Президент Зеленський

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Bombus, 2 бер 2022.

1. Я теж був дома.
    Вілла в Італії теж дім сім'ї Зеленського.
    Чи притягнути сюди злитий запис як віслюк говорить про вивіз сімї?

2. Good man

Good man Обычный человек

Давай по-существу. Без эмоций, без переходов на личности.
    Про окружение Мариуполя врали из офиса президента? Врали.
    Президент давал неверную информацию об этом? Давал.
    Про Азовсталь врали из офиса президента? Врали.
    Президент давал неверную информацию об этом? Давал.
    Сейчас это не моё личное мнение, а объективный факт.

Единственный твой аргумент, который может быть - ситуация просчитана президентом и это был сильный шахматный ход. Но единственное объяснение этому может быть такое - 2500 сдавшихся в плен сейчас объедят все стратегические запасы еды России, экономика рухнет и Путину станет не до Украины. Честно говоря, я не верю в эффективность такого шахматного хода Зеленского.

3. View: https://twitter.com/IT3ZZP2pAhP5uMY/status/1527932563259633664?t=KEZOMGxh0JEsmErYyvtz3w&s=19

4. Це відеовикладали у 2019 році, але тоді чомусь ніхто не звернув уваги. Воно пояснює теперішнє намагання віслюка зупинитися на ситуації, що була до 23.02.22

View: https://www.facebook.com/100009571485883/posts/3116184582043894/

5. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

От у чому я повністю впевнений, це в тому, що ти точно воювати не будеш. Ні зараз, ні в майбутньому.

6. - та заспокойтеся вже з тим Маріуполем. Які полонені солдати?
    Це питання ми вже переросли. Треба дивитися у майбутнє, будувати нову Мрію, дороги, посадити Порошенка.

7. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Притягніть.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. Good man

Good man Обычный человек

Я не врач, но если после операции пришлось ампутировать конечность из-за заражения раны во время операции, то я могу с уверенностью говорить о врачебной ошибке. Это называется логика и здравый смысл. Не нужно быть военным или воевать, чтобы грамотно говорить об очевидных провалах на фронте.

9. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

До речі, повертаючись до цього Вашого перепосту, - Ви вважаєте, що цього замало?
    Російські війська відтісняють звідусюди, в тому числі, з Маріуполя, Херсона, Мелітополя, аж за самий Чонгар і Перекоп, на кордон з Росією в Харківській та Сумській областях, за узгоджену в Мінських угодах лінію розмежування,
    а після цього Зеленський телефонує Путіну і запитує: "Что, тьоска, викусіл? І чого ти добився? Мінус крейсер Москва, десять генералів, півсотні полковників, елітні батальйони, всі нові танки, більша половина військової авіації і так - по-мєлочам, плюс падіння економіки, купа брухту на залізниці, до якого бракує підшипників і всьо такоє прочєє... Є пропозиція: ми Кримський міст не розбомбили, щоб ви вибралися в Ростовську область зі своїми манатками, забрали з Донецька і Луганська своїх пасєчніків-пушіліних, даємо на це півроку. Або ж почнемо виганяти силою, бити ваших офіціянтів і бухгалтерів, яких ви вирядили в військову форму і посадили на той брухт, що ще залишився, яких зараз нагнали примусово замість професійних десантників і вагнерівців, добиваємо ті танки які ви позтягували з постаментів по всій матушкє-русі.
    А стріляти нам є чим: ленд-ліз, бачите, велике діло. Ну, то як?"

А слово "вчергове" пишеться разом, на відміну від російського "в очередной раз". Це так, між іншим, патріоти ви наші... армія, мова, віра...
    А ще краще - "вкотре"

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Мольфар...

Я ж в Польщі, нє?

• Безграмотно Безграмотно x 1
  11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Заробітчани Зеленського теж цим займаються. Я вам вже показував і можу ще привести чимало прикладів.

• Тупо Тупо x 1
  12. Rabinovich

Rabinovich Well-Known Member

Сдриснул? Храбрый москалик

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Як казав Зеленський, не попередив, щоб не було паніки. Паніки й не було...

• Тупо Тупо x 1
  14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Пиши українською, напів кацапе.

• Тупо Тупо x 1
  15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не бути військовим - не гріх. Гріх бути колаборантом.

• Тупо Тупо x 1
  16. Rabinovich

Rabinovich Well-Known Member

То есть претензия не к сути поста а только к его оформлению
    А как дышал, как дышал

• Тупо Тупо x 1
  17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Скоро поїдеш з Іраном воювати.

• Тупо Тупо x 1
  18. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Володимир Зеленський
    14 год ·

Війна триває. Вона не закінчилася. Нам ще потрібно битися і йти до перемоги.
    Можливо, комусь у тилових містах здається, що про війну можна забути. І стати безтурботним. Чи навіть недбалим. Але ні.
    Щодня українці гинуть за нашу незалежність. І кожен та кожна з нас мають щоденно дбати про те, щоб допомогти обороні. Тим, чим можуть. Так, як можуть.

View: https://www.facebook.com/zelenskiy.official/posts/3081813925402296

• Подобається Подобається x 1
  19. Good man

Good man Обычный человек

Ты когда из Пензы успел перебраться в Польшу?diablo:

• Смішно Смішно x 1
а де твій аватар? :)