Президент Зеленський

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Bombus, 2 бер 2022.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ось чому Зеленський хоче зустрітися з Путіним. Барига хоче поторгуватися за українські зЕмлі.

• Тупо Тупо x 1
  2. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

які ви низькопробні, порохоботи...:facepalm:крім барижного нічого іншого не уявляєте. адепти папіка, що поробиш.
    Українські землі повернемо. Чим ви потім плюватиметесь? Сидять по хатах, нічим Україні не допомагають, а не гадити - не можуть.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. ‍♀️‍♂️
    Навіть припустили,
    що вражена Зона Брока ...
    А я молю Господа, щоб у наших вилизувачів зеленого ануса
    не вистачило завзяття + тупості
    цитувати діч
    в підручниках наприклад
    FB_IMG_1653140311268.jpg

4. Цим повторюванням базікання про "кордони станом на 23 лютого" Зеленський в чергове показує, що він просто не відповідає часу.
    Всі подібні "цілі війни" це вчорашній день. А озвучуючи таке Зеленський просто підтверджує, що він так і не переріс свої помилки штибу "договорітса по-сєрєдінє", "хуже нє будєт", "шашлики замість оборони".

Цілі України у війні - повний розгром ворога. Вигнання його з усіх без виключення наших земель, нанесення йому історичної поразки, вилов всіх злочинців і петля на їхній шиї.
    Використовуючи унікальний момент, коли весь світ нам допомагає, повністю розвалити Мордор і нарешті вперше за століття отримати спокійні часи для розвитку і побудові нашої країни.

Ось такі цілі України.
    І Україна колективним мозком підсвідомо давно їх відчула і до них рухається.
    Не відчув і не поставив їх лише Зеленський зі своїм кодлом єрмаків-коломойських. А це говорить, що вони просто чужі нам. А значить, будуть виплюнуті Україною за непотрібністю.
    Джон Сміт

5. Rabinovich

Rabinovich Well-Known Member

• Зе бест! Зе бест! x 1
  6. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Дебілом був, дебілом і залишишся(

7. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Ті, хто не дуже схильний заходити в фейсбук (як, наприклад, я) можуть подивитися цю бесіду в Ютьюбі.

View: https://www.youtube.com/watch?v=GCmPfeGFb3s

• Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  8. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Далі "Євангеліє" від чорноволохів.
    Коли, накінець дійде, перевиборів зараз не буде, проблем достатньо і крім жалкуванням стосовно неправильного вибору у 2019. У таких випадках, як тепер, спільно діють влада і опозиція.

9. Gyppsy

Gyppsy :hi:

А я просто прослухав інтерв'ю через навушники, під час роботи на подвір'ї.
    Зеленський говорив толково. Лєна також чічка.

• Подобається Подобається x 1
  10. Silver bullet

Чічка у @Gyppsy - це красунечка, так я розумію? )То Юля була чічка, тепер Олена. Інших чічок поки не спостерігалось)
    То значить: білявка, ніжна, фотогенічна, розумна))

• Смішно Смішно x 1
  11. Silver bullet

Гонтарева о войне:
    НБУ сработал очень хорошо, contingency plan [план действия банка в непредвиденных обстоятельствах], который имплементировал Нацбанк в первые минуты войны, был написан нами еще в 2015 году. И я очень рада, что команда НБУ имплементировала все в первый же день введения военного положения. Все сработали на отлично, да еще и дописали все, что связано с криптовалютами, например. Как вы понимаете, в 2015 году маленький рынок криптовалют никого не заботил.

И вот сейчас война, а украинская банковская система хорошо капитализирована, ликвидна, все чисто, прозрачно, собственники известны, и никто ничего украсть не может. НБУ вводит дополнительные ограничения, а система работает как часы.

Я все равно в затяжную войну не верю, если, например, считать, что затяжная война — это пять или десять лет. Верю в войну до конца года. Все боятся называть эту войну Третьей мировой войной, но, на самом деле — это она и есть. Сейчас весь мир сплотился против одного сумасшедшего диктатора, и вопрос, что мы не победим, не стоит, стоит вопрос, когда победим и какой ценой.

12. Gyppsy

:)
    Чому ж?
    Мудрі дружини, котрі забезпечують тил своїм чоловікам - всі чічки )

Он, Катерина Садова - взагалі молодець.

13. medwedo berlogsoni

Ну, звєрь! Ви Олену через навушники бачили!?

А зеленських я послухаю уже уважно перед сном.

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Розумієте, пані...
    Нам главний сказав не хвилюватися - війни не буде, а місяць тому уряд сказав: дайте нам 7 днів і питання палива вирішиться. Ми, порохоботи і прості люди замучилися слухати таку брехню.
    А ви вірите у все підряд, лиш би Зеленський був файний. Я теж за файного Зеленського, але він повинен чітко сказати про НАТО - раз і назавжди, а не виляти хвостом. Він мав би позбавитися зрадника Єрмака, котрий займався розмінуванням Кримських переходів, мав би на фоні боротьби з олігархами відкрити справу проти Коломойського, Ахмєтова, Пінчука, котрі нічого не виробляють, проте мають величезні статки. Ось тоді можна й заповажати Зеленського. А ще мені не сподобалося як Зеленський заступився за російського олігарха - Абрамовича без видимої причини. Просто прикрив від санкцій. Це наводить на думку, що Вова від Ромки щось заробив, торгуючи інтересами України.

А ви як гадаєте?

Ось ви закликаєте про обєднання, про те, що треба разом боротися проти Путіна. Згоден на всі 100%.

А ось дивіться що роблять ваші боти Зеленського:

Facebook

• Тупо Тупо x 1
  15. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

У війну до кінця не вірили багато хто.
    Із паливом - на що більша необхідність, аж такої кризи все одно нема, хоч хочеться кращого, навіть із Польщі воно не за день чи 2 привозиться.

• Не подобається Не подобається x 1
  16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Всі прихильники зеленої влади кричать: Допомога партнерів - це заслуга Зеленського.
    Я думаю, що допомога партнерів України - це насамперед вбити Росію, котра всім вже просто набридла.
    Це перше. Друге - допомога Україні.
    Для цього наші партнери не лише просто допомагають Україні грішми і зброєю, вони ще підбадьорують Зеленського, щоб він часом не зрулив з цієї дороги.

Доказом невийнятковості Зеленського є наступна інформація:
    Лондон заявив про допомогу Молдові в разі можливої агресії Росії (svoboda.org)

Тобто, ради знищення Росії, Лондон готовий допомогти й Молдові. Відчуваєте, як цим приземлили Зеленського? Адже президент Молдови нічого собою не представляє у світі, але допомогу теж отримає в разі потреби, як і Зеленський.
    Його місія - бути на стороні США, Англії і допомогти знищити Росію. Це роль, яку йому відвів Захід і він мусить це робити.

• Тупо Тупо x 1
  17. Gyppsy

Капєц, як порохоботи люрять окропом :)))

18. medwedo berlogsoni

Хомчине, я би Вам порадив послухати першоджерело - Зеленського, що він сказав насправді, а не перепощувати те, що викакав фігурною куперою якийсь невідомий Джон Сміт - гімно першосортне, якщо чесно. (Всього 4 з половиною хвилини)
    Ось чотири хвилини, де Зеленський особисто каже, повторює кілька разів, що "ми повернемо все, безумовно".
    Перший етап - це повернути захоплене після 24 лютого, де раша не встигла пустити коріння. А згодом буде повернуто і Донбас, і Крим.
    Послухайте, Хомчине, першоджерело, не пережовуйте те лайно, яким Вас годують джонисміти та інші чорноволохи.
    Ми за Вас переживаємо.

View: https://www.youtube.com/watch?v=6c0S2GfIYOc

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

"Багато хто" може вірити у що завгодно. А от президент країни повинен вірити даним розвідки, спецслужб, партнерів і т.д.
    Якщо він у це не вірив, то це його великий промах.

Хоча, Зеленський можливо збрехав, що війни не буде, бо от президент Польщі каже, що Зеленський особисто йому казав, що війна буде.

• Тупо Тупо x 1
  20. Gyppsy

Я бачив початок тої бесіди.
    Лєна красава ;)

а де твій аватар? :)