Президент Зеленський

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Bombus, 2 бер 2022.

1. Rabinovich

Rabinovich Well-Known Member

Путин стал слишком токсичен. Для своих же. Единственный способ сохранить целостность рф это ликвидировать идиота во власти и замириться с украиной. Вернув все украденное.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  2. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Мусить бути денацифікація, розвінчання культу вождя... Стань зараз президентом Патрушев чи Шуйга - війни не припинились би.

3. Rabinovich

Смысл менять путина если не прекратить войну.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Чим довше Путін протримається при владі, тим більше падіння росії у прірву.

• Тупо Тупо x 1
  5. Rabinovich

Тем более кровопролитной будет война в украине

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  6. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Ви хочете, щоб Путін протримався при владі ще років п"ять, і всі ці п"ять років гради і іскандери зрівнювали житлові квартали міст України з землею? Чи як Вас розуміти?
    Кожен день Путіна при владі, це щодня десятки, якщо не сотні смертей невинних українців.
    Мені здається, що Ви трохи чокнутий на всю голову. Буває.

• Тупо Тупо x 1
  7. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Володимир Зеленський
    35 хв ·

Ми воюємо за життя. Ми виборюємо життя у ракет, авіабомб, артилерії, танків, мінометів. І всього іншого, що російські війська використовують, щоб знищити нас. Усього іншого, чим Росія руйнує зараз і себе. Тому що кожен постріл по Україні, кожен удар по Україні – це кроки до самознищення Росії.

View: https://www.facebook.com/zelenskiy.official/posts/3031641533752869

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ти є невиправний дурак.
    Ти сам придумав чого я хочу.
    І твоя хвора голова зробила висновок.

Полікуйся трохи.

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

згоден.

10. Rabinovich

Наши сми пишут что путин уменьшил требования к украине на переговорах. Это говорит что рф выдохлась и теперь реально не знает что делать. Вариант А сорвался , вариант В провалился а больше вариантов нет

• Тупо Тупо x 1
  11. Lanktocha

Є ще тюрма гуси-гуси Гаага, але до такого ще треба дожити, натворять вони ще зла, не оправдують себе і не здобувають бажаного сухопутні війська, пішли інші методи, за різними даними, рашисти по Україні вже випустили більше 1000 ракет, бувають тюремні туртури, позбавлення сну і відпочинку, особисто у мене було у попередні ночі, сидів 3 - 4 год. у підвалі + бомбардування лікарень та дит.будинків, робити зло таким категоріям людей, "бєзпрєдєл" навіть для уркаганів та рецедивістів.

12. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ти вже чкурнув до Польщі, певеошнік.
    А міг би постріляти з шилки по ракетах, що летіли на Старичі.

• Тупо Тупо x 1
  13. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Якщо правда, то руський безпілотник залетів в Польщу

14. Rabinovich

Русские никогда не признавали людских законов. Это орки. Кстати толкиен орков срисовал именно с русских. Похоже получилось . И что бы это понять надо просто слушать их самих
    Белорусский вокзал кыно
    Слова из песни :
    А знасит нам нужна одна победа
    Одна на в ех мы за ценой не постоим
    И ведь не стоят. В полуторамиллионой чечне убили 160 000. То же самое они будут делать в украине. Если их не остановят. Ничего иного они делать не умеют
    Грани.Ру: Госсовет Чечни: За две войны погибли 160 тысяч человек

• Тупо Тупо x 1
  15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ти вже в Ростові у Фйодоровіча ?:)))

16. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ближче. На лівобережжі.

17. medwedo berlogsoni

От так сміються дурачки. Так чому Вам хочеться, щоб Путін керував Росією якомога довше?
    Я пояснюю свою думку, чому я хочу, щоб його прибрали хоч сьогодні: Тому що існує ймовірність, що війна відразу припиниться.
    І стовідсотково, якщо Путін протягне ще тиждень, то кожного дня із цих семи днів будуть жертви серез українських дітей. Якщо два тижні, то жертви будуть ще 14 днів.

А тепер Ви поясніть свою логіку. Цікаво просто.

А глузувати із людини, яка захищає Україну зі зброєю в руках, може лише придурок, або круглий дурень, або скотина безрога.
    До речі, яке у Вас військове звання? Чому Вас навчали?

18. medwedo berlogsoni

Ви поставте найближчої неділі свічку в церкві за здравіє Путіна. Щоб росія подовше падала в прірву.
    А я вважаю, що зі смерттю Путіна Росія почне розвалюватися на наступний же день.

19. Lanktocha

Совок із Афганістану мусів вийти, як і з країн Варшавського договору.

20. Rabinovich

Тогда у совка было хотя бы вменяемое, адекватное руководство. И оно не пряталось как тот пингвин в утесах

• Тупо Тупо x 1
а де твій аватар? :)