Чому ти такий тупенький? Я писав про вибори? Але зрештою... чого дивуватися, якщо голосуєш проти всіх, коли такий пункт вже 15 років не існує.
Не проти зміни влади, але зараз багато інших проблем і не факт, що владу переоберуть, Порошенка точно не виберуть.
При чім тут переобрання влади? При чім тут Порошенко? Конституція каже: Зеленський був вибраний на 5 років. Все. Хто йому дав повноваження бути далі президентом? Який орган, який закон?
А чого така активність ботів? Про вибори під час війни, також сказано. Чомусь європейські політики, а також Рубіо, Дональд Фредович Трам-пам-пам не відносяться до нього, як до довічного Лукашенка. Безвладдя зараз державі також непотрібне.
Ось цікаве... уявляю що на заході думають про Зеленського: Це сором, бо в Україні чимало є суперових дипломатів. 5-6 потужних менеджерів не допомогли?
А до чого тут 2020? Можна знайти і Порошенка дияконом. Хто із нас не їздив у Посаївську Лавру чи у купіль св. Анни?
Можна, але вкінці кінців Порошенко зрозумів і посприяв створенню в Україні ПЦУ, а що зробив Зеленський, щоб викорінити це лайно з України? 7 листопада 2018 року, після підписання договору з Вселенським патріархатом для створення ПЦУ, Порошенко заявив: «Президент: російській церкві і армії в Україні — вам тут нічого робити — додому, в Росію» Я ніколи там не був і що? А ти був? Придбав собі образочок російського царя Ніколая-2 ? Молись!
Сприяв не стільки політик Порошенко, як церковний діяч Патріарх Варфоломій. Не завжди пов'язані політика і релігія. Великі святині у регіоні, прощі туди навіть організовували священники УГКЦ. Унікальне місце з одинаковою температурою води, незалежно від погоди, купіль св. Анни. Почаївські ікони, миро, посвячена вода продаються не тільки там.
Там всі джерела св. Анни. Це місце якось дуже "не по дорозі" і я обходив його увагою. І взагалі вважав місце якоїсь секти, бо на дубенщині багато селищ баптистів, п'ятидесятників тощо. Мій дід був баптистом і жив на Смизі. По дорозі на Шумськ є ще одне джерело св.Анни, біля с.Лишня., по дорозі до Іловиці, батьківщини Амфілохія Почаївського. А ви знаєте, хто така св.Анна?
Малося на увазі це: Якщо перед більшістю озер роздягаються, то тут, особливо жінки вдягають спеціальні сорочки.
Зараз у Зеленського велика проблема. Він внутрішньо готовий здати українські території, але є одна біда: як це продати на внутрішньому ринку тупим українцям??? І при тому знову з віслячими очима йти на вибори президента. А тому Вова на своїй сторінці струганув: "Не треба було Турчинову здавати Крим". І цю брехню тупі українчики ще можуть схавати, бо насправді Турчинов не підписував жодного документу, що він здає Крим, а Зеленському - прийдеться підписувати. А от як пояснити 73% лохів, що Вова хоче здати Лугандонію? Як? А тут ще вилізли старання Портнова, з подачі якого була відкрита справа проти Порошенка за те, що Порошенко відвоював 2/3 Донбасу. Як думаєте? Зебобіки це схавають? Вова ж такой красівий, маладой, га?
Порохоботи у своєму стилі, нічого, що пуйло Трампа не боїться і плювати йому на його амбіції, а от був би Порошенко і пальцем би посварився...
Я бачив (на спогад) тільки три купелі, облаштовані, - Онишківці, Зарваниця та Липки. Ще одну в с.Вікно. У всіх купався, хоч і належать різним конфесіям христіянства. Поки що не скривило).