Президент Зеленський

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Bombus, 2 бер 2022.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Хоть поржом?

А що скажеш про це:

Facebook

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Лох?

Не знав, що Росія збирається напасти, не знав, що мільярдами обкрадають країну...

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 1
  4. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Зате миршаве гундосе жиденя добре знає, як привести до влади кодлу зрадників, корупціонерів та крадіїв.

5. MayorMayor

Гундосе жиденя запропонувало Буданову очолити охвіс пердизента. Правильно. На біса ті операції ГУР проти рашки, головне- сраку жидку підтирати.

6. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Зеленський поставив керівником Офісу Буданова.
    Сподіваюсь, заперечень немає?
    А ще мимохідь хочу сказати Ланктоші стосовно самого Зеленського.
    Пуйло з радістю дав би Зеленському пару мільярдів (стільки росія витрачає на війну протягом пари днів), аби лише той залишив Україну і сховався, наприклад, в Ізраїлі.
    Технічно це було би нескладно, адже Зеленський часто із дружиною виїжджає за кордон, прихопив би з собою дітей на екскурсію в Ермітаж і не повернувся.
    Як два пальці об асфальт (біля моєї хати, між іншим, асфальт, постелений шість років тому під час Великого Будівництва досі як новий).
    Але ж не кидає України, не тікає. За такі гроші більшість наших слуг народу та й члени Петрової хрякції здриснули би, не задумуючись.
    Якби Зеленський втік ("боневтік"), тут така би гризня почалася за владу, що маманегорюй.
    Відразу би, крім Петра, який досі зі сцени не сходить, випливли би на поверхню Олег Ляшко, Олег Тягнибок, Гройсман, Юля "і нєсть їм чисда".
    Почалася би гризня, і росія би перемогла в цій війні.
    Порошенко став би губернатором Малоросії. Одного рівня з Лукашенком.

7. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Дуже ймовірно, був би совок, Порошенко був би у керівництві УРСР. Хоча і вчителі, які ходили на патріотичні мітинги та у патріотичному дусі виховували учнів, при совку робили облави на колядників, під церквами записували відвідувачів, агітували йти в музей чЛеніна та різні демонстрації.

8. MayorMayor

Що для гундосого жиденятка якісь жалюгідні два мільярди, коли розкрадання йде десятками мільярдів? А, я забув- жиденятко "нічого не знало". Бгггггг.

9. MayorMayor

Зелупоголові, а чим Зелебобія від Хуйлоленда відрізняється?

Зоя Казанжи

До сьогоднішнього дня, 2 січня 2026 року, військовослужбовці не могли суміщати службу з роботою в інших структурах. Виняток - це відрядження.

Згідно з чинним законодавством (зокрема, Указом Президента № 126/2017 зі змінами від 2025 року), існують переліки посад у державних органах, які можуть заміщуватися військовослужбовцями через механізм відрядження.

У вересні 2025 року президент України розширив можливості залучення військових до роботи в ОП. Зокрема, дозволено заміщувати посади заступників Керівника ОП та керівників структурних підрозділів військовослужбовцями, які відряджаються зі збереженням статусу військового.

Щодо самої посади керівника ОП, то вона традиційно розглядалась як цивільна політична посада, проте законодавчих перешкод для призначення на неї людини з військовим минулим (яка звільнилась в запас) немає. ЯКА ЗВІЛЬНИЛАСЬ В ЗАПАС.

Але сьогодні народили інше: Указ Президента № 4/2026 від 2 січня 2026 року вніс чергові зміни до переліку посад, які можуть бути заміщені військовослужбовцями.

Згідно з цими змінами, посада керівника ОП офіційно включена до переліку посад, на які можуть бути відряджені військовослужбовці зі збереженням військового статусу та грошового забезпечення за основним місцем служби.

Тобто, людина може залишатися кадровим військовим (наприклад, генералом), але виконувати обов’язки керівника ОП через механізм відрядження.

Перспективна країна, в якій закони і укази пишуться під конкретних людей і конкретні забаганки.

10. MayorMayor

Зелупоголові, в мене для вас прикольна історія. Ось сидить у кабінеті міністр енергетики (або оборони, або відновлення, або ще якийсь). І тут відчиняються двері, і до нього заходить підприємець рівня нижче середнього. Прізвище- Міндіч. І цей самий Міндіч з порога каже: я тут хочу вам протизаконну оборудку запропонувати, на сотні мільйонів долларів. Щоправда, доведеться "двушечку на мацкву" періодично засилати. На що міністр енергетики (або оборони, або відновлення, або ще якийсь) відповідає: та я особисто не проти, але цеж протизаконно, як би нас правоохоронці за сраку не узяли. На що підприємець рівня нижче середнього каже: та усе нормально, я з прокуратурою, СБУ, мєнтовкой усе порішав, вони нам при зустрічі будуть честь віддавати. Добре, каже міністр енергетики (або оборони, або відновлення, або ще якийсь), а що щодо Зелемського? -А Зелемський нічого не знає, відповідає підприємець рівня нижче середнього. Ну нехай і далі не знає, каже міністр енергетики (або оборони, або відновлення, або ще якийсь), я згоден прийняти участь в оборудці на сотні мільйонів долларів.
    Так усе було, зелупоголові?

11. MayorMayor

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Пересування ліжок в будинку розпусти.

- Пане Шмигаль, будете тепер міністром енергетики!
    - Та нашо воно мені нада?
    - Тому шо треба не всякой хуйньой заніматься, а жити інтєрєсно: читати книжки, бути шпіоном, дресірувать любіму обізяну і ходить в оперу з красівими тьолками, получать удовольствіє...[​IMG]

Зеленський не розуміє, що кожний посадовець повинен займатися тим, чим вміє і чим займався довший час. Нема в Зеленського команди, ось він і страждає фігнею.

генерал Залужний - посол.
    розвідник став завгоспом.
    масажистка - послом в Болгарії
    Шмигаль з прем'єра - в МО.
    міністрство єдності (який дурдом!!!!) - призначив друга.

Це приклад тупості, або навмисного розвалу держави.

Останнє редагування: 3 січ 2026
  13. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Навіть політичні експерти сходяться на думці, посади потрібно надавати не тільки своїм, а й опозиціонерам.

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Зеленський не знав???
    А чому він пару місяців назад ліквідував незалежність НАБУ ??? Щоб шо?

15. MayorMayor

Це був сарказм. Звісно, був і у курсі, і у долі. Бо просто не міг якись підприємець навіть на прийом до міністра попасти, я не кажу вже про вистроювання оборудки і впливу на правоохоронні органи.

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я розумію. Просто нагадав...

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не сміши диктатора:))).

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Що один привід поторчати для зебобіків.

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

20. MayorMayor

Новим очільником Полтавської ОВА стане учасник Ліги сміху Ігор Рева.
    Бидлота-вкраїнчики ще не наіржалися.

а де твій аватар? :)