Президентські вибори 2014

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем duncan, 22 лют 2014.

1. zet

zet Дуже важлива персона

Зачем ему это? Все рано ведь даже мини-проходного балла не наберет... Хотя пусть идет, может хоть пророссийские голоса между собой распылят подобные кандидаты в президенты..

2. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

• Подобається Подобається x 2
  3. Konek Gorbunok

Konek Gorbunok temporis filia veritas

ну мотивация Допы понятна-ему бедняжке по-любому надо сокрыться от следствия....

4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Шо ж, цілих три ригоанала в кандидатах, плюс Петя Губошльоп - ПІСУАР в прольоті.

5. Lutra

Lutra Well-Known Member

Не думаю, що сильно йому це поможе. Ненадовго у всякому разі.

6. terRen

terRen Дуже важлива персона

Може й жінка стане президентом, хіба там вказане ім"я? Вчора Ольга Богомолець подала документи в ЦВК.
    «Головний лікар» Майдану йде в президенти!

7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Вона занадто спокійна. Треба когось з міцною рукою, шоб загнав під шконку ригню і комуняк.

8. terRen

Так, спокійна, але мудра і виважена. Хто зна як воно краще?! Часто "тихою ходою" можна досягти більше, ніж гарячою головою.

9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

:nea:Виваженості, читай толерастії, ми за Ющенка вже наїлися. Богомолець якась аж занадто спокійна навіть для спокійних, може корвалол вживає. Вона до речі гроші шукала на реєстрацію, знайшла?

• Подобається Подобається x 1
  10. terRen

Ну, не порівнюйте, і не згадуйте:sad: навіть говорити про нього не хочеться.
    Знаю, як вона виховує трьох своїх дітей, тримаючи їх в строгості, відчувається міцна рука, та й в медицині...
    Не знаю, чи знайшла. :dntknw: Я не агітую, просто пишу, що Юля не єдина жінка, хто зна, як обернеться. Хоча я чомусь таки більше схиляюся до того, що має бути мужчина президент.

11. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Так.

12. apelsyn

apelsyn Well-Known Member

Ще й список людей, котрі грошима допомагали виклала в мережу. Десь я сьогодні на фб бачила

13. Sandy

Sandy GRAND

Навіщо це їй? Не пройде навіть у другий тур, їжачку зрозуміло.

14. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Станом на вечір 29 березня в Центральній виборчій комісії (ЦВК) зареєстровано 5 кандидатів на пост Президента України. Про це повідомляє ЦВК.

"Зареєстрованими кандидатами на пост Президента України, які беруть участь в балотуванні зараз є 5 осіб", - повідомляють в ЦВК.

Майже всі кандидати фактично представляють колишню владу в Україні: екс-віце-прем'єр Юрій Бойко, екс-глава Харківської ОДА Михайло Добкін, екс-заступник Гкенпрокурора Ренат Кузьмін, народний депутат від Партії регіонів Сергій Тігіпко.

Також кандидатом зареєстровано голову Наглядової ради ТОВ "Ньюс Нетворк" Вадима Рабіновича. Всі п’ять кандидатів є самовисуванцями.

:crazy:

15. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

:mocking:

16. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

ляшкофани, а вас не бентежить що цей правдоруб робив політичну кар'єру приблизно тим же способом, що довгоногі й цицькогруді пєвічьки в шоу-бізнесі?

galaxy SIII

• Подобається Подобається x 3
  17. Finya

Finya enjoy the silence

Я можу порівняти. Ющенко - це людина, на яку подивишся і зразу видно - президент. Богомолець в президенти - можу лише, як жарт, сприймати. Зразу згадую Леніна) З усієї решти тільки ЮВ на політичного діяча подібна, але..

18. Hyligan

Hyligan Іронічний

:haha:

19. Finya

Finya enjoy the silence

:tongue:

20. terRen

:facepalm: Це ви так жартуєте??? :haha:

а де твій аватар? :)