1. Як ви тепер спите вночі, бо в нас не виходить? 2. Чому ніхто не сидить за Чонгар і Маріуполь? 3. Чому навіть через 4 роки ми так і не знаємо як ворог дійшов до Києва? 4. Чи зможете прожити на зарплату військового, купуючи спорядження і пальне?S 5. Скільки землі ми ще втратимо щоб ви повернули Залужного і його генералів? 6. Чому на 5 рік війни ви все ще боїтеся Порошенка більше, аніж Путіна? 7. Чому українцям — більші податки, а сім’я президента тримає гроші в офшорах? 8. Скільки грошей вам ще потрібно від міндічів, щоб добудувати «Династію»? 9. Скільки наших грошей вам занесли з «Енергоатому» та інших бек-офісів? 10. Чому не покарані десятки жадібних депутатів-слуг за їхню корупцію й хабарі? 11. Чи стали ви тим президентом, яким обіцяли бути у 2019 році? 12. Чому ваші найближчі друзі-подільники, розікравши пів-бюджету, обібравши ЗСУ та енергетику, безперешкодно втекли за кордон?
Та мені насрати, що там у вас-лємінгів буде. Дякуючі Богу, я на ваш зоопарк дивлюся ззовні. Таке собі реаліті-шоу.
Порохоботи смішні, ще не можуть відійти, влада тільки не програє вибори у диктаторських країнах - рашиська педерація, Білорусь, Північна Корея... вони не ми.
Ага. Ситуація ну дуже смішна- гундосе жиденя просрало купу території, поклало сотні тисяч мирного населення, розікрало мільярди долларів. Смійся далі, дегенерате.
Вже говорили, Порошенко би пальцем посварився і рашисти би боялись нападати і нічого, що була вже війна і окуповані території.
Ці двоє — українці. І за законом мають однакові права та обов’язки. Тільки Юзік після допиту ДБР спокійно виїхав за кордон, куди нам не можна. А Михайло після поранення повернувся на позиції, бо нікому було міняти побратимів. Юзіку дісталися права. Михайлу обов’язки. Країна наших мрій…
До сраки що ти там "говорило", йододефіцитне. Не треба "би", треба дивитись, що є. Але для тебе це занадто складно. Бо ти довбойоб.
Потрібно аналізувати обстановку, про таке говорив Збігнєв Бжезінський, тепер на рашиських шабашах, зокрема чірбан шахназаров, можна уявити Російську імперію без Киргизтану але не можна без України, так що війна би була при будь-якому президенті.