Президентські вибори 2014

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем duncan, 22 лют 2014.

1. Hyligan

Hyligan Іронічний

Нє, ну з вигляду так...солідняк) був)

2. terRen

terRen Дуже важлива персона

Особливо коли балакав і весь час рукави "...солідно" підсмикував :mocking:

3. Hyligan

Hyligan Іронічний

Можна подумати Ви не голосували за пасічника ;)

4. terRen

А що, можна подумати ви голосували за яника?о_О

• Подобається Подобається x 1
  5. Mylnyk

Mylnyk Well-Known Member

ну так писав вище ! всі тут хочуть в Європу ? так от із президентом Ляшко нас для толерантності точно візьмуть в Європу :pardon:
    А якщо серйозно то яка різниця хто кого куди і коли ? я нічого не маю проти секс меньшин , а їх насправді купа не тільки геї , за умови що вони роблять то вдома за закритими дверима і не агітують за то. Що вони там вдома роблять мене якось не турбує. Ляшко не був помічений у гей парадах і рекламі гей співдружності. В Європі купа тих голубих на керівних посадах і що з того ? Я знаю Ляшка по розповідях його односельців, про його роботу як політика , як політик він реально допомагав людям з Чернігівщини , я знаю інтернат в якому він ріс \ вчився і знаю те село в якому той інтернат з того села половина моїх коренів . Щось десь старе вилізло в інтернеті , так то не факт що він махровий ..., я б йому тепер радив для його президентської кампанії, щоб в інтернеті з'явився, як би новий компромат на Ляшка де він в бані розважається з кількома дівчатами легкої поведінки :rock: то було б класно :drinks: Який взагалі сенс прив'язувати особисте життя до політики ? Он Біл Клінтон із Монікою мутив і що ? нормальний президент був . І звинуватили Біла не в зраді дружині, і не в любові до орального сексу, а в брехні під присягою.

• Подобається Подобається x 2
  6. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ну то не варто його аж настільки паскудити...тим більше що в порівнянні з єБатьою він був прям ідеальний

---------- Додано в 21:50 ---------- Попередній допис був написаний в 21:46 ----------

Від користувача Ольга Богомолець!!!

Передвиборна програма кандидата у президенти України
    Богомолець Ольги Вадимівни!!!

7. Finya

Finya enjoy the silence

Чого б це?
    Інтелігент, українець, інтелектуал.

8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Простенько і зі смаком. Сильно не заморочувалась.

9. Konek Gorbunok

Konek Gorbunok temporis filia veritas

я голосовала, и считаю, что как гарант Конституции-он был лучшим из всех...

10. terRen

Не паскудити, а правду казати, це різні речі. І де ж тепер наш ідеальний?

11. Hyligan

Hyligan Іронічний

Хто його знає....з дачі втік ше 20 лютого :haha:

12. tiavik

tiavik Well-Known Member

Вот и я удивляюсь. Чем Вас Ющ не устраивал. Полносью прозападный политик. Сменив его на Яныка был подписан смертный приговор Украине и пошёл отсчёт времени.:sad:

13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Недавно на Громадському виступав, якусь ахінею ніс, я навіть не став слухати.

14. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Оце заряд сміху на весь вечір :haha:

15. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Все що він "ніс" є абсолютною правдою. Я слухав і дивувався, що йому бракувало, щоб щось корисне зробити для України. Але, я його розумію. Правда, не розумію, чому він поперся на президента. Він - не лідер! Є багато людей (включаючи мене) які можуть зробити багато корисного. Але під чиїмось керівництвом. Бути лідером - треба народитися таким. Правда, в Україні таких не люблять. І знищують. Що ми недавно бачили як чурка Аваков знищив Сашка.

16. avatarwin

Ось сижу і думаю , а може мені податися у президенти, гроші залогові ніби є , але де гарантії що я пройду, і з першого разу.Моя програма буде корінним чином відрізнятися від програм усіх інших кандидатів. Народ її підтримає но ні один чиновник не погодиться.

17. Finya

Finya enjoy the silence

Меня и сейчас бы устраивал полностью.
    Я не прихильниця особистостей, описаних ще улюбленим поетом всєя Московії: полу-милордов, полу-купцов, полу-мудрецов, полу-невежд, полу-подлецов, но у людей есть надежда, что будут полными наконец))
    А это на каком языке написано?

---------- Додано в 00:37 ---------- Попередній допис був написаний в 00:35 ----------

Ви не за Ющенка голосували?

Останнє редагування: 28 бер 2014
  18. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

За Ющенка, але, пардон, не тому, що подивишся на нього і прямо по зовнішньому вигляду бачиш, що то - президент :mocking:

• Подобається Подобається x 3
  19. Finya

Finya enjoy the silence

Значить, наші уявлення про президентів не збігаються))

20. Lutra

Lutra Well-Known Member

Я голосувала за Тимошенко і за Гриценка минулих разів. Дивилася Шуфрича на Шустері. 3 рази сказав "Партія регіонів"і я вимкнула ТВ. Мене мало не знудило.

а де твій аватар? :)