Президент Зеленський

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Bombus, 2 бер 2022.

1. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

А тепер подивимось на наших гамнюків-порохоботів, що діють на львівському форумі..:facepalm::facepalm::facepalm:.Хто вони? Хто їм платить? Як вони виглядають на цьому тлі?

2. Good man

Good man Обычный человек

До тех пор, пока ты будешь оскорблять сторонников Порошенко, ты не сможешь понять мотивацию людей.

3. Я не можу зрозуміти що тут роблять фсбешні бл@ді з Харкова на ЛФ.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  4. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Далі тріпанина
    Ніяких ідолів тут нема

• Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  5. Good man

Good man Обычный человек

Она возмущалась "оскорблению" борщеварочка, пусть теперь получает вот такое именование.

6. Good man

Good man Обычный человек

И? У Зеленского есть плакат в поддержку Януковича. Зеленский заискивал перед Масляковым. А сколько компромата по поводу вылизывания Зеленским зада Путина во время выступления Квартала 95 перед президентами Украины и России. Тонны. Но Порошенко не опускается до публикования подобного.

7. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

А ви, батєнька, стрілочник?
    Не про Зеленського йшла мова, але по такій логіці, одному можна і треба підлаштовуватись під потрібних людей, для інших, це злоочин.

8. Good man

Good man Обычный человек

А я в жизни давно и знаю про относительность всего и вся.

9. Що зараз відбувається з 2.5 тисячами українських воїнів, яким Зеленський наказав "евакуюватися" в полон?
    А нащо вам знати що з азовцями,зараз головне що метверчук на пороха покази дає.
    Диви і xyйлo скоро почне на пороха покази давати.

Р.С. Зеленський сказав, що "евакуація" була під контролем Європи.
    Хто чув з боку Європи заклики про " евакуацію" батальйону Азов?

10. Gyppsy

Gyppsy :hi:

11. тут мертвечук наспівав на Пороха.
    Коли його арештували я (як і більшість експертів) навангували (а хулі), що Порх виявиться баригою, який банкував на крові.

Власне, всі, хто думав, що Порох торгував вугіллям на крові - впевнилися в цьому. Для того сюжет і знято.
    Усі, хто думав, що Вовочка похерив 4 повістки - не сумніваються у цьому.

У політтехнологів це називається "інформпривід для закріплення базового електорату".

Але причин для інформатаки дві.
    Друга - у нас на фронті не все так класно, як хотілося б.
    Якщо вам гавкають про Пороха - не факт, що нам щось хочеться розповісти.

Тут Бубочка розказав, що перемога - це кордон станом на 23 лютого.
    Отож.
    Віктор Бобиренко

12. "Давайте забудемо, не можна питатися про мародерство, про Беню, про просраний південь, про закатованих людей, про згвалтованих дітей, про Маріуполь і Херсон, про полонених", "Не на часі", "Давайте після війни" - казали вони

Клоуну пофіг на війну, наївні ви мої.
    Клоун продовжує займатися тим, чим займався до війни - заглядання в очі хйлу і переслідуванням попередника

13. Україна переросла корупцію шкарлєта, але не переросла заказуху проти Пороха. Зедрянь спокійно робить свою справу, а хомячки підхрюкують від задоволення.
    «Всьо нормально - падаєм!» (с)

14. Боюсь, одного Порошенка не вистачить, щоб заткнути всі діри і відволікти від усіх промахів нашого політичного керівництва.

Якщо тільки Маріуполь, Херсонщину, воду в Крим, провалену підготовку до вторгнення і саботаж евакуації можна назвати "промахом".

Хоча момент вибраний вдало. Опозиційні канали викинуті з сітки мовлення, депутати і прихильники ЄС воюють, особисті фінанси Порошенка виснажені колосальними закупівлями для армії.

І головне. Людина, яку так ненавидить Зеленський, його основний ворог - тобто Порошенко - не буде зараз змагатися ні за рейтинги, ні за політичні симпатії. Тому що він бореться проти іншого ворога, вирішує інші задачі.

У правовій країні я б сказала: добре, що зелені вскрилися, виклали свої карти на стіл. Хай тепер спробують довести хоч щось із озвученого, показати хоч один документ.
    У нас же Вова і ко готують чергову вакханалію. Їм плювати, що це будуть танці на кістках, у буквальному значенні.
    Тамара Горіха Зерня

15. Хроніки Широкої війни.

У селищі Десна загинули 87 людей - повідомив Зеленський. Це Навчальний центр ЗСУ. Я не розумію чому треба тримати солдат у казармах, якщо давно відомо, що кацапи б'ють по полігонах і військових частинах... Так як я, далекий від економіки, не розумію чому не можна було роззосередити нафтобази, як у Чернігові, після перших ударів. В Чернігові палала три дні, бо, як сказав, мені товариш, у тебе логіка доцільності, а у власників нафтобаз - логіка грошей...

Я певно й не політик, бо не розумію чому Медведчук не розказує про Путіна, 5-у колону та роботу агента Москви, а натомість - про Порошенка, який уже 3 роки не при владі.
    Vasyl Chepurnyi

16. Що кажете? В умовах коли захисників Азовсталі здали в полон, коли вся країна стоїть в чергах за пальним, долар злетів, а люди які втратили майно і рідних в Бучі та в Ірпені питають чому шлях від кордону до околиць Харкова Москва подолала менше ніж за день, а назад ми їх вибиваємо більше двох місяців (тобто можна було оборонятися), в цих умовах Медведчук оголосив побрехеньку про Порошенка? Яку ще треба підтвердити у суді документально і доказово, бо Медведчуку збрехати - як чхнути?

Ну-ну! Я вже давно писав, чим більше побрехеньок про Порошенка вигадує ЗЕкоманда - тим краще. Бо тим більше ЗЕкоманда буде знову обхезуватися в судах - і таке вже було. І тим більш очевидним буде те що Порошенка оббрехують. Вже багато років як.

До речі, цікаво виходить. Саме Порошенко і порохоботи не дають ЗЕкоманді йти на будь-які компроміси з Москвою, на кшталт заяви Зеленського, що перемога - це повернутися на як було 23 лютого, бо "не треба бути жадібними". І прямо тут кум Путіна видає побрехеньку про Порошенка.

Так, опозиція на чолі з Порошенком сильно заважає брудним оборудкам ЗЕкоманди, і це відомо давно. І ми цим пишаємося. Заважаємо і будемо заважати. Попри спільне смердіння з ротів Медведчука і ЗЕкоманди.

І всіх інших неначасників
    IMG_20220523_213845_334.jpg
    Печера Дракона

17. Як тільки від Зеленського подалі прибирають суфлера, то зразу починається щось, що вимагає термінового візиту когось дорослого.

Спочатку вправляти мізки приїздив Джонсон, вчора, після заяв про "не треба бути жадібними", Дуда.

Сьогодні випустили квакена /закреслено/ Мертвечука із "а я вам зараз покажу, хто звідки дзвонив", аби вчергове накинути на Порошенка.

Ставимо ставки, яка саме кавалерія прискаче цього разу?

Дафа: не бійся, бийся

а де твій аватар? :)