Президент Зеленський

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Bombus, 2 бер 2022.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

3. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Ви хоч би опитування на ЛФ провели, щоб так запевняти... а то якось неправдоподібно(

4. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

У війні винен не він. Якщо у росії багато років велася пропаганда, що тут просто неправильні люди, вражескоє НАТО наближається, зрештою, тут краще живуть і диктаторів можна усувати від влади. Мало ймовірно, що відкинули би цю ідею.

5. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Правильно, не треба зазнаватися і вважати себе кращими за всіх.
    Я давно зробив собі за правило не казати нікому, що ти щасливий.. ото маємо...
    Як та Європа, що хизувплася своїм богатством - і отримала купу мігрантів і проблеми.
    Усяка війна має сенс, особливо та, яка не підвладна людям, та незворотня.
    Перша світова породила радянського монстра.
    Друга світова - накопичила сили для сьогоднішньої, поки що не світової, але більшої за значенням для всіх.
    Хто винний, а хто ні - то справа часу з визначенням істини.

6. Lanktocha

Як я зауважував, порохоботи в обговореннях, якщо опонент згадає Тимошенко, Разумкова... ще поводяться культурно і якось вислуховують опонента, а згадати Зеленського, починають бушувати і харкати жовчю.

7. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Довбню, діяльність Разумкова та інших не призвела до сотень тисяч загиблих українців, на відміну від діяльності жида. Але тобі, схоже, насрати на ці сотні тисяч.

8. MayorMayor

Довбню, жидок зробив усе, щоб рашка напала. Жидка за півроку попереджали про напад. Але жид вперто будував дороги замість фортифікацій, та розміновував Чонгар.

• Подобається Подобається x 1
  9. MayorMayor

Це особиста справа американців. Вкраїнчики нехай оцінку жиду дають.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. Lanktocha

А хто винен у війні, буде калька Вата-ТВ про "громадянську війну" і "київську хунту"?

Не забув, який сморід тягнеться за порошенківцями, був випадок, коли ніхто не сумнівався у причетності Кучми до вбивства Гонгадзе, теперішня соратниця Порошенка Геращенко захищала Кучму і зарікалась, що бачила живого Гонгадзе.

А пуйло від ідей відродити совок-2 відмовлявся

11. MayorMayor

Ти довбойоб. Я вже разів з 10 писав, що напав Хуйло, але запросив Хуйла напасти Зелупа. Що тобі не ясно?

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

13. Lanktocha

Накінець. І Зеленський був обраний, коли була війна, офіційно АТО з ихтамнєтами та окуповані території.

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

ТЦК побило грекокатолицького священика. Влада не рухає московських попів.

Facebook

17. MayorMayor

Так, накінець до тебе довбойоба на одинадцятий раз дійшло те, що я вжє десять разів писав. Але, тому, що ти довбойоб, до тебе дійшло частково. Оте "ато", яке тягнулося з 14 року, нехай би ще років 20 тягнулося. Бо втрат майже не було. Але жидку захотілося "зійтись посередині". Результат- сотні тисяч вбитих, мільйоні біженців, економіка тримається тільки за рахунок донорів, втрачено чверть українських земель. Навибирали, довбойоби.

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Видно інвестняні Зеленського не знають як видоїти інтуриста…
    Завод Rheinmetall в Україні досі не побудовано через бюрократичні перепони, — гендиректор Rheinmetall Армін Паппергер.
    "Наразі я не задоволений швидкістю, з якою ми просуваємося з українського боку, але це не через нас, а тому, що, як ви знаєте, ми будуємо нову фабрику, і ми почали в Україні майже одночасно з тим, як почали в Німеччині. У Німеччині ми вже готові, а в Україні — ще ні. Бюрократія в Україні, на жаль, дуже висока. Я цим не задоволений. Але вони хочуть подвоїти потужність зараз, на фабриці номер один. Це хороша сторона цієї історії, а інша річ у тому, що вони не просуваються з більшими обсягами, адже наразі бракує грошей", — заявив Паппергер.

Терміново потрібен відкат!

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  19. MayorMayor

• Смішно Смішно x 1
  20. Lanktocha

Тоді, хіба проводили наступальні дії і старались відвоювати захоплене?
    В оточенні під Ілловайськом і Дебальцевим не було жертв?
    Деякі порохоботи пишуть у такому стилі, як автори підручників з історії, десь за 5 клас, що князь Володимир був таким хорошим, так дбав про народ і так добре люди при ньому жили і потім учні думають, а чого ж тепер немає таких правителів іі шкода, що я тоді не жив, а розпусне життя Володимира, його братовбивчі війни не згадують... Стиль порохоботів такий самий.

а де твій аватар? :)