Президентські вибори 2014

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем duncan, 22 лют 2014.

1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Аби прізвисько придумати. Шо за натура совкова - всьому альтернативні назви вигадувати. Вже б альтернативну мову вигадали і балакали на ній, а українську в спокої лишили. Але й тоді не заспокояться - від нової мови знов підуть творчі відбрунькування.

• Подобається Подобається x 1
  2. hint

hint Patria o muerte

Наивный:) простите... это я про то, что у Ляшко что-то там не в пушку:)

3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Я не агитатор Ляшка. Посему не напрягайтесь. Йулька, ессесьна, луччий выбор.

4. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

смалиш......

5. hint

hint Patria o muerte

С чего Вы взяли, что я за ЮВТ? Не занимайтесь приписками, из-за этого Союз гавкнулся:)

6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Юлія Володимирівна Тимошенко розумна жінка, а охвіцерам запасу після тридцяти календарів служби зазвичай уже профілактика клепок потрібна.

7. hint

hint Patria o muerte

Такая профилактика никому не помешает:)...даже мне:)

8. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Клепочная броня уступила цельносвареной. А ее переклепывать ненада

9. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Я изначально вообще хотел проигнорировать выборы президента т.к. считаю, что он нам не нужен. Вполне достаточно 450 адекватных, порядочных людей в Раде. От решения одного человека не должно зависеть каким курсом будет двигаться вся страна. Однако, ситуация выходит из под моего контроля, Яценюк с Турчиновым явно не справляются, предатели в Раде (комуняки и регионалы) сильно мешают нормальной работе, поэтому я буду вынужден снять вето и принять участие в голосовании.
    На данный момент, Олег Ляшко наиболее приемлемый кандидат. Человек он: 1) разумный; 2) порядочный; 3) и никогда не предаст интересов Украины, что в принципе следует из пункта №2.
    Есть ли у него шансы? Наверное, все таки нет. Но это ведь не повод не голосовать за Него раз решил.
    Если Ляшко проиграет Лазаренко, тоже сильно не расстроюсь. Да по большому счету меня устроит любой президент (+/-) главное что бы это был не регионал, не коммунист и не бывший коммунист.

• Подобається Подобається x 3
  10. Hyligan

Hyligan Іронічний

Паша повернувся з екзилії о_О

11. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Кому? о_О

П.С.
    Я вже деколи теж думаю за Ляшка голосувати :)

12. Зю

Зю Гасконский бандеровец

путаю Лазаренко с Порошенко чего-то. уже не первый раз(((

13. Mylnyk

Mylnyk Well-Known Member

головне для мене що він родом вчився у інтернеті з села з якого родом половина моїх предків. І мені пофіг на орієнтацію той компромат що зараз на ютубі, бо в рідному селі він ділом довів, що дбає про людей.

14. Konek Gorbunok

Konek Gorbunok temporis filia veritas

http://www.socis.kiev.ua/ua/press/n...a-stanom-z-25-ljutoho-po-4-bereznja-2014.html

---------- Додано в 01:23 ---------- Попередній допис був написаний в 01:09 ----------

забавная логика....а кому из потенциальных не надо???;)
    Ю.В.Тимошенко-трудоголик- "плюс", замешана с "ценой на газ" и лично с Пу-"минус",
    Тигипко-замечательный комерсант-"плюс", рЫга-"минус".,
    В Кличко-превосходный спортсмен, заработал свой капитал годно-"плюс", совершенно не политик-"минус",
    Симоненко-плюсов нет,.
    Тягныбок-резок и настойчив-"плюс", не умеет отстаивать интересы партии-"минус".,
    Ярош-всем хорош, однако жутко темная лошадка-минус минус
    Мустафа Джемилев-всем хорош, патриот...не пройдет ибо мусульманин..(а нам именно такой и нужен в гаранты..)
    Порох-трудоголик, комерсант, умеет вести переговоры со всеми, старается быть лояльным-"минус"??
    Добкин-в топку "потому что"...

вопрос не в том какие у них цели, вопрос в том-что и как нужно нам...

15. Персі

Персі La mafia è immortale!

По опитуваннях зараз Порошенко лідирує. До речі, в нього, виявляється і партія є ) Хтось про це знав? ) Я не знала :)))
    Далі Тимошенко і Кличко йдуть

16. Finya

Finya enjoy the silence

До Майдану я збиралася голосувати за Кличка. Тепер не знаю навіть, що робити) Жоден з тих, що є, не підходить.

17. Lutra

Lutra Well-Known Member

Ага, пошли його в Росію на переговори.

Та я не проти Ляшка, якщо чесно. Порошенко - олігарх а у нас тут повна люстрація влади ніби. Я голосуватиму за Кличка. 1 - він точно не продасть Україну, 2- ступити йому не дадуть профі з команди, судячи з тих законопроектів, які вони постійно вносять - люди не дурні, 3 - у нас всеодно тепер президент нічого не вирішує, і я думаю, що це великий мінус держави. Буде Ющенко №2. 450 рил вибрати і щоб ні 1 непродажний був - не думаю, що реально.

18. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

19. Konek Gorbunok

Konek Gorbunok temporis filia veritas

20. Lutra

Lutra Well-Known Member

Із статті:
    Це ж зразу видно, що московський запроданець. Жах. Що воно ще в раді робить? Які президенти???Рятуйте, люди. Я вмираю.

а де твій аватар? :)