Президент Зеленський

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Bombus, 2 бер 2022.

1. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Йододефіцитне, гундосе жиденя анонсувало (і витрачало шалені кошти) усякі вундервафлі: "Трембіта", "Пекло", "Паляниця", "Фламінго" та купу іншого. Питання- де усе це, про що пиздякало гундосе жиденя, якщо у ЗСУ волонтери постачають дрони (і зовсім не Пердула).

2. MayorMayor

У Курській області добре "сточили" українську піхоту. З нульовим результатом. До речі, ПФУ надає такі дані- в Україні більше 160 тисяч військових пенсіонерів віком до 60 років. А воювати - зась. Як верещав Умєров- "вони дуже виснажені минулою службою, та негодні воювати". Ось 50-річний сталевар чи 55-річний комбайнер годні, а 45-річний мєнт- ні у якому разі.

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Зеленський призначив заступником секретаря РНБОУ людину на імʼя Алоян Давид Манвелович (1997 р.н., м.Алчевськ).
    [​IMG]Його мати Алоян Кадзе Маджиті (1976 р.н.) внесена до бази [​IMG]миротворця.
    [​IMG]Його батько Алоян Манвел Алойович (1974 р.н.) внесений до бази [​IMG]миротворця, в 2023 році вів офіційний бізнес в РФ (ЛНР).
    [​IMG]Його сестра Алоян Каріне Манвелівна (1994 р.н.) внесена до бази [​IMG]миротворця.
    [​IMG]Його дядько (брат батька) Алоян Норайр Алоєвич (1982 р.н.) внесений до бази [​IMG]миротворця, з 2023 року веде офіційний бізнес в РФ (ЛНР)

4. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Може не той випадок, але у рашиста і путініста Машкова є дочка опозиційна до кремля і прихильна до України Марія Машкова.

5. MayorMayor

Йододефіцитне, ось розкажи "урбі ет орбі", навіщо ти кожного разу намагаєшся облизати зелень від гівна? Ти промовчати у цьому випадку не зміг? Або вже не можеш, щоб гівно не жерти?

6. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

"Йододефіцитне" було улюблене калоборантів з форуму ДКР у відношенні западенців, хоча я довів їм, що йоду вистачає за рахунок споживання грецького горіха, який вдосталь росте на заході України.
    Не здивуюся, що їх головний сержантгвардіїзапасу став подвійним майорчиком)
    Але вони так намагалися загнобити мене, що той форум знищився волею божою.
    І ці майорчики дострибаються.

7. Коммунарец

Особисто я не маю відношення до Алчевську, бо народився і деякий час жив у Комунарську.
    А це дві великі різниці, хоча ще уті часи мене обзивали бандерівцем)
    Люди не розумні, бо не знають, що коять.

8. MayorMayor

Італійська преса пише, що Кулеба втік за кордон. Що таке, зелупоголові?

9. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Не є я його фанатом, але і неактуально порохоботам бути такими лизоблюдами як рашиські салавйофф-разбойнік чи скабєюшка або білоруський азарьонок.

10. Коммунарец

Та який він порохобот?
    Провокатор москальський. Бо не кацап він, але вкраїнчик недороблений.

11. MayorMayor

Ти не фанат. Ти гівноїд.

а де твій аватар? :)