недрібних бізнесмени і американець, зрозуміла, що вона людина небідна. Тим більше навчання у штатах змінює світогляд, хід дій і мислення щодо бізнесу, фінансів, співвідношення час-гоші. Прийом у неї коштує близько 500 грн, бо час фахівця коштує дорого. Щодо нерухомості - це в умовах нашої країни один з найбезпечніших способів зберегти і примножити гроші. Інша справа, що ми незнаємо нічого про походження її активів. Якщо ця інформація випливе і виявиться дискредитуючою, можна буде робити якісь висновки . Наразі, головне те, що її декларація виглядає чесною, навідміну від інших. Он Ярош взагалі ні копійки не заробив,мабуть, повітрям живився, а застава в ЦВК з неба впала. Звісно, неприємно, що на заставу просила, і могла б і більше людям допомогти з такими статками. Он деякі сім"ї загиблих з дітьми і досі обділені увагою. Певний осад недовіри все ж зародився.

18. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Таке знайшла:

• Подобається Подобається x 4
  19. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Портрети жесть.

20. morze

morze Well-Known Member

як з надмогильної плити

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)