Президент Зеленський

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Bombus, 2 бер 2022.

1. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Бувають обставини, які людина не може змінити те, що їй заплановано, як той не намагався змінити. Особливо, якщо фарт пре і це лащить нутро, абож навпаки, змущений багато втрачати (як у відео про самотність обраного) аби не розміняти своє життя на матеріальне та успіх заради вищої мети.
    Я от, багато чого хтів змінити у своєму житті, але то не пустили, а то попустили, аби спробував, та все поверталося туди, звідки починалося.

2. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Не раз писав, зараз не можливі вибори на руїнах прифронтових населених пунктів. Безпека на виборах неможлива і в Ужгороді.

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Люди заслуговують на ту владу, котру мають.

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не погоджуюся.
    Якщо людині дано зробити щось у своєму житті, то є й можливість. Інша справа, коли людина йде хибним шляхом.

5. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Та усе добре, Лаптоша, не нервуйся. Ну "грає" гундосе жиденя вкраїнчиків- то нехай і надалі "грає", якщо вкраїнчикам це до вподоби. А я здалеку подивлюся і на процес, і на результат.

6. MayorMayor

А тим часом, почалася евакуація з Добропілля.

7. MayorMayor

Нагадаю потужну розумову потужність потужного гундосого жиденятка:

• Подобається Подобається x 1
  8. Коммунарец

Світ не чорно-білий, а цвітастий. Світло не є корпускулярним або хвильовим.
    Шлях визначений обраним, а багатьом іншим є вибір. Битву виграють не народи, а полководці... або програють.
    Тисячі померли безвістно, а пам'ятають вождів.
    Поки людина щось робить, вона вважає це вірним, поки не вмре і її осудять люди, правильно вона робила чи ні.

9. Коммунарец

Багато в біблії є записів, що Бог вкладе в душі людей свою волю і вони зроблять те, що їм вклали.
    Народи не заслуговують на ту погану владу, але отримують те, що бажають - хліба і видовищ. Коли забажають цартво боже, тоді її отримають. А поки що вони тільки ниють і роблять пакості, без смирення і любові.

10. Lanktocha

Тоді які варіанти, хіба що вибори із зеленими чоловічками, де неважливі учасники і за кого вони голосували, таке голосування ніхто би не визнав.

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

До моєї фрази це не має жодного відношення.

ага, 73%

12. Коммунарец

Всі так кажуть... І не дивно.

13. Lanktocha

Тоді не було ніяких фальсифікацій і зелених чоловічків. Тільки перед тим кричали різні чорноволохи і як мавпи повторювали наплоджені боти і ніхто ще не визнав, що помилився.

14. MayorMayor

Лаптоша, це ваше особисте статєве питання. Робіть, що хочете. А я на вас буду дивитися. Як у цирку.

15. MayorMayor

Ну так, розумні люди чогось вважали вкраїнчиків не суїцидниками. Помилилися, буває.

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ю. Ніколов
    А якщо я скажу, що НАБУ нищать через те, що детективи доторкнулись виробництва дронів. А там по засекреченим контрактам десятки мільярдів гривень віддали фірмам патнерів самого Зеленського, а також Єрмака і Арахамії. За даними "Укрправди", самому Міндічу навіть готували підозру.
    Я не шучу. Всі дотичні до цієї сфери знають за якими юробличчя скриваються високомаржинальні секрети. Але це непрілічно говорити вслух, бо Путєн дізнається і нападе.
    Не знаю, чи знають про це на Заході, у якого Зеленський просить гроші для українських виробників зброї, щоб оплатити наш захист і гешефт корєшей.
    Не знаю, чи хочуть це знати українці. Хоча спрямування таких гігантських потоків на виробництво вже давно неефективних дронів-дальнобоїв корєшами президента - це відсутні гроші на виробництво необхідних ракет і своїх аналогів шахедів. НА ВЧАСНЕ виробництво, а не коли вже настав пі зда рєз.

17. MayorMayor

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Новий посол в ОАЕ:

У нас війна?

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну, парєнь із народа, вийди до народу!:bad:

20. MayorMayor

"Не насмоктала, а подарували!"(с)