Президент Зеленський

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Bombus, 2 бер 2022.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

«Уряд Зеленського саботував нагляд, дозволяючи корупції розквітати»

Українські лідери звинувачують незалежних радників у тому, що ті не змогли запобігти корупції. Розслідування The New York Times з’ясувало, що адміністрація президента Володимира Зеленського сама усунула запобіжники.

2. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Готовий, не означає, що вибори будуть сьогодні чи завтра. Хтось уявляє вибори на замінованих руїнах, таких як Гуляйполе? Декілька міліонів біженців, які не можуть голосувати, згадуючи обстріл тилового Тернополя, ніде не є безпечно.

3. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Зеленський погодився, при умові, що будуть відповідні умови. Має бути ухвалений закон про можливість проведення виборів під час воєнного стану. Зараз закон це забороняє, і, наприклад, Порошенко про це прекрасно знає, адже під час його президентської каденції було ухвалено закон, який забороняє проведення виборів під час воєнного стану.
    Цей закон слід відмінити.
    По-друге, мають бути створені належні умови для проведення виборів. Росія повинна припинити стрілянину, щоб виборці могли спокійно прийти на виборчі дільниці і проголосувати.
    Якщо Пуйло колись шарахнуло балістичною ракетою по людях, які зібралися на похорони, то уявляємо собі, з якою радістю воно вдарить, наприклад, по Дніпру чи Запоріжжю.
    Значить гарантією проведення виборів має бути не "обіцянка" Пуйла не стріляти, а надійні гарантії з боку Трампа та Європи. Фізичні гарантії - протиракетні системи, присутність спостерігачів з США на всіх виборчих дільницях, у військовій формі не менше трьох осіб, щоб Трамп мав змогу переконатися, що вибори пройшли чесно і прозоро.
    Артилерія росії має бути відведена з фронту вглибину росії, щоб якийсь алкаш-маніяк, якого призвали із в'язниці "защіщать родіну", напившись рашин водка, не вистрелив в бік української території.
    Ну, і ще багато умов.
    Найголовніше те, що Зеленський погодився на вибори президента, якщо будуть створені належні умови. Тепер - хід за Трампом, що він запропонує у відповідь, які будуть заходи забезпечення виборів з боку його адміністрації.

Та трійця (Трамп, Пуйло і Порошенко), та їх прихильники вимагали від Зеленського легітимності. Заленський погодився йти на вибори, щоб стати легітимним.

Цікаво буде подивитися, як Порошенко і його хрякція працюватимуть над внесенням відповідних змін у виборече законодавство.
    Зараз порохоботи почнуть волати, що Зеленський колись обіцяв не йти вдруге на вибори, а тепер порушує власну обіцянку.
    Але, пам'ятається,один придурок обіцяв закінчити війну за 24 години, другий хитровимаханий - АТО за кілька днів, третій, у кого кількість бункерів дорівнює кількості валіз, - ніколи не нападати на Україну.

Зеленський хотів пропрацювати на посаді Президента України п'ять МИРНИХ РОКІВ, але йому не дали.
    Крім того, закон дозволяє займати посаду Президента не більше двох термінів, тобто другий термін для Зеленського цілком законний.
    Або ж Порошенко має проштовхувати зміну до закону, що "не більше одного разу", тобто, назло Зеленському відморозити собі вуха і п'ятачок.

Мені цікаво, як вестиме себе вищезгадана трійця тепер, коли Зеленський погодився на проведення виборів Президента за умови створення належних умов?

Головне, щоб у магазинах попкорн не скінчився.

Я, наприклад, голосуватиму за Зеленського.
    Через моє село тепер іде дорога, що побудована під час Великого Будівництва, якіа і через шість років виглядає як нова, хоча по ній іде неміряна кількість вантажівок.

Якщо війна припиниться, і Зеленський буде Президентом, то гроші, які виділятимуться на відбудову не будуть розкрадені, а викоритсані для відбудови.
    Порошенко матиме змогу добудувати той військовий склад, який він за свою каденцію так і не добудував. Все обмежилося особистим фотографуванням на тлі недобудованих корпусів.

4. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Скільки плянів у Мєдвєдо. Мєдвєдо, вибори будуть тоді, коли Штати натиснуть на гундосого жидка так, що у того гівно з пащеки полізе. І тоді ніхто не буде верещати про "спостерігачів зі Штатів" чи "відведення росіянської арти", а жиденя попереду свого вереску на дільницю побіжить. Там нібито вже ЦРУ криптогаманцями жида та його кодли займається.

5. MayorMayor

Це ти жиденятку розкажеш, коли він дату виборів назве.

• Подобається Подобається x 1
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Значить не готовий? Не бреши, Зеленський сказав, що готовий.

Останнє редагування: 10 гру 2025 у 12:57
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Агент ФСБ, російський сенатор, екс-нардеп ВРУ, учасник схеми Міндічгейт Андрій Деркач отримав звання Героя Росії.
    Як ви думаєте за що? За успішний підрив енергобезпеки України у співпраці із оточенням Зеленського. І не тільки за це. За підрив обороноздатності України і підрив довіри нашого народу до влади!
    Тобто Путін відзначив посібників Зеленського вищими нагородами!

8. MayorMayor

Жиденя не знало. Воно взагалі нічого не знало. Просто proebali.

9. MayorMayor

Мєдвєдо, а жидок вже влаштував блекаут у макшкві?

10. MayorMayor

До речі, а хтось в курсі, що сталося з 29 потужними безпековими угодами, про які, підстрибуючи від самозакоханості, верещало гундосе жиденя?

11. Я бачу у дурдомі бе перемін.

Щирі українці дальше продовжують агітувати за моноетнічну владу.
    Тепер я розумію чому на наших теренах періодично виникали погроми жидів: від гайдамаків до останнього львівського погрому 1941 року.

Маю погану новину для тих , хто може бути призваним:

Президент України у Лондоні повідомив європейських союзників про те, що він ініціював мобілізацію 400 тисяч бійців і планує стабілізувати до весни фронт в цілому. Як нам стримано розповів наш новий європейський куратор, Зеленського відверто дратували питання Мерца та Стармера про конкретні наміри Президента України у боротьбі з СЗЧ та про якість мобрезерву, який планують призвати на службу. Європейці скептично оцінили заяви Зеленського, проте побажали йому успіхів.

Планктоша і іншим приготуватися.
    Гребсти будуть усіх

Прошу незабувати приймати гідазепам.

12. MayorMayor

І ще питання до Мєдвєдо: хто саме буде "не розкрадати гроші та відбудовувати"? Їрмака злили, Міндіч забіг. Чернишов?

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Антикорупційні органи викрили прокурора ОГП та адвокатів - фото | РБК-Україна

"За процесуального керівництва прокурора САП детективи НАБУ викрили прокурора Офісу Генерального прокурора та адвокатів на підбурюванні до надання 3 500 000 доларів США неправомірної вигоди за закриття кримінального провадження, яке розслідують детективи НАБУ", - йдеться у повідомленні.

Кошти нібито мали передаватись прокурорам САП та суддям ВАКС за ухвалення відповідного рішення.

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Це йому друзі Зеленського з 95-го кварталу відсилали "двушку"?

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Andriy Kokotuha
    У мене в ФБ є чимало прихильників Зеленського, яких я не видаляю з дослідницькою метою. Вони коли по черзі, а коли так цитували так звані "плівки Деркача", де було оте "жмурукуобнимаю". Хто не в темі нібито розмова Порошенка з Медведчуком. Автор плівок отримав героя Росії. Мабуть за них теж. Але ні, все одно Порошенко барига і брата вбив. Усе одно ці плівки можуть бути справжніми. Просто герой Росії - чесний, не міг мовчати, виклав отето всё. Зате я точно знаю: плівки, де Єрмак, брат Єрмака, торгував посадами - не підробка. Живіть із цим. Вибачення напишіть за допомогою клавіатури, роздрукуйте і сходіть із аркушем, куди треба.

17. Lanktocha

Вже було закінчення АТО за декілька годин і зміцнення своєї оборони будівництво нових кондитерських магазинів, не все тут однозначно.

18. MayorMayor

Лаптоша, мене цікаво одне: явно гундосе жиденя тобі не платить. Більш на те, він з кодлою розкрадають країну, примушучи тебе сидіти без світла та чекати прильоту кацапського дрона. То чому ти так завзято у нього відсмоктуєш?

19. Lanktocha

Буде байка про фуфайку, як "київська хунта" обстрілює, спочатку Донецьк, потім Тернопіль?
    Чому нейтральність об'єктивність, для тЮлькоботів я порохобот, а для порохоботів - зелебот?

20. MayorMayor

Ти не бот. Ти довбойоб. Я можу ще раз задати тобі те саме питання. Але ж ти не відповісиш.

а де твій аватар? :)