І Зеленський говорив, що про вибори у травні вперше чує. Навіть юристи з ЦВК заявляли, перевибори, при закінченні війни та ідеальних умовах можливі не раніше осені. Бачу Трам-пам-пам може стати таким же посміховиськом та кумиром для гумористів та пародистів, як був алкаш Єльцин.
Це інфа від FT. Ну а Зе завжди брехав і бреше. Солодко бреше, щоб зебобікам зайшло. Ось цікава інфа: Сестра Міндіча жила у центрі Москви в квартирі генерала армії РФ, наближеного до Путіна. Любов Міндич заміжня за російським бізнесменом зі зв’язками в нафтовій галузі РФ. Їхні діти мають російське громадянство. І що вошдь потужний незламник знову не знав ? І, що дружина Баканова громадянка РФ не знав? І, що сам Тимур Міндіч 10 років (з грудня 2014) мав діамантовий бізнес на московії і платив чималі податки в російський бюджет не знав? Знав , сьогодні нащадки тих, які влаштовували Голодомор, терор і депортації, служили в НКВД-КГБ... -зєленські, єрмакі, міндічі, шефіри, штільмани( їх не перелічити ) під його дахом - грабуют ,,Енергоатом,, ,ЗСУ, економіку....і - ,,линяють,, на істотрічєскую родіну... Двушечка на Москву повинна йти безперебійно. Тому ж лейтенан Баканов не виявив такий кричущий факт, як і Малюк. Все оточення Зеленського так чи інакше пов'язане з рф!!! Маємо російську родину головнокомандувача і рідного брата, який є прокурором російської військової прокуратури, першого заступника генерального прокурора України... Альо блаЗЕні, хто привів проросійського клоуна в преЗЕденти, какая разница?
Тут справа яка реальність, якщо Трамп захотів перемоги Карпат у Лізі Чемпіонів, не значить, що вона реальна і що вона буде, так і з виборами під час війни, кремль тільки влаштує повернення Януковича, Медведчук або Бойко.
А хто такий і Шурма і хто його призначив/знайшов? Відповідь тут: https://www.facebook.com/share/r/1FoZLCEbjy/
Роман Червінський : Імена трьох людей, які забороняли доповідати, що буде війна: "Розвідники наші доповідали, що війни не буде. Коли я з одним з них розмовляв, наприклад, Олександр Литвиненко, це [колишній] керівник Служби зовнішньої розвідки, він каже: "Мені забороняли доповідати, що буде війна". Це заборонити могли тодішній радник президента руслан демченко, ерьмак або колишній заступник голови ОП роман машовець. ермак може бути агентом Росії, оскільки його діяльність має всі ознаки агента впливу, який попризначав на посади інших людей. Наприклад, Олександр Литвиненко в липні 2021 року був призначений керівником Служби зовнішньої розвідки та розформував(!!!) департамент, який працював по рашці :"литвиненко був членом комітету з розвідки, який очолював демченко. І литвиненко сам навчався в Росії до 1994 року. Тобто я хочу показати, що це така мережа, яка діяла і яка поставила Україну перед великим ризиком. Ми могли втратити державу через їхні дії. Після звільнення литвиненко став секретарем РНБО. Він туди зайшов для чого? Я вважаю, зайшов знищити докази(!). Тому що саме Рада національної безпеки, яку очолює президент, повинна була дати відповідь однозначно, чи буде війна, чи не буде. Повинна була дати команду військовим зосередитись, замінувати Чонгар, бути готовими, підтягнути туди сили додаткові. Тоді б кцпія не пішла нікуди".Д.Чекалкін©
Війна і ймовірний суперник ітак були відомі, просто не всі у це вірили. Дехто тепер тішиться, як на конференції Порошенка і Гончаренка заставили опладувати Зеленському.
Порошенко - єдина людина, проти якої санкцій ввів Зеленський і Пуйло. Ну це трохи бла-бла людини миру: Facebook
Якщо є народна мудрість, що ворог мого ворога мій друг, то ворог пуйла гіркін не є нашим другом, так і не все однозначно тут.