Президентські вибори 2014

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем duncan, 22 лют 2014.

1. XrrabbriyKum

XrrabbriyKum Well-Known Member

Никаких президентов! Парламентская Украина с премьером . На посту не более 5-7 лет и все на пенсию и больше никакой политики .

• Подобається Подобається x 1
  2. МарянаК

МарянаК Well-Known Member

3. XrrabbriyKum

Можно ,он может быть любого пола . но только не судимый . ;) Конечно можно ,я так думаю

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну так не кажіть.

Ось вам президент, але додивіться докінця, а потім говоріть:

http://www.youtube.com/watch?v=3eWNm1Pdpog

• Подобається Подобається x 5
  5. XrrabbriyKum

6. avatarwin

Янукович також сидів у свій час і також переосмислив.

• Подобається Подобається x 3
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я хочу нових фейсів у владі... і молодих.

• Подобається Подобається x 2
  8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я думаю вибори мають бути тільки з проукраїнськими політиками. З передвиборчими битвами "Захід-Схід" покінчити треба раз і назавжди і забути. Прізвища всі знають, але справа не повинна бути в прізвищі, це має бути конкуренція програм. Чий проект нової конституці буде найкращий, той нехай переможе. Степан Хмара пропонував внести в конституцію і Майдан, і Самооборону як правові категорії. Також була пропозиція організувати війському підготовку по швейцарському зразку, з військовими зборами і табельною зброєю на руках в кожного військовозобов'язаного. Тоді у влади менше спокус стріляти. Пропозицій буде море, море роботи, сідати і творити своє майбутнє.

• Подобається Подобається x 4
  9. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Микола Савельєв пише:

+100500!!!

• Подобається Подобається x 11
  10. Locke

Locke невиправний реаліст

Вчора ввечері було відкрито скриньку Пандори - отворилися врата Качанівської колонії.
    Я поважаю Юлію Володимирівну, ціную те, що вона свого часу зробила для України, радію її визволенню і бажаю їй якнайшвидшого одужання. Але... Ще не всі усвідомлюють небезпеку її політичних амбіцій, які вона висловила по дорозі з колонії і на Майдані. Все може закінчитися тим, що на майбутніх президентських виборах ми знову матимемо декілька "єдиних" кандидатів від опозиції і історія 2010-го може повторитися.
    Можете погоджуватися зі мною, можете ні, можете ставити мінуси чи обхаяти, але на виборах 2010-го справді не було більш серйозного і харизматичного супротивника Януковичу, як Юлія Тимошенко.
    Проте... Двічі в одну річку не ввійдеш. Така тоді була ситуація в країні, але тепер все кардинально змінилося. На політичну арену виходять нові молоді лідери, які не з затишних кабінетів, а на Майдані довели своє лідерство, стояли пліч-о-пліч з народом там, де проливалася кров. І народ не повинен допустити, щоби на плечах і крові героїв до влади прийшли старі обличчя.

11. Forpost

Forpost Стоїк

я херєю з вас дорогі мої львів"яни, невже щоб бачити очевидне ,треба бути за тисячі кілометрів від неньки -України.Пороблене вам щось чи що.... Юля буде президентом,і то поки що найкращий вихід з кризи

12. bayard

bayard Дуже важлива персона

у меня одного впечатление дежавю???
    когда люди говорят: -нужна перезагрузка власти.
    я спрашивал: -что это значит?
    - это значит что власть должна быть полностью НОВОЙ.

если на "сцене" Турчинов и Аваков, то что означает "хождение по кругу"?

буду голосовать за Кличко.

---------- Додано в 10:18 ---------- Попередній допис був написаний в 10:17 ----------

цілком згодний

13. Forpost

Forpost Стоїк

а тому старому крім пердоликів в голові ще шось лишилось?

---------- Додано в 11:20 ---------- Попередній допис був написаний в 11:19 ----------

ти шо з дубу впав?

14. bayard

bayard Дуже важлива персона

и поэтому я полностью уверен что Майдан не должен расходиться.

---------- Додано в 10:21 ---------- Попередній допис був написаний в 10:20 ----------

наверное:pardon:

---------- Додано в 10:23 ---------- Попередній допис був написаний в 10:21 ----------

в точку!

15. Forpost

Forpost Стоїк

маєте ще кандидата окрім солодкого зайця на основне фінансування?

16. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

:good:

Дай Б-же усім українським політикам після перемоги не пересратися між собою...

• Подобається Подобається x 3
  17. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

18. Hyligan

Hyligan Іронічний

Думаю хто стане наступним презиком, не так вже і важливо....Якщо чесно, то я згідний на будь кого з "зараз стоячих тута" так і на когось нового...
    Важливіше інше
    Догоги, ціни на авто, безвіз в Європу, право на зброю, право на повстання , повне відстороненя комуно-регіоналів і корупціонерів, заставити чиновників служити людям....от це важливо.

---------- Додано в 12:06 ---------- Попередній допис був написаний в 12:02 ----------

І до речі, з мого колишнього пацифізму не залишилось і сліду, Я відчув силу і чарівність насильства (маю на увазі силові дії, коли звичайна аргументація не працює). Тепер якщо мені не дадуть те місце на базарі яке я хочу, і маю на нього всі права, я одягну балаклаву, візьму кийка і розгромлю підарасу кабінет, або машину спалю....

Слава Україні :good:

• Подобається Подобається x 6
  19. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Одне питання, Хуліган. А якщо на те місце ще є один претендент, який теж має право?

20. Hyligan

Hyligan Іронічний

Все просто дядьку Василю, місць для тих хто має право більш ніж достатньо, треба тільки спикулянтів прибрати....А якщо все ж не буде вистачати, то потрібно зробити більший базар, а не піднімати ставку хабарів....
    Блін, мені аж руки чешуться, Я їм тепер всім спуску не дам :tormoz:

а де твій аватар? :)