Президентські вибори 2014

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем duncan, 22 лют 2014.

1. Konek Gorbunok

Konek Gorbunok temporis filia veritas

http://www.pravda.com.ua/news/2014/04/1/7021054/
    интересно, таки будет 30 кандидатов??? подозреваю-новую пиар.технологию...

2. Porucznik Jeblonski

Porucznik Jeblonski Полковник неприкосновенного запаса

Интересно, кто не жалеет денег на эту клоунаду?
    Это чтоб довести идею выборов в Украине до абсурда, а потом показать буржуям, мол, смотрите, failed state, даже выборы по-человечески провести не могут?

3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Думаю справа тільки в тому, щоб не давати відкривати справи, чорний піар як водиться, для таких як ви, істерики побільше - і все гаразд.

4. lia lemony

lia lemony Well-Known Member

який піар? за ним ще шлейф з Харкова тягнеться , з душком )) . "Піар" Аваков сам собі робить , своїми іноді не зовсім розумними заявами.
    Яка істеріка? - якщо вночі він написав , у фейсбуці, перефразувавши - "має право на такі порушення" , то в ранці вже переспав - " це не я і хата не моя." А якщо була б аварія?!!. Не кажу що він посадова особа ,яка повинна поводитися гідно , давати приклад ..

5. vele

vele Well-Known Member

революция, которая своими основными лозунгами ставила: власть - народу, свержение олигархов и преступного режима, бой коррупции ..раздала посты губернаторов - олигархам и сейчас бац и возведет на пост президента порошенко - олигарха! ...я большего маразма представить не могу! ...народ интересно понимает что происходит тупо смена одного олигархического сектора на другой руками самого же народа

• Подобається Подобається x 2
  6. Lutra

Lutra Well-Known Member

Жах. Ми всі стояли за ПОВНУ ЛЮСТРАЦІЮ влади! Чого всі себе поводять так, наче все ок? Сидять на своїх місцях, крадуть як і крали, брешуть як і брехали. Їх узагалі можливо виперти з тої ради? Чи лише тільки винести? У людей реально ні стиду, ні совісті. А рос. армія під боком- це щоб ще одної революції не було? Мол типу ви тут небушуйте, бо щас прийдем з миротворчою місією? Повний абзац.

7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Не тема, а клуб істеричок.

• Подобається Подобається x 1
  8. vele

vele Well-Known Member

А что, говорить , что все хорошо, произошла перезагрузка власти, люстрация. волки отказались есть овец, когда сели в провладные кресла, у нас будет народный президент и революция победила.

Но это же совсем не так. Аваков и Турчинов уже разьезжают дорогущими кортежами, и уже перекрывают для них улицы.
    Что расстреливавшие Майдан люди - сейчас работают на Авакова (а он их видимо в розыск обьявил, все ищет!)
    Что "главнокомандующий" про**ал или намеренно сдал флот .
    Что требования Майдана были проигнорированы.

9. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Путін. Це невеликі гроші щоб посміятися з виборів президента. Мов, що це не справжні вибори, а такий собі водевіль.
    Ось тут велика вина українців, що і далі дозволяють знущаттись над собою.

---------- Додано в 09:24 ---------- Попередній допис був написаний в 09:20 ----------

Та вони і далі розстрілюють. Наприклад розстріляли Сашка кілька днів тому.
    Нічого не змінилось. Вчора дививсь Громадське ТБ. Виявляється, Аваков був тісно звязаний з Сівковичем. В мене питання (і ілюзії) закінчились.

10. za sho

za sho миється в бані

наверное его скоро снимут из-за этого

11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Порошенко готов продать Roshen

Кандидат на должность президента Украины предприниматель Петр Порошенко пообещал продать корпорацию Roshen в случае, если он будет избран главой государства.

Об этом он заявил в интервью немецкой газете Bild.

"Если меня изберут президентом Украины, я буду играть честно и продам концерн Roshen. На посту президента я хочу и буду заботиться исключительно о благосостоянии Украины", - сказал Петр Порошенко.

---------- Додано в 12:01 ---------- Попередній допис був написаний в 11:52 ----------

Всі кандидати тут

http://www.cvk.gov.ua/pls/vp2014/WP001

В кожного на сторінці декларація про доходи і передвиборча програма.

12. Konek Gorbunok

именно об этом я и говорю...:sad:

---------- Додано в 12:55 ---------- Попередній допис був написаний в 12:53 ----------

простите...Но основная цель это евроинтеграция и отставка Януческу....

---------- Додано в 12:56 ---------- Попередній допис був написаний в 12:55 ----------

---------- Додано в 12:57 ---------- Попередній допис був написаний в 12:56 ----------

скорей всего пиар.., однако он это уже может себе позволить...

13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Що б це означало? Ви поміняли в соцмережі аватарку - це не PR?

14. Konek Gorbunok

ну посудите сами, как можно продать выгодное(лучшее в Украине) предприятие???

15. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Так, взяти і продати.
    Поняття PR в наш час невід'ємне від життя. А PR на президентських виборах - це масло масляне.

16. Konek Gorbunok

ну по ходу:поглядим -увидим..;)))

17. vele

vele Well-Known Member

основная цель-- это чтобы людям в своей стране жилось хорошо.
    вы хотите сказать, что народ настолько глуп, что скинул банду януковича, а дальше пусть власть забирает банда другого цвета? это не перезагрузка власти. понятно же. поэтому у людей большое разочарование. ничего не изменилось.

18. Divcha

Divcha Well-Known Member

Кандидат, який набере хоча б більше 1%, зможе сформувати команду і впевнено заявити про себе на парламентських виборах. Схиляюся до підтримки Богомолець саме з таких міркувань - щоб не з олігархічного клану, і з розпорошення голосів менше шкоди.

19. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Який в неї рейтинг? Відсотка три? Голоси на вітер.

20. vele

vele Well-Known Member

обьявление рейтингов - это одна из политтехнологий. на порошенко поставили олигархи из днепропетровского клана, отсюда такая реклама, рейтинги и незыблемая уверенность порошенко в том, что уже президент.
    сами подумайте, с какого дуба у него такая поддержка и обьявление таких рейтингов.
    народ имеет то правительство, на которое он заслуживает. так пусть народ выберет себе народного президента, а не олигарха, и не оглядывается на обьявленные продажными социологами рейтинги.

а де твій аватар? :)