Президентські вибори 2014

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем duncan, 22 лют 2014.

1. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Чому ж, Ромко поки що правий... Здається, повторюється історія з Ющенком і бандитами в тюрмах. Правда, історія як Сашко був замордований Аваковим наводить навіть на більш сумні роздуми.
    Бо те гівно набагато гірше від любих друзів. І якщо ПС дозволить йому дожити до кінця року - гріш ціна тому ПС.

• Подобається Подобається x 3
  2. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Ми теж любимо першоквітневі жарти:)))

• Подобається Подобається x 7
  3. Bastard

Bastard Well-Known Member

Пророчите нову Революцыя ?
    Буде прям , як колись в па-Рашинськы Ымперії Лютнева і Жовтнева ))

4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ще один гарячий. Вибачайте шо через місяць після революції ще немає комунізму і соціальної справедливості.

5. Pedro

А хіба я таке сказав? Звичайно комунізм побудований. Для Авакова, наприклад. І іншої братії. А для інших, як завжди. Без змін. По крайній мірі, в кращий бік...

• Подобається Подобається x 1
  6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А шо, мені подобається як Аваков працює. Хороший міністр.

7. Pedro

А що, хіба Аваков, щоб замордувати Сашка піднімав якусь революцію? Просто найняв бандитів і замордував. Бандити можуть бути різними. Третій закон Ньютона ніхто не відміняв...

---------- Додано в 11:08 ---------- Попередній допис був написаний в 11:07 ----------

Згідний. Не гірший Захарченка.

• Подобається Подобається x 2
  8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

:)Не гірший Захарченка і Луценка.
    Ну я не розділяю товариство вашого песимізму. З такими настроями треба дійсно або в ліс до скону, або в Тібет на пожиттєву медитацію.

9. kym

kym Well-Known Member

От як ви можете вибирати президента якщо не можете зрозуміти смислу простої фрази..... "Добре співає" - це доказ таланту людини. І повторюсь- талановита людина все робить добре. 99% президентів всіх країн дуже мало розуміються на військовій справі, але вони мають радників, які розуміються. Так от дурна людина вибирає радників дурніших за себе, але які лижуть дупу..... мудра людина вибирає радників мудріших за себе - в мудрого немає комплексу неповноцінності що він дурак - бо він знає що він мудрий.

10. Pedro

По крайній мірі і Луценко і Захарченко можуть два українські слова докупи зліпити. В решті, яке їхало таке і здибало. Тільки при чому тут революція і нові часи?
    Щодо медитації, я не мушу їхати в Тібет. З успіхом практикую на березі Ла Маншу.:)

11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

По-моєму він все робить правильно.

Ну це неправильна практика. Або медитація або політика, шось одне на час другого треба залишити.

12. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Я не погоджуюся з такою точкою зору.
    Для прикладу: є три людини - А, В і С - і всі вони вчинили злочин. То що, хтось з них стає меншим злочинцем від того, що він краще розмовляє українською чи англійською?
    Або теоретично: один політик обкрадає всіх, але прекрасно говорить українською, а інший політик старається змінити ситуацію на краще, але українською говорить гірше, то кому з них в такій ситуації Ви б надали перевагу?
    Коли мова йде про політичних діячів, до яких претензій маємо мінімум, руки яких не в крові, то тоді вже, ясна річ, великим плюсом для такого діяча є його вміння правильно розмовляти не лише українською, але й перш за все англійською та іншими мовами. Це на мою думку, зрозумійте правильно.

13. Karmeluk

Karmeluk Well-Known Member

Гануся Германа також вміє балакати української. Сіманенко також незле пашталакає. Давайте ще по вишиванках визначати профпридатність.
    Чекаємо на звіт Авакова по найбільш резонансних справах. От тоді можна йому буде виставляти перші оцінки.
    Стосовно Яроша. Всі його теперішні дії подібні на те як себе вів штатний кгб-шний провокатор Корчинський який переходить вже який рік у "спадок" 5-тій колоні в Україні.

• Подобається Подобається x 6
  14. Moskal Charivnik

Moskal Charivnik Комуняку на гілляку!

Читаю гілку й сум побирає... Країні й спільноті потрібен мудрий ґазда, розважливий координатор та "осудний" стратег, а не "філолУХ", "співак" чи "дохтур". Доки будуть подвійні стандарти, ладу не буде. НЕ БУДЕ. Й всі -ізми будуть лишень ширмою. Якщо є ЗЛОЧИН, то він ЗЛОЧИН. Незалежно від того, чи подобаються нам особисто ті чи інші особи або обставини. Як сказав один хлопчик з к/ф "По имени Барон", "...на свєтє єсть только ДВЄ вєщи, - когда "єсть" і когда "нєту"". То ж із Правом та Законом ТАК САМО!!! :uanew:

15. Bastard

Bastard Well-Known Member

Яка , впринципі, різниця ким буде презик, він і так тепер друга людина в державі, не перша.

16. Divcha

Divcha Well-Known Member

Аваков - то

17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Та він же пояснив чого він так мчить, бо він не мати Тереза, є багато бажаючих його спекатись. Знайдіть його сторінку, він все пояснює що робить мало не щодня. В четвер має бути звіт по розслідуванню вбивсв. Шо за дитсадок.

18. Divcha

Divcha Well-Known Member

Та я читала. Кажу ж - по ділам його побачимо, весна покаже хто-де-як :)
    До теми: ознайомилася на сайті ЦВК з програмами двох основних кандидатів з "г-на в бохи" . Зазначу, що Юлі написали гарно, структуровано, чітко. А Петя, таке враження, що ногою набирав свою передвиборну програму.

19. lia lemony

lia lemony Well-Known Member

цей пан - другий "гепард" , тільки більш вихований , стриманий , амбіційний та менш одіозний. Нічого не змінюється, зараз як і у 2004 р. він своїх до влади у Харкові "посадив" .

20. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Не набридла мантра? Як на мене дуже багато змінилося в країні, всього за 4 місяці.
    Уряд з самого початку класифікувався як непопулярний і "уряд камікадзе", то які ще запитання тепер?

• Подобається Подобається x 7
а де твій аватар? :)