Президентські вибори 2014

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем duncan, 22 лют 2014.

1. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Малося на увазі, Дзеко, що він не буде популярним не тому, що буде сидіти, нічого не робити і готувати ґрунт для повернення банди, а буде приймати непопулярні, але вкрай необхідні рішення для повстання нормальної країни.
    Щось я таких чи будь-яких рішень не бачу. Ви бачите, Дзеко?

2. Dobrodiy

Dobrodiy Well-Known Member

Ромко, що з Вами сталося?
    Я Вас повністю підтримую! :drinks:
    Вагався за кого буду голосувати за Добкіна чи Яроша. Бо і один і другий говорять досить розумні речі, але самі персонии дуже не подобаються.
    Вже вирішив у день виборів написати наіскасок через весь бюлютень "Всі вони підараси!", але з`явився Дарт Вейдер і я зрозумів: ось він - мій президент! :yahoo:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=PDt-VlTVKik

• Подобається Подобається x 1
  3. zet

zet Дуже важлива персона

Так он же за какой-то экзотический 2-й государственный язык...[​IMG]
    :yahoo:

4. Dobrodiy

Dobrodiy Well-Known Member

Пофиг.
    Главное ясно излагает и таки новое лицо в украинской политике! :uanew:

5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Бачу.

6. Romko

Romko Дуже важлива персона

Почекайте,скоро Бетмен появиться.

7. Romko

І я про те ж саме і про тих же самих... сектантів-ґешефтмахерів. Ім'я їх - легіон "йульківщина".

Volodymyr Shevchenko
    Вчора
    "Дивіться, які парадокси. 19-20 лютого відбулося наймасштабніше масове вбивство. Кількість жертв може дійти до 300, оскільки більше 160 зниклих.все ще не знайдено. Причому на очах усього світу, в прямому ефірі десятків телекамер. І за 40 днів жодного затримання чи допиту підозрюваних. При масі відео та міліцейських документів.
    Для порівняння - по справі розстрілу трьох гаїшників пізніше в Броварах затримано вже 11 (!) підозрюваних. Причому одному в пориві ментовського рвіння вибито зуби, зламано ребра і відбиті печінки. А по розстрілу на Інститутській - жодного затриманя!!!
    То може, нас тільки тішать, що режим Януковича повалено? Де свідчення цього повалення? Майдан водив кругами, гальмував і підвів під розстріл діяч, що узурпував тоді сцену і мікрофон. Сьогодні він так же водить нас за ніс начебто демократичними змінами, фактично консервуючи все той же репресійно-олігархічний режим."

8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Так на четвер призначили доповідь.

9. Romko

Умгу.
    Акурат після дощику.

10. kym

kym Well-Known Member

сьогодні мав дискусію шістьма знайомими на тему президента - почали за Порошенка, поговорили про Гриценка і завершили Богомолець - всі розійшлися твердо переконаними за Богомолець і інших потягнуть за собою. Ьагато людей про неї взагалі не знають що вона зареестрована.
    Надзвичайно легко переконувати людей за Богомолець - ні за кого іншого не є так легко

• Подобається Подобається x 2
  11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Яка у неї команда? Який досвід?

Нічого проти неї немаю, маю лише питання.

12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ага, не олігарх, не крала, значить може бути президентом. Хоч навіть політиком не була. Професіоналізм зашкалює.

13. Porucznik Jeblonski

Porucznik Jeblonski Полковник неприкосновенного запаса

От неё постоянно разбегались сотрудники.

Огромная работа для Майдана, которая, имхо, и есть вершина её компетентности. Не может быть, чтоб она не понимала полное отсутствие перспектив для своей кандидатуры на выборах. Спрашивается, на кой ляд она туда заявилась? Распылять голоса? Ради кого? Лучше б потратила 2.5 млн. грн. с бОльшей пользой для людей, которых она, типа, вознамерилась осчастливить своим президентством.

14. Romko

Схиляюсь до тої ж думки.
    На фоні всієї мерзоти,що рветься керувати Україною,вона виглядає людиною.

---------- Додано в 22:44 ---------- Попередній допис був написаний в 22:41 ----------

Це величезний плюс.
    Для прикладу - Парубій.
    Я ж знайомий з ним з 89-го року.
    Патріот,лідер,щирий друг,якому можна було довірити спину(випробувано неодноразово).
    На Майдані я ненадовго побачив того ж Андрія.
    А зараз...не хочу матюганитись.

15. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я так не думаю.

16. kym

kym Well-Known Member

Як станете доктором любих наук то тоді будете говорити про якусь компетентність, а як ще проявите талант до чогось тоді можна посперечатись, а якщо полізете у вогень людей витягувати то тоді можна до вас прислухатись, а інакше то абсолютна некомпетентність, або конкурентний треп

17. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

18. Porucznik Jeblonski

Porucznik Jeblonski Полковник неприкосновенного запаса

Слишком много "як". Как и в русском "бы", это слово из тысячи букв.

Спасибо за оценку моих возможностей и моей личности. Теперь я буду знать, к кому обратиться, если мне понадобится характеристика для нового места работы. :yes:

19. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

В Богомолець 7 квартир і 2 будинка... Ееее... аааа... А в Дональда Трампа скільки?

20. lia lemony

lia lemony Well-Known Member

я не про уряд , не в цілому про країну, саме про пана Авакову. обтікаємо - Він є дуже суперечна постать ,в Харкові у нього "своєрідна репутація" (безпідставних звинувачень не писатиму без посилань , тощо..) , для порівняння це як Янукович vs Тимошенко - Аваков vs Кернес. Та і занадто рано зірочку піймав - 180 км по дорозі , зовсім сорому немає, чи брешуть?!

---------- Додано в 00:35 ---------- Попередній допис був написаний в 00:17 ----------

з усієї повазі до неї.. поки багато запитань , навіть не кажу про якісь політичні програми , бо зараз вони у всіх будуть майже однакові, знов будемо обирати "подобається " чи ні.
    Якщо не помиляюсь , то раніше вона не хтіла йти до політики , мабуть таки передумала . Та якось дивно починати своє політичне життя отак, навіть не пройде до другого туру, (лише даремно витрачені кошти, краще майданівців на відновлення /лікування ) , її прізвище і так у всіх на вустах.

а де твій аватар? :)