Президентські вибори 2014

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем duncan, 22 лют 2014.

1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Так шо, не оголошувати?

Шо тут думати, отримав на Майдані.

Кого це?

2. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Мій прогноз - буде мінімум 10-15%.

---------- Додано в 14:05 ---------- Попередній допис був написаний в 14:03 ----------

В кого впевненість, в Вас особисто? Чи в Вашого оточення?
    В своєму оточенні я впевненості в тому, хто буде президентом, не спостерігаю, так, міркування, прогнози, але впевненості, яка б диктувала вибір ("мовляв, за кого не проголосуй - президентом буде Порошенко") - нема.

• Подобається Подобається x 1
  3. Divcha

Divcha Well-Known Member

По-перше, ще не вечір. А по-друге, народ сім разів відміряє, перш ніж зважитися обміняти донецьких на дніпровських чи "свободівців" (що активно відбувається зараз) і повернути країну в точку "до Майдану". Тут відсутність зв"язків і асоціацій з певними колами є радше її плюсом, аніж мінусом, зважаючи на процес дозрівання суспільства, запущений Майданом.

Останнє редагування: 2 кві 2014
  4. Dobrodiy

Dobrodiy Well-Known Member

Дарт Вейдер - наш президент! :yahoo:

5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Навіщо мені ваш прогноз, мені реальність треба

Шось її навіть на горизонті не помітно

http://ukraine-elections.com.ua/socopros/vybory_prezidenta

6. mrochkizm

Я Вам ж його не впарюю )

7. Konek Gorbunok

Konek Gorbunok temporis filia veritas

понимаете-невозможно объять необъятное, И я совершенно не считаю народ глупым, просто я вам озвучила те цели, которые выдвинул майдан-как основоположные...
    Сейчас, конечно, возникла трансформация...
    И как ничего не изменилось??? Янукович не президент, евроинт-подписана..
    А если опять продолжать "надеяться и верить"-"верить и надеяться"-как это было в 2004 году, то разочарование наступит обязательно....Ставьте реальные цели и они осуществятся....

---------- Додано в 14:24 ---------- Попередній допис був написаний в 14:22 ----------

иными словами Тимошенко???

---------- Додано в 14:28 ---------- Попередній допис був написаний в 14:24 ----------

Именно, хотите извемений-выбирайте новых....и не ропчите на то, что "ничего не поменялось, опять то же самое"-выбирайте нового, не бывшего ранее в политике человека, может тем самым вы уже производите изменение как таковое...

• Подобається Подобається x 5
  8. zet

zet Дуже важлива персона

Я поддерживаю Порошенко именно потому, что у него есть шанс не расколоть Украину. А все эти крайне радикальные представители что Добкин (смотреть не могу на это лживое создание) , что Богомолец (хотя она единственная на программе Савика Шустера произвела хорошее впечатление) растянут страну на 2 куска. Поэтому меня устроит бизнессмен с хорошими экономическими знаниями и ориетированный в перспективе на Евроинтеграцию.

9. vele

vele Well-Known Member

[/COLOR]
    В кого впевненість, в Вас особисто? Чи в Вашого оточення?
    В своєму оточенні я впевненості в тому, хто буде президентом, не спостерігаю, так, міркування, прогнози, але впевненості, яка б диктувала вибір ("мовляв, за кого не проголосуй - президентом буде Порошенко") - нема.[/QUOTE]

уверенность не у меня. я не являюсь симпатиком порошенко. уверенность у самого порошенко. в прямом эфире на ictv дня в понедельник он говорил об этом как о свершившемся факте.
    выборы будут нечестные, не сомневайтесь, с задействованием всех грязных технологий.
    лично я за гриценко или за богомолец. несмотря на опубликованные рейтинги.

10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ти ще довго тут будеш тролити?

11. mrochkizm

Не бачила цього ефіру. Так хай говорить, все одно мислячі люди голосуватимуть за переконаннями.
    На мою думку, Порошенко - нормальний не найгірший кандидат.
    Але якщо буде піарити себе коштом свого 5 каналу - то це вже засвідчить його нечесність.

12. vele

vele Well-Known Member

ха-ха. пусть поедет в донбасс. там у него репутация бендеровца и ахметову, как хозяину донбасса, евроинтеграция не нужна. так что не раскалывать страну не получится.
    олигарх при владе - он и есть олигарх. не забывайте, что он фарбованый лыс. в каких партиях только не был.

13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Чому?

14. vele

vele Well-Known Member

а быть за гриценко или за богомолец это троллить?

15. mrochkizm

Тому що 5 канал декларує свою неупередженість та об"єктивність. Побачимо, скільки і як висвітлюватимуть діяльність кандидатів.

16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А шо, 5 канал зобов'язаний надавати всім кандидатам однакову кількість ефірного часу? Це ви з УТ-1 поплутали.

17. Divcha

Divcha Well-Known Member

Ще трохи аналітики на користь все тієї ж пані (хоча вже ризикую бути віднесеною до її ботів :) ).У розпал своєї боротьби Майдан став об"єднуючим фактором для українського суспільства. "Слава Україні!" стало не порожнім звуком не лише на заході та у центрі. Після трагічних подій, Майдан став ще й святим місцем, окропленим кров"ю - символом сумління нації. Що відбувається тепер? Одні намагаються "примазатись", погрітися у світлі справжніх героїв (згадайте виступ Тимошенко минулими вихідними на Софіївській площі), інші - хочуть просто роззброїти, розпустити і забути як страшний сон, ще інші - будь-що знівелювати здобутки майдану, втоптати їх (а заразом і наші надії на повноцінну державність, елементарну національну гідність) у багно. На Майдані з"являвся Порошенко, але в основному задля картинки на 5-й канал. Богомолець там днювала й ночувала разом з іншими волонтерами. Вона не мовчить (наскільки їй дають можливість) про розслідування по снайперах. Коли їй запропонували піти в уряд, вона одразу ж на майдані натякнула нам всім, що якщо вона не погодиться, то це знак того, що у владі ніяких змін не відбулося і не планується, а лишаються старі схеми. Це чи не єдиний кандидат, що заслуговує скористатися плодами цієї всенародної боротьби, нє?

18. lia lemony

lia lemony Well-Known Member

Тоді так треба було і казати , чи взагалі мовчати , коли їй пропонували пост міністра, реальні дії зробити в державі щось локальне ( це ж відмазка дитяча , мов "не бажаю працювати з цими...") ; в тебе є міністерство , покажи приклад як треба робити, а так це лише схоже що хтось не бажає бути "люстрованим" або боїться перемазатися грязюкою минулою влади...
    виходячи з того що по конституції - президент буде лише лялькою для показу іноземцям ( грубо кажучи) , то хоч Богомолець , хоч Ляшко )) хто вам казав що в у Богомолець немає /не буде у партійних ../ підтримки серед "олігархів"?))) це дуже наївно.
    Та на жаль не все так просто ..

19. zet

zet Дуже важлива персона

Так разве кто-то против? Вы делаете свой выбор, а я - свой. Таки демократия...[​IMG]

20. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Нє.

а де твій аватар? :)