Президент Зеленський

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Bombus, 2 бер 2022.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

У вас їх і не було.:)))

Отой лисий чувак взяв з державної казни, тобто з наших кишень понад 10 мільярдів гривень для того, щоб збудувати захист енергетичних об'єктів.

Гроші розісрав і звільнився. Результат - жоден енерго об'єкт не вижив.

І тепер рже з таких українчиків, як ти. А ти й дальше корч з себе "духа правди".

Владі вигідні лохи, їх легко обкрадати. Тупий афганець насрав і пішов.

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

А ось чергове шоу з ракетами Фламінго.
    Зеленський так кормив ними українчиків-зебобіків, а вони так смачно їли, мов цукерки з магазину Рошен.

Цукерки Рошен, правда, є справжні, а Фламінго - мильна бульбашка.

Фірма «Файєр Поінт» зникла....УСЬО...
    Влітку 2025 року вітчизняна компанія «Файєр Поінт» виринула у медіа у парі зі своєю крилатою ракетою «Фламінго». Зеленський безпосередньо презентував «Фламінго», назвавши цю ракету найуспішнішою – може подолати відстань у три тисячі кілометрів.
    Американське видання The New Yor Times написало, що до початку вторгнення підприємство виконувало роль кастингового агентства для кіно- і телевізійних виробництв. Потім виринула інформація, що фігурант мегакорупційного розслідування НАБУ на прізвисько Рьошик, має «бронь» від мобілізації, яку надало йому ТОВ «Файєр Поінт».
    А ще говорилося, що свого часу нинішній топпідозрюваний у справі про корупцію в енергетиці, бізнесмен-утікач Тимур Міндіч начебто намагався стати співвласником ТОВ «Файєр Поінт»…
    І ось у певний момент – бац! – відкриті дані про успішну оборонну фірму зникли пошукових платформ, які підтягують відомості з державних реєстрів. Це підтвердили в аналітичній системи YouControl (12 грудня надійшла вимога Міноборони прибрати інформацію щодо ТОВ «Файєр Поінт»), і в інформаційній системі Опендатабот (там залишився слід лише про власника «Файєр Поінт» Дениса Штілєрмана), і в аналітичній платформі Clarity Project, що спеціалізується на публічних закупівлях.

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Кращий і найближчий друг Зеленського і найчеснійший генеральний прокурор Іван Баканов - у розшуку.

Поліція ніяк не може знайти де він є:

5. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Потужно налякав Пуйла:

7. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Так то він написав
    Чи може ваші блудливі пальчики разом із харкив'янчиком оте паскудсво розповсюджуєте?
    Те, що відбувається, то так має бути, а віруючим потрібно знати, що наближається той час, коли істина всіх злочинців виведе на суд божий разом із тими, хто зводив людей зі шляху віри
    .
    Особисто у мене немає ніяких проблем, які б мене засмучували настільки, аби я переймався чиєюсь жадобою. На всіх них чекає суд божий. І на вас теж, якщо не вгамуєте своє лицемірство)

8. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Далі тріпанина порохоботів, згідний, що неідеальний Зеленський, але чи єдина панацея Порошенко, що за стільки часу ще згадувати?

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Тому що вам до дупи, що хтось страждає. Тому й дбаєте лиш про "особисто у мене".
    Ви будете ходити в походи разом з московським патріархатом в московські краджені обителі.
    А чому б ні? Вам там тепло і мухи не кусають.

І вам до лямпочки, що вони благословляють вбивство обдурених українців.

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Лаптоша, ти є лідером на ЛФ по вживанню слова "Порошенко". Так що це твоя тріпанина.

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

12. Коммунарец

Я йду туди, куди Бог мені показує, і до речі, до церков усіх конфесій.
    Просто в УПЦ дають більше часу побути, ніж будь-де)
    А стосовно "мого особистого"- мене все влаштовує, бо Бог знає, що мені треба і скільки. Тому я не переймаюся тим, що того не вартує.
    А щоб комусь не страждати, то нехай живе по законам божим. Крапка.

13. MayorMayor

Дегенерате, гундосе жиденя ще не ідеально утилізує вкраїнчиків. Але воно старається. А ось гроші з жидівською кодлою воно краде просто ідеально.

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ти йдеш широкою дорогою, а широка дорога не веде до Царства Божого, до Царства Божого веде вузька дорога.
    час побути - не критерій праведності.

Бог знає, а ти знаєш? Якби знав, то не ходив би у всі конфесії.

вважаєш себе безгрішним?:)))

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Священнику однієї з релігійних громад Харківської єпархії Української православної церкви МП повідомили про підозру за двома статтями: слідчі вважають, що він розпалював національну ненависть і виправдовував Росію.

Але ти справжній комунарець, ти ж їх підтриуєш. Ще скажи, що тебе Бог туди веде.

https://tinyurl.com/mptmy35b

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Комунарець, ти не дух правди, ти - заблудший комуніст-вівця.

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

18. MayorMayor

І ото є у Вас бажання розмовляти з цим гівном? Я цього дегенерата забанив декілька років тому. І не бачу його висери.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  19. Коммунарец

Може скажете, де Ісус Христос перебував з 12 років до 30?
    Я чув, що в Єгипті та Тибеті, в Індії та Ефіопії, у езотерикіа, гностиків, допоки не знайшов шлях до Бога.

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я слухам не довіряю. А Ісус і є Бог, Він і є шлях.

а де твій аватар? :)