Президент Зеленський

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Bombus, 2 бер 2022.

1. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Олена Зеленська
    9 год ·

[​IMG]Книга завжди на часі. Українська книга за кордоном – і поготів, бо зараз вона є культурним містком між українцями, які виїхали, та рідною країною. Вона формує наратив вільної, сучасної України у світі.
    Сьогодні, у День працівників видавництв, поліграфії та книгорозповсюдження, рада розповісти, що наша «Українська книжкова поличка» поповнила бібліотеки Австрії, Нідерландів, Франції, Латвії. Якраз у процесі – відкриття стенда в Греції. Відвідання бібліотек – безкоштовне. Усі українці зможуть вільно читати книги рідною мовою, а місцеві мешканці – українську перекладну літературу.

View: https://www.facebook.com/olenazelenska.official/posts/673003110950269

2. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Тоді повторити часи УНР, прихильників Петлюри, Скоропадського, Махна, які ворогували між собою і в результаті всі були переможені більшвиками?

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Тому то влада те і робить, що розділяє народ.

• Тупо Тупо x 1
  4. Команда Зеленського може зняти будь-який відосик, крім одного: як Зеленський передає потрібні армії речі, придбані за ВЛАСНІ кошти.

• Подобається Подобається x 1
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Але Зеленський може зняти відосик, як він передає потрібні армії речі в Епіцентр.:)))

• Тупо Тупо x 1
  6. Неправильно. Як він віддає на продаж в Епіцентр 220 вагонів вкраденої гуманітарної допомоги

• Інформативно Інформативно x 1
  7. 2500 Героїв вже 10 днів "евакуйовані" в полон.

Влада і ЗМІ мовчать і намагаються ігнорувати питання про їх тортури і визволення. 20220527_190533.jpg IMG_20220510_114920_984.jpg IMG_20220510_114913_474.jpg IMG_20220510_114910_172.jpg IMG_20220510_114904_377.jpg IMG_20220510_114858_442.jpg IMG_20220510_114856_153.jpg IMG_20220510_114059_598.jpg

8. Клієнт вчергове міняє покази з приводу провалу в підготовці до війни. Якийсь тиждень тому він це пояснював тим, що довірився нашій розвідці, котра, на відміну від західних, початок повномасштабного вторгнення не підтверджувала. Потім, мабуть, відчув, що ця ахінея якось слабо сполучається з фактом, що Буданов досі не сидить і навіть залишається на посаді.
    Тому - нова версія. Виявляється,американці ще рік тому попереджали про небезпеку війни, закликали будувати фортифікаційні споруди і серйозно готуватися. Але це (увага!) «зруйнувало б українську економіку». Ну не красень?
    От поясніть мені, що коїться в порожній голові істоти, котра серйозно стверджує, що перенаправити кілька мільярдів баксів з будівництва доріг та інших проектів розвитку на виробництво зброї (у державному оборонпромі) та будівництво укріплень могло б зруйнувати економіку? Чи він про спекулятивний капітал, котрий втік із українських державних облігацій при перших чутках про війну й тим трошки погіршив курс гривні? Але ж для них заява Байдена (читай: ЦРУ-АНБ) разів так у мільйон авторитетніша за будь-які запевнення паяца-недоучки.
    Щоправда, отримати 30 процентів відкату з державного оборонного підприємства набагато складніше, ніж від фірми з картелю дорожного будівництва. Та й зі статусом політика, який «приніс Україні мир» підготовка до війни не дуже корелює.
    У будь-якому варіанті, я радий всім цим інтерв‘ю Зеленського й його безпомічним побрехенькам. Вони стануть безцінними свідченнями в майбутньому суді.
    П.С. Мабуть, для нашого економічного генія втрата десятків тисяч життів та додаткові руйнації майна на сотні мільярдів баксів через неготовність до війни менш важливі, ніж пара ярдів спекулятивних грошей (котрі пішли б із країни через загрозу війни так чи інакше)
    К.В.

9. Lanktocha

Не на 100% влаштовує Зеленський, але його переобрати вже у мирний час.

10. Вікторія Фатєєва
    Зешобло промовчить..крити нічим!!!

Зефанати, скажіть що небудь добре про ЗЕ.
    ДАЙТЕ ПЕРЕЛІК ДОБРИХ СПРАВ ЗЕ, ЯКІ ПІШЛИ НА КОРИСТЬ ДЕРЖАВИ!

А ТО ВИ ВСІ ЧОГОСЬ МОВЧИТЕ!

ТІЛЬКИ У ВІДПОВІДЬ ЧУЮ: " А ОТ ВАШ ПОРОХ"

А ЯКЩО БЕЗ ПОРОХА?

ДАЙТЕ ПЕРЕЛІК СПРАВ ЗЕ НА КОРИСТЬ ДЕРЖАВИ, ПРОСТО ПЕРЕЛІК‼️

НІХТО І НІКОЛИ ЦЬОГО НЕ РОБИВ!! НУ ЯК ДЛЯ МЕНЕ.

ХТО ТАМ СМІЛИВИЙ⁉️

ЧЕКАЮ НА ПЕРЕЛІК!

І ЦЕ НЕ ХІХАНЬКИ, ЯКИМИ ВИ ПОЛЮБЛЯЄТЕ ВІДПОВІДАТИ.
    НАДАЙТЕ ПЕРЕЛІК КОНКРЕТНИХ ДОБРИХ ДЛЯ ДЕРЖАВИ СПРАВ ЗЕ.

КРАПКА‼️

НЕ НАДАСТЕ - ТОДІ НЕ ПІЗДИТЕ ПРО ПОРОХА, ОБВДОВБАНІ Г+Г, ДОВБОЙОБИ.

Я БУДУ ВАС САМЕ ТАК НАЗИВАТИ.

ЯКЩО ДАСТЕ ПРАВДИВИЙ ПЕРЕЛІК (з підтвердженням), ВИБАЧУСЬ. І НІКОЛИ ВАС НЕ БУДУ ОБРАЖАТИ.
    І ТОДІ НА МОЮ ПІДТРИМКУ МОЖЕТЕ 100% РОЗРАХОВУВАТИ.

ТОЧНО‼️

Але ж, в кінці кінців, дайте відповідь без образ і смішливих смайликів.

Але ж не дасте...
    Нема вам чого давати.

Просто нема.

Одна зрада. І СМЕРТІ ВІД ЙОГО "КЕРІВНИЦТВА".

ЯКОСЬ ТАК...

11. Rabinovich

Rabinovich Well-Known Member

Когда порошенко будет сидеть

• Тупо Тупо x 2
  12. Коли рак свисне.

13. Lanktocha

Скільки ще буде ниття з піною з рота?
    Не фанат обох.
    За Порошенка таких бойових дій, як тепер не було.
    Виття різних чорноволохів і повторення цього форумними ботами - як недавнє, один на транспшортній зупинці мені говорив, який поганий Зеленський, відправив військових на фронт і озброїв тільки автоматами 1933 року випуску, я відповів, хоч не фанат Зеленського, але басні Крилова мені не розказуйте, хоч не такий знавець зброї, але у 1933 ще ніяких автоматів не виготовляли.

Таке саме від різних чорноволохів і повторення форумними ботами.

14. Lanktocha

15. А чому?

16. IMG_20220528_111721_939.jpg
    Вам здається, немає логіки. Ну, як же так? Щоб ось так.
    Є тільки один варіант, при якому ти до останнього заперечуєш війну, не вкладаючи жодної зайвої копійки ні в армію, ні в оборону.
    Ти хочеш максимально вийняти з цієї країни до апокаліпсису і встигнути врятувати всі активи.
    Вони не планували рятувати Україну, просто прийміть це.

Просто військові зруйнували їх плани.

Р.С. Але злодій Порошенко.
    Він вкрав плани зелених продати хуйлу Україну, відновивши армію і навчив її перемагати

17. Не задумувалися чого Вава продав нерухомість в Україні і переселився на держдачу? От і я не задумувався

18. Rabinovich

Rabinovich Well-Known Member

А куда ж он денется с подводной лодки

• Тупо Тупо x 1
  19. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Команда Зеленського
    31 хв ·

Володимир Зеленський відвідав передові позиції українських військових.
    Під час робочої поїздки до Харківської області Президент вручив захисникам державні нагороди. А також провів нараду щодо поточної ситуації та відновлення регіону від наслідків війни.
    «Відчуваю безмежну гордість за наших захисників. Щодня, ризикуючи своїм життям, вони виборюють свободу для України. Дякую кожному з вас за службу!» — сказав Володимир Зеленський.
    283998630_535787244872528_4915510335088688125_n.jpg

а де твій аватар? :)