Президентські вибори 2014

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем duncan, 22 лют 2014.

1. Divcha

Divcha Well-Known Member

З тими виборами, направду, не знаєш що робити. З одного боку відчуваю, що відповідальність величезна, бо голос кожного тепер міг би бути сильнішим за кулю і міг би запобігти новим Майданам. А з іншого...все як завжди вже визначено, певною мірою, за нас. І тут постає питання: якщо соцопитування визначають потенційну перемогу Порошенка, то чи варто розпорошувати голоси на інших типу, демократичних? Бо за ним і де Ю, яка мені здається потенційним диктатором. Душа лежить до Богомолець, але ж у неї немає команди, зв"язків, важелів впливу (чи це навпаки- плюс?). До того ж, бентежать такі мажорні її колишні чоловіки та їх кількість з огляду на людські якості. Обпікшись на молоці - дмухаєш на воду, аналізуєш все, що можна виявити. Усвідомлюю, що довіри не маю до жодного з кандидатів. Що маємо з цим робити? Це ж не смішки - За можливість цього вибору гинули люди.

• Подобається Подобається x 2
  2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Дайте спокій зі своєю Богомолець.
    Чого ніхто не обговорює передвиборчі програми (вони взагалі є?), лиш вождів як завжди.

3. Divcha

Divcha Well-Known Member

Цілком слушно, я теж проти голосування за принципом за цього солідного дядька. Проте і за наявності, ці програми будуть досить формальними. Принциповий характер, для мене особисто, матиме цивілізаційний напрямок руху нашої країни у перспективі - без корупції з європейськими перспективами. Тому ясно, чому я не обговорюю Добкіна чи Царьова. Інше питання, що з будь-якою красивою програмою, кандидат може бути взаємозалежним від різного роду бізнесово-політичних кланів, про які простим людям не відомо. Якщо я, скажімо проголосую за Петю чи Юлю, а виявиться, що у них з Вовою договірняк?

4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Скажіть шось нове. В дусі нового часу. Ви його відчуваєте?

---------- Додано в 11:33 ---------- Попередній допис був написаний в 11:28 ----------

Чого 22? 46

5. Divcha

Divcha Well-Known Member

Перепрошую. Ви натякаєте на радикальні сили? Тут у мене забагато запитань. Теж боюся, щоб вони не виявилися дволикими. Дискредитуючих моментів з боку Свободи і ПС було досить, як на мене.

6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ні, я не натякаю на радикальні сили. Я кажу може досить думати тільки про те що вас обмануть. Конспірологія в печінках уже.

7. Divcha

Divcha Well-Known Member

Я лише намагаюся знайти відповідь на питання "хто". Звісно, ця відповідь не стане ліками від усіх наших бід. І так, я відчуваю, що прийшов новий час, суспільство дозріло і т.д., але я не бачу, щоб воно породило нового лідера, який би користувався всеукраїнською довірою і підтримкою. Ми бачимо ті ж обличчя, та ще й обличчя таких, що таким чином хочуть убезпечити себе від тюрми чи люстрації. Все ж я налаштована на позитив, адже є надія, що нікому не захочеться знову перевіряти на міцність нерви громади. Тим більше, що Президент з його теперішніми повноваженнями лише задає загальні політичні вектори, а от до кого будуть дійсно високі професійні вимоги - так це до Уряду.

8. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Відповідь лежить на поверхні.
    Або прийшов новий час, суспільство дозріло і як результат матимемо нового лідера;
    Або " Ми бачимо ті ж обличчя", що являється наслідком того, що суспільство не дозріло і до приходу "нового часу" ще треба, аби пройшов час.
    Як результат політичних потрясінь ми бачимо тільки втрату Криму. Усі інші сфери нашого життя ці потрясіння не змінили. На жаль.

• Подобається Подобається x 1
  9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ну по-перше революція закінчилася, може вождізм не такий актуальний як раніше? Мені більше подобається слово координатор.

Між іншим Порошенко отримав найвищий рейтинг не авансом, як у нас було до цього заведено. Це політик, який прогресує. Хто б міг подумати в 2004 році що він колись отримає такий рейтинг? Не спирається на партію, людина яка працювала на проукраїнські інтереси навіть в уряді Азаріва. Всюди де йшлося про євроінтеграцію всюди він працював, як дипломат зробив величезну роботу. Мені в ньому подобається ця здатність, його не спиняє чужорідне середовище, проходить крізь перепону по методу айкідо. Люди це оцінили.

• Подобається Подобається x 3
  10. Konek Gorbunok

Konek Gorbunok temporis filia veritas

ну игнорьте-чего воздух сотрясать....
    Ну и этот кандидат-минимум заслужила себе общественное уважение...(не двусмысленный намек..)

11. kym

kym Well-Known Member

З усієї цієї шобли є одна нормальна людина - Богомолець. Велика перевага - походження, моральність, відповідальність, освіта, абсолютно нова людина в політикумі - не звязана ніякими обовязками з розкрадачами держави - це якраз те що треба після Майдану. Якщо жінка не боїться крові то має твердий характер. Пвдтвердила на ділі свою принциповість - відмовившись від посад в уряді -тобто не планує бути ще одним олігархом. І саме головне ніяк не звязана з Кремлем. Не забувайте про другий третій і четверті ешелони руских агентів. Росія має вплив бвльше чи меньше мінімум на 70% наших політиків.
    Думаю Богомолець дуже скоро набере рейтингів. Справжня українська інтелігенція однозначно підтримає її. Київ дасть за неї напевно 90%. Гірше сільські райони - мало відома і часу мало - але народна популярність поширюється швидко і думаю має дуже великі шанси вийти в другий тур.
    і ще одне - талановита людина вміє все робити добре - і добрий лікар і добре співає і добрий організатор.

Останнє редагування: 31 бер 2014
  12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

:nea:Відмовилась через те, що збиралась на вибори. І дарма, уряд - це якраз її рівень, ніяк не президентство.

• Подобається Подобається x 4
  13. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Ні. Вона відмовилася тому, що їй не дозволили взяти свою команду і не підтримали того пакету реформ для медицини, який вона запропонувала.

14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Нічого, Мусій нічим не гірший.

• Подобається Подобається x 1
  15. Divcha

Divcha Well-Known Member

От! Тому, якщо її підтримати зараз, то це їй дасть гарний старт і перспективу на парламентських виборах. Так що даремно ці голоси не пропадуть, скільки б їх не було.

Погоджуюсь, що плюсів на його користь чимало, серед яких головний - досвід успішного координатора чи то владних чи бізнесових структур. Однак бентежить лобіювання ним у першу чергу свого бізнесу. Особисто я негативно поставилася до його спецмита на іномарки задля захисту вітчизняного автопрому, а на ділі задля лобіювання своїх ВАЗів і Богданів. Для збільшення продажів потрібно покращувати якість продукції чи хоча б оптимізувати співвідношення якість-ціна, а не вдаватися до адмінресурсу.

16. kym

kym Well-Known Member

І є один серйозний мінус - він олігарх по стану душі і олігархічну систему ламати не буде - а ця система - банкрот і державу до банкротства доведе. крім того є велика небезпека що почне торг з Росією в свою користь щоб вернутись на російський ринок - типу Тимошенко за газ. Крім того мені зовсім не сподобалась його позиція по Криму.

17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Неймовірна дурниця. Як тільки таке можна нафантазувати. Може талант фантаста пропадає.

18. Gron

Gron тафгай

Мінус що він з фірташами-льовочкіними якшається
    А самий великий мінус, що яєць йому не вистачить навіть на те щоб краватку собі обрати без порад.

19. kym

kym Well-Known Member

Що дурниця - що олігархічна система банкрот - чи що Порошенко не олігарж і не виріс серед олігархів - ви у вииничан попитайте за нього - виииниця дасть наменьше голосів за порошенка - там всі знають як він цукрові заводи дерибанив і землю забирав

20. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ну ладно, поживем побачим. Але не чекав такого від Львівського форуму.

а де твій аватар? :)