Президент Зеленський

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Bombus, 2 бер 2022.

1. Gyppsy

Gyppsy :hi:

275949015_10216005088839696_7090218747224198883_n.jpg

2. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Володимир Зеленський
    54 хв ·

Ми активізуємо роботу, щоб притягнути окупантів до відповідальності. Має бути міжнародний трибунал. За все, що вони наробили проти України. Проти наших людей. За кожен акт тероризму російських військ на території нашої держави.

View: https://www.facebook.com/zelenskiy.official/posts/3032284020355287

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Хотілось би це втикнути борщеварці, котра так намагалася мені довести, що Зеленський дуже хоче в НАТО:

• Тупо Тупо x 1
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Це ти хочеш і Зеленський.

Он глянь. Це хоче Путін:
    Відмова від НАТО та звільнення захоплених після 24 лютого територій: ЗМІ розкрили деталі мирної угоди з РФ | Українська правда (pravda.com.ua)

А це каже Зеленський:
    Зеленський: Ми визнаємо, що Україна не стане членом НАТО | Mind.ua

Але ти все одно лізтимеш і дупу Зеленському, я тебе знаю.:dirol:

5. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Із НАТО не все однозначно, як мамлить стосовно безпорядку у нас, не факт, що не мамлили, будь якась провокація іхтамнєтів десь у Естонії.
    Але потрібна нам безпека, де гарантія, що рашиська педерація ще більше буде закидувватит нас ракетами чи не нападе удруге?
    Не натівські Австрія чи Швейцарія - не той випадок і країни-сусіди у них не ті.

6. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Миху, Ви крім заголовків ще щось читаєте? (Риторичне питання, тому що Вас не раз ловили на тому, що самого тексту Ви не читаєте).

Наводжу ілюстративний приклад: Я, Медведо, визнаю, що ніколи не одружуся на Джулії Робертс.

Я хотів би одружитися на цій жіночці, але ця жіночка не має бажання виходити за мене заміж.
    Так само і Україна: Україна хоче в НАТО, але НАТО пообіцяло Путіну ніколи не брати в цю організацію Україну.

Зеленський сказав, що НАТО - беззуба бюрократична організація, яка три тижні телиться, чи закривати небо над Україною, чи ні, тому потрібно створити нову організацію, яка б у подібних випадках реагувала на агресію протягом 24 годин.
    От і все.

Спитайте свого командира Тарасю Чорновола, що він на це скаже.

• Подобається Подобається x 2
    • Тупо Тупо x 1
  7. Lanktocha

Не думаю, що все НАТО не хоче, але своє роблять представники Німеччини та Франції, куплені на газпромівські гроші.
    Про неможливість закрити небо говорили Байден, Псакі і мало ймовірно, що у протилежному би їх переконав Порошенко, закриття неба - це вхід у Чорне море натівських кораблів, привезення в Україну натівського ППО, у підсумку обстріл російської авіації та ракет, що може спричинити ядерну війну, якої боїться США.

8. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Ну, у Франції можуть бути свої причини, там при владі беззубий Макарон, а стосовно Німеччини, то там може бути багато факторів: під самий берег підвели російську газову трубу, так що Німеччина матиме гроші з Європи за транспортування російського газу, другий фактор - на декого із діючих політиків може бути компромат в Москві, бо багато з них могли бути завербовані Штазі ще під час існування Союзу.
    У будь-якому випадку потрібно створювати новий альянс, який складатиметься із тих країн, яким випало "щастя" знаходитися поряд із бісноватою Росією.

9. Rabinovich

Rabinovich Well-Known Member

Нато как военный альянс умерла . Ее создали для войны, для противостояния агрессии. . и когда агрессия началась нато обосралось. Думаю украине надо создать свой альянс стран готовык противостоять путину

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Тупо Тупо x 1
  10. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

После распада РФ скорее всего распадется и НАТО. Образуется европейская армия обороньі, а сильі америки будут переброшеньі на восток, поближе к Китаю и Ирану, для обеспечения мировой гегемонии израильского государства, представитель национальности которого уже становится лидером мира.
    Аннушка клубок уже почти размотала)

11. Lanktocha

НАТО більше оборонний альянс, а не агресивний наступальний блок, яким його представляє кремль.
    Припускаю, при появі якихось зелених чоловічків в Естонії і ультиматум рашиської педерації, що "Их там нет", пожертвуйте Естонією чи починайте ядерну війну і мамлили би, як і щодо України. Нема зараз політиків, типу Тетчер чи Рейган.

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я Вам пару разів казав як закрити небо. АСФАЛЬТОМ.
    Ви ж нас тут переконували, що оборонка - то хороші асфальтовані дороги.
    То тільки барига вкладав власні кошти у ППО, а справжній - в асфальт.

Друге. Хто Вам сказав, що НАТО не допомагає? ЗМІ? Значить ЗМІ добре працює. Чи ви вважаєте, що всі мають знати про те, що НАТО допомагає?

Третє. Ви хоч розумієте що означає "закрите небо"?

• Тупо Тупо x 2
    • Безграмотно Безграмотно x 1
  13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Тобі Путін сказав, що НАТО створено для війни?
    Бо я всю дорогу думав, що НАТО створено для захисту власного альянсу.

• Тупо Тупо x 2
  14. Мих

Мих Дуже важлива персона

У статуті НАТО написано, що воно зобов'язане закривати небо над Україною? Звідки брєдятіна?

• Тупо Тупо x 1
  15. Мих

Мих Дуже важлива персона

А ось ще одне:

• Тупо Тупо x 1
  16. Rabinovich

В этом то и был план. Угрожая ядерным ударом типа * я психованый за себя не отвечаю* забирать по одному все соседние страны - вы же не хотите войны. И натодолжно было это пресечь но обосралось и вот вопрос который я задал ранее зачем нужен оборонный союз который боится обороняться

• Тупо Тупо x 1
  17. Rabinovich

Есть такая поговорка, что если человек мертв то это надолго, ро если он глуп то это навсегда

• Тупо Тупо x 1
  18. Мих

Мих Дуже важлива персона

• Тупо Тупо x 1
  19. Rabinovich

не нато поставляет а каждая отдельная страна поставляет по согласованию с нато. А ты думай об асфальте, отрабатывай корзину печенья и бочку варенья

• Тупо Тупо x 1
  20. Lanktocha

А проявили себе і політики, від яких такого не очікували та деякі здавалися ватними - Федоров, Семеніхін, Кім, Терехов... Ідеал патріотизму не тільки припудрена Федина чи язиката Маруська.

а де твій аватар? :)