Президент Зеленський

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Bombus, 2 бер 2022.

• Баян Баян x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Баян Баян x 1
  1. Чого зебіли так істерично кидаються на всіх, хто питає блазня-манкурта і його Zeко-манду про Чонгар, азовців, евакуацію мирного населення? Бо навіть своїм тупеньким міжвушним ганглієм зебіли відчувають, що накоєне Zеленоригами за три роки - злочин. А вони - співучасники.

2. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Володимир Зеленський
    4 год ·

Що для мене найбільше важливо і чому? Не знаю, чи відповідали колись на це питання нинішні президенти держави, яка бореться за свою свободу. Але ось моя відповідь. Зброя, санкції, фінанси, блокада та конфіскація всіх російських активів, справедливий трибунал проти всіх воєнних злочинців, оновлена ефективна архітектура безпеки, яка дозволить запобігти І, звичайно, повне відновлення нормального мирного життя в нашій країні.

View: https://www.facebook.com/zelenskiy.official/posts/3086314591618896

3. 20220527_224421.png

4. А я Вам зараз покажу як наш найвеличніший ЛідОр готувався до оборони нашої України всі 3 роки!!!
    Спершу голосують за Голобородька, потім голосують за партію якої не було. По суті просто за назву.
    А потім окуповано 20% України!
    І купа вбитих та закатованих!
    А винен Порошенко

20220527_225611.jpg
    Наразі мене не цікавить, яке вугілля використовувалося 7 років тому. Мене цікавить,
    ЩО НИНІ З АЗОВЦЯМИ!!!!!!

• Зе бест! Зе бест! x 1
  5. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Володимир Зеленський
    15 год ·

Звернувся до індонезійців. Наголосив: що швидше будуть звільнені наші землі від окупантів, то надійніше будуть захищені люди всюди у світі. Захищені від агресивних бажань тих, хто хоче проводити колоніальну політику, як у старі часи.
    Якщо світ справді буде об'єднаним і чесним щодо цієї агресії Росії проти нашої суверенної держави, то швидкість припинення цієї війни вимірюватиметься тижнями.
    Тижнями, навіть не місяцями.

View: https://www.facebook.com/zelenskiy.official/posts/3085980331652322

6. - Так, а що, я цього року більше в школу не піду? - запитав Богданчик і полегшено зітхнув. - Ну її, ту дурну школу. Вчителі якісь злюкі. Математичка вєчно четвірки ліпила. А сама дурна, нічого не розуміла. Я ж бачив. А ти бачив?
    - Бачив
    - А той Михайлик-фермер - за що він мені стусани давав? І підніжки ставив? Із-за того що я з Оксанкою дружив?
    - Із-за того
    - А я ж їй подобався?
    - Дуже
    Замовкли. Сиділи і гойдали ногами над молодою травою, всіяною кульбабками, росою і божими корівками.
    - А он мій дід, бачиш?
    - Ага
    Дід Іван, кульгаючи на ліву ногу, пішов до криниці повз пусту собачу буду. Криниця, ще бабусею розмальована ромашками, стояла трохи зкривлена від удару снаряду.
    - Там, Барон жив, -подивився Богданчик на буду і зітхнув. - Барона вбили першого.
    За будою, під горіхом стояв Богданчиків шалаш.
    - А ось там мене дід і закопав, коли мне вбили, - буденно сказав Богданчик. І мого друга Барона поруч.
    - Гарний шалаш, - сказав Янгол
    - А то! То ще тато мені будував, - гордо сказав Богданчик. - То мій командний пункт! Ми ще там з Антоном побились. А він мене чекає - тато?
    - Аякже, - відповів впевнено Янгол
    - А нам ще довго тут?
    - Вже трохи. Сорок днів.
    - Ага, - Богданчик, як вчора і позавчора позагинав пальці. - То завтра!
    - От завтра і підемо. На сорок перший.
    Знову замовкли і гойдали в мокрій траві ногами. І ніхто не робив Богданчику зауважень, що ноги мокрі і холодні.
    Пахло вологою землею, ніжно-рожево цвіли абрикоси біля хати.
    Була весна.

View: https://www.facebook.com/100001120685451/posts/5011876062193034/

7. Думаю, прийшла пора міняти біг-борди
    ВЕЛИКЕ КРАДІВНИЦТВО на ось такі.
    20220527_220322.jpg

• Баян Баян x 1
  8. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Переоберемо владу, впевений, що не на Порошенка, коли настане мир. Скільки ще буде істеричної тріпанини із піною з рота?

9. Good man

Good man Обычный человек

Напоминаю, что Зеленский сам напросился на саммит G20 в Индонезии с участием Путина.

10. Я так розумію, прізвище Хомчак вже ніхто не пам'ятає? Як і не пам’ятають його "реформи"? Як він проявив "чудеса ізобретательності" і скоротив артбатареї вполовину? Як він, до моменту передачі посади, скоротив по факту наявність возимого БК для артилерії з 9 (3 в частині, 3 в ОК, 3 на складі стратегічного резерву), до 1,5-2, а в кращому випадку до 3 в сумі (я якось про це розвернуто напишу)? Нє, відбило пам'ять? А прізвища людей, які просували цього геніального полководця, відбілювали його після Іловайська, та лобіювали його призначення в 19? Все, повідбивало нахєр мізки у патріотичної спільноти? Так я вам можу сказати, що у артилеристів, якім порізали батареї та які задихалися від нехватки БК, дня не проходить щоб не згадувати цього «ваєначальніка». І дуже багато його ідей "оптимізації" ЗСУ, які він просував в ОП, які теж аж ніяк не підсили ЗСУ, теж всі забули?
    Я просто нагадаю, що ліплячи нових месій, не забувайте на кого вони працюють, та чиї інтереси представляють. А також думайте кого та замість кого вони спробують витягти з рукава, коли їм дадуть відмашку "спонсори".оселитися?
    Roman Donik

11. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Скільки ще буде "Євангелія" від чорноволохів?

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Розкажіть про дороги. Що ви про війну та й про війну!
    Як там дороги?

13. 20220527_220322.jpg

14. Good man

Good man Обычный человек

Потом окажется, что по документам на Азовстали проводилась модернизация производства, а батальон Азов были рабочими по аутсорсингу. А что, два миллиарда гривен на дороге не валяются. Точнее - валяются, но не всё же через дороги "отмывать".

15. View: https://twitter.com/Gnatush/status/1530190830446821377?t=4cZ936RDQ05oZItDwaulew&s=19

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

У 2019 році очолював виборчий штаб кандидата в президенти Ігоря Смешка[10][11]. На парламентських виборах 2019 року балотувався за списком партії «Сила і честь» під 24 номером[12], проте партія до парламенту не потрапила.

Той фейс його витягне:

• Тупо Тупо x 1
а де твій аватар? :)