Президент Зеленський

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Bombus, 2 бер 2022.

1. У свій час гітлер і хуйло теж були людьми року. Перший вже давно нелюдина. Другий на підході, а там і третій ....

2. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Час розкидати і час збирати...
    Творець знає, кому довірити збирати і кому розкидати.
    Творець краще знає, кому віддати віжки війни, аби збулося те, що написано в біблії.
    Хто знає, що Бог існує і вірить в це, розуміє що до чого і знає, хто є хто.
    А хто не знає Бога, той нічого не розуміє, тільки говорить чужими словами і інших плутає.

3. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Зеленський прокоментував законопроект про особливий правовий статус поляків в Україні

Президент Володимир Зеленський прокоментував анонсований законопроект про особливий правовий статус громадян Польщі в Україні.

"Це був безпрецедентний сигнал поваги і підтримки з боку польського Сейму, з боку, перш за все, польського народу щодо прийняття відповідного закону в момент, коли це дуже було потрібно українцям", - сказав він на спільній прес-конференції з президентом Польщі Анджеєм Дудою, відповідаючи на запитання щодо деталей цього законопроекту.

За словами Зеленського, дзеркальна повага повинна бути продемонстрована Україною.

"І обов'язково цей законопроект буде у Верховній Раді, буде проголосований. Впевнений - впевненою більшістю", - наголосив Зеленський.

Він додав, що всі ті права, які Польща нині надає українцям, - такі ж права будуть надані польським громадянам в Україні.

"Сама ідея щодо законопроекту про дзеркальну повагу з сусідами - така ідея виникла ще у нас, якщо чесно, задовго до війни. Я б дуже хотів, щоб відповідні закони, відповідні договори були підписані, або якщо це потрібно - проголосовані чи ратифіковані в парламентах сусідів України. Так, Польща в цьому списку сьогодні номер один. І я буду робити все, щоб відповідні договори були підписані з усіма нашими сусідами", - наголосив президент.

1653233577-1121.jpg

4. ashim

ashim Well-Known Member

Після цього слід визнати: все ж таки релігія - опіум для народу.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

какая разніца куда. Жопу тєбє всюда надєрут:)))

• Тупо Тупо x 1
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Добре сказано, побачимо як буде зроблено.

• Тупо Тупо x 1
  7. Good man

Good man Обычный человек

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Музика - опіум для народу.
    Їжа - опіум для народу.
    інтернет - опіум для народу.

і так далі...

• Тупо Тупо x 1
  9. Зеленський, 21.05.2022:
    Вийти на лінію розмежування 23 лютого я вважаю великою перемогою. Не треба бути надто жадібними…

Віктор Трегубов:
    Шановний пане Верховний Головнокомандувач, то коли я хочу відновлення суверенітету та територіальної цілісності України - то в мене від жадібності? Жадіна-говядіна? Не хочу забрати мій рідний Крим?

Так, я знаю, що далі "все одно все повернемо... шляхом перемовин".
    Хер ми що шляхом перемовин повернемо, і ми усі про це знаємо.

І так, ціною деокупації будуть життя солдат. Абсолютна правда. Але солдати давали присягу - "обороняти Україну, захищати її суверенітет, територіальну цілісність і недоторканність".

Так це і працює. Не можна перемогти такого ворога, як Росія, на півшишечки. Можна лише перемогти або відкласти поразку.

10. Коммунарец

А ви не зловживайте) в міру і яд - ліки.

11. Good man

Good man Обычный человек

12. Gyppsy

Володимир Зеленський
    3 хв ·

Радий відзначити, що українсько-польські відносини нарешті – на абсолютно чистій і щирій основі, без будь-яких чвар і старої конфліктної спадщини. Це історичне досягнення. І я бажаю, щоб братерство між українцями та поляками зберігалося завжди. Як я сказав про це сьогодні перед депутатами: щоб наша єдність, єдність українців і поляків, була сталою величиною, яку нікому не порушити.

View: https://www.facebook.com/zelenskiy.official/posts/3082589438658078

22-05-22-1sv_3715.jpg

• Подобається Подобається x 1
  13. ashim

ashim Well-Known Member

Та намагаюсь. А от про Вас так не можна сказати...:sad:

14. Rabinovich

Rabinovich Well-Known Member

Пока что получалось строго наоборот. Но очень интересно что у тебя все о ней о родимой о жопе. Ты веселый ?

15. Коммунарец

І не намагайтеся казати, бо я не піддатний отруті, в тому числі і релігії., як продукту людей.

16. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Чому той самий Путін не напав на країну без армії і без грошей?
    Не задумувались?
    Та тому, що Порошенко мінськими угодами зробив перший крок до здачі України. Погодився на вибори на окупованих територіях до виведення звідти російських іхтамнєтів. Порошенко і Путін вдарили по рукам і обнялися. Скріпили сдєлку підписами в мінських угодах.
    Залишилося, щоб Україна зробила другий крок - провела вибори на окупованих територіях із відомим результатом, і до влади прийшли б московські маріонетки, які попросили б Москву війська не відводити.
    Зеленський на таке кидалово не погодився. Зрадив. Москву. Путін вирішив наказати зрадника Зеленського.

• Подобається Подобається x 2
  17. Gyppsy

IMG_20220523_095929_547.jpg
    ⚡️ П'ятиметрову скульптуру Володимира Зеленського з піску звели у Естонії

На будівництво майже 72 тонни піску, а відкриття статуї заплановане на 21 червня.

ППО - news
    Приєднуйся свіжа інфа тут☝️

• Подобається Подобається x 1
  18. hrudyev

hrudyev Member

Жму руку, обнімаю

19. Good man

Good man Обычный человек

Во-первых, Порошенко и Путин орали друг на друга во время переговоров по минским соглашениям. Это подтвердили или Оланд или Меркель, или оба. Не помню кто именно, но подтверждение было. Так что твои слова про обнялись и ударили по рукам это откровенная ложь.

Второе. Политика это грязное дело, а дипломатия самое грязное из политики. Посмотри на самую сильную страну мира, единственную сверхдержаву, США. Ещё недавно они ругали Турцию на чём свет стоит, а сегодня мило беседуют просят её, говорят о дружбе. С т.з. обычного человека это самое откровенное двуличие. И это сверхдержава, а остальным странам приходится ещё больше проводить хитросплетений. Главное - конечный результат и у Порошенко он был, когда регулярная армия России стояла в казармах.

Третье. Сейчас на территориях, которые Украина не контролирует после 24 числа, именно сторонники Зеленского сотрудничают с Россией. Не правда ли странно: территории, где у верховного главнокомандующего максимальная в стране поддержка, и там же максимальное взаимодействие населения с противником.

20. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Такі вимоги були актуальніші, коли рашиські війська були під Києвом, тепер інакше, йти "На Ура!" методами маршала Жукова ніхто не буде, хоч від жодної окупованої території ніхто не відмовився.

а де твій аватар? :)