Довбню, за часів Порошенка Трамп був з тим самим мисленням. Що не завадило Україні з ним співпрацювати. Може, треба було замість економістки та юристки залишати на посаді посла кадрового дипломата? Може, не треба було пхатися на зустріч з Трампом у кальсонах? Може, не треба було ляскати язиком, та зливати у пресу кулуарні домовленності? Може, треба було прислухатися до вимог, і не пхати наполегливо завгоспа на перемовини? І таких "може"- ну дуже багато. І ці "може"- свідчать про одне: гундосе жиденя як було клованом на сцені, так цим клованом і залишилося. І керувати країною воно так і не навчилося.
Хто крім порохоботів ще згадує цей показник? Зараз багато інших проблем і про ніякий реванш мова не йде.
Послухав виступ Юлії Мендель - той де вона розповідає, як поганий Єрмак гнобив всіх в Офісі президента і в уряді. Я не знаю, чи збагнула сама Мендель що розповіла? Бо розповіла вона, насправді, що Зеленський - жахливо поганий керівник і що навколо нього створився цілковитий управлінський гармидер. Мендель розповідає про практику, коли Зеленський віддає чиновникові наказ, а потім тому дзвонить Єрмак і каже що той наказ виконувати не треба. Я перепрошую, а Єрмак взагалі хто? Нагадую, Єрмак був завгоспом. Офіс-менеджером. Доречне питання, а якого милого чиновники взагалі до нього дослухалися? Окрема тема - а чому Єрмака слухалися міністри, наказувати яким права не має навіть президент (крім силовиків і дипломатів)? Міністрам наказує лише прем'єр, бо вони члени уряду! Правильна відповідь - бо тих хто не слухався Єрмака, потім звільняв Зеленський. Бо всі розуміли, Зеленський президент - а Зеленським керує Єрмак. Мендель каже що Єрмак відміняв накази Зеленського. Після одного цього можна сміливо казати, що Зеленський не відповідає займаній посаді. Бо віддавати накази і слідкувати за їх виконанням - це прямий обов'язок керівника. Якщо накази не виконують - керівників звільняють. А якщо накази керівника відміняє завгосп... Мендель сказала вголос те, про що вся країна говорить вже багато років, офіс-менеджер Зеленського узурпував всю владу в Україні за повної байдужості і потурання презедента. Я намагаюся уявити ситуацію, коли завгосп відміняє накази Білла Гейтса, Маргарет Теччер або Петра Порошенка... Ні не уявляю. Д. "Калиничук" Вовнянко
Ні, йододефіцитне, цей показник треба згадувати постійно. Бо навіть зараз лайно, яке голосувало за зелене лайно. нічого не зрозуміло. І якщо Україна втримається, то на наступних виборах це лайно знову приведе до влади чергове лайно. Ось скажи чесно- скільки шансів бути вибраним у кандидата, який буде обіцяти тяжку працю з відновлення країни, тяжку службу на кордонах з рашкою, тяжку роботу на напізруйнованих підприємствах?-Правильно, без шансів. А оберуть вкраїнчики гівно, яке буде розповідати про вареники, які самі у рота лізти будуть.
Бреше Мендель. Зеленський казав: "Єрмак - один з найпотужніших менеджерів. Він робить те, що кажу йому Я" Так що Єрмак не винний, він виконував накази Зеленського.
Так, тут якась фігня потрапила на очі. Поки не знаю, чи це правда, але тут відразу видно, що Зе не такий вже й потужний:
Ух, як потужно збрехав! Зеленський у Берліні розповів про плани України збудувати до 1 гігават генерації ще цього року | Європейська правда
Майоре, зараз Зеленський покаже всім клятим порохоботам, що його договір миру в 100 разів кращий, ніж Мінські угоди!
смарагдовий мародер повинен бути засуджений на пожиттєво з конфіскацією усього майна у нього та всієї родини ця особа повинна сидіти у клітці на найбільшій площі країни, щоб кожен бажаючий міг прийти та подивитися на нього
Яка подібність, як рашиські пропагандюги кричать про погані справи, бандитизм і корупцію в Україні, абле мовчать, що у них, скільки шуйга відмив грошей на будівництві водопроводу із Кубані на Донбас, там і далі брак водопостачання, ні один шабаш салавйова-разбойніка чи скабєюшкки цьому не присвячено, тільки Україна, так і порохоботи, невже так все ідеально у своїй команді?
Класс! Потрібно заплющити очі на чернишових-міндічей-цукерманів та іншу зелупинську кодлу, бо "рашка теж про них каже". Ти чому такий довбойоб?