Президент Зеленський

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Bombus, 2 бер 2022.

1. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

А ще довбойоби в Україні є?

2. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

А якщо у політику успішно увійшов Кличко? Таке
    е може бути і з Усиком, посада не відразу президент.

3. MayorMayor

Таки є...

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Друзі Зеленського:

Німецьке видання підтвердило обшуки у Шурми: це було у Штарнбергу 15 липня | Українська правда

За даними джерел "Української правди", саме в цей день Шурма, який не з’являвся в Україні після виїзду за кордон у 2024 році, подзвонив одному з високопоставлених співробітників Офісу президента і повідомив, що за його адресою проживання в передмісті Мюнхена детективи НАБУ спільно з німецькими правоохоронцями провели обшуки й вилучили його телефон.

Spigel підкреслює, що баварські слідчі обшукали майно Шурми в Штарнбергу на підставі запиту про правову допомогу від Національного антикорупційного бюро України.

НЕ СОРОМНО обкрадати українців?

5. MayorMayor

• Зе бест! Зе бест! x 1
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Майоре, ти їх розполошив, тих зебобіків. Один Лаптоша залишився, який 15 років голосує проти всіх:haha:, бо ненавидить Порошенка.:crazy:

7. Lanktocha

Де я подібне згадував?
    Як не бути противсіхом, чоча би при виборі Садовий ( скоро стане львівським Лукашенком ) чи його соратником Синюткою ( але хороший, бо від Порошенка )?

Звідки взяте число 15?

8. MayorMayor

Ще раз, ти не противсіх, ти довбойоб. Тому що пункт "проти всіх" прибрали з бюллетеней у 2010 році. Зрозуміло? Чи ти ще й довбойоб у математиці, і рахувати не вмієш?

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та дайте людині голосувати "проти всіх", хіба шкода?:mocking:

10. Lanktocha

Прибрали але дописати можливо. "Меншого зла" між Тимошенко і Януковичем я не бачив.

11. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

"Проти всіх" голосують ті, які втратили надію до часу, але треба, щоб голосували за надію.
    Особисто я взагалі не голосую, бо не бачу сенсу у цій системі демонократії правди і справедливості.

Останнє редагування: 2 сер 2025 у 13:24
  12. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Так, волевиявлення своє можна визначити на оборотній стороні виборчого білетня і то буде справжнє виявлення думки народу.
    Треба графу "Мій кандидат")

Останнє редагування: 2 сер 2025 у 13:26
  13. MayorMayor

Та цей довбойоб може хоч свої бюллетені малювати, хоч свої гроші, на листиках у клітиночку.

14. MayorMayor

Що "дописати", придурку? Якщо ти щось пишеш на бюллетені, то бюллетень вважається недійсним, та до уваги не береться. Тобто ти не голосував, і усе.

15. Lanktocha

А що ще робити при виборі Садовий/Синютка чи Тимошенко/Янукович?

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Наглядають....

17. MayorMayor

Та мені насрати, що ти будеш робити. Головне- щоб ти перестав пиздіти про "проти всіх" і просто зізнався, що не голосуєш.

а де твій аватар? :)