Президент Зеленський

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Bombus, 2 бер 2022.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Сьогодні вишита сорочка та шаровари - не показник патріотичності.

2. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Є люди, які представляють державу і які мають повноваження вести переговори.
    Писав, як недавно президент Бразилії чекав на зустріч з пуйлом і десь за 4 години так і не дочекався. а ви думаєте, що Порошенко такий авторитет для пуйла, як для вас.

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну і як там договір про надра? Все таємно? Чому всі договори про надра не потрапили у ВРУ? Українці мають право знати, чи не мають право знати як і кому служитимуть надра України, котрі належать народу? Де звіт?

А мені до дупи президент Бразилії. Я знаю, що при Порошенку Пуйло не ігнорував зустрічі і чомусь не посмів робити вторгнення в Україну. І мені глибоко десь як Порошенку це вдавалося. Я бачу результат і можу порівняти з тим, як є сьогодні.

4. Lanktocha

А президент Бразилії, що якийсь лопух? Ну і Бразилія, провідна країна у Південній Америці. Я би не сказав, що Порошенко страшніший і впливовіший. Та і чи це показник, що такої війни не було, такої не було і за Януковича і Кучми, по такій логіці і АТО не мало бути, чи було би завершене за години.
    Європейським політикам рекомендував не мамлити і бути жорсткішими з путінархами Огризко.

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я не знаю лопух він чи ні. Просто, мені байдуже до нього.

От наш президент каже: якщо ти хочеш закінчити війну, ти її обов'язково закінчиш. Прислуховуйся до українського президента, а не до бразильського. :)))

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Єрмак сказав, що наша політика не буде, типу у всьому винна Росія. А ти вимагаєш якусь жорсткість
    ..ВРУ проголосувала за купівлю російського палива, а ти вимагаєш жорсткості, буть послідовним.

Зеленський досі не спроможний закрити Московський Патріархат, який працює на Росію. Яка жорсткість? У нас Головнокомандуючий - москаль.
    Потужно, нє?

7. Lanktocha

Що у війні винен не путлер, а Зеленський? Подібне меле Трам-пам-пам.

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Це була цитата Зеленського. Є відео.

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

10. Lanktocha

Подібне було, це випадок, передвиборчий піар та недооцінка суперника.

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Це він вже став президентом, їздив на Теслі і розповідав.

12. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Але зебобіки цього не бачать. Чому?
    Бо злодії завжди підтримають злодія, брехуни - брехуна, дурні - дУрня.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. Lanktocha

Це не перша необхідність, але як недавно сказанув Трам-пам-пам, що рашиські танки не доїхали до Києва, бо загрузли у болоті, на відремонтованих дорогах такого не скаже.

15. MayorMayor

Планктоша, ось ти висрав цей набір букв щоб що? Що ти хотіло цими бздурами донести, недолуге?

16. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Шкода, що не згадали розумних, які підтримувають сьомого президента України, бо їх нема, крім Віктора Кирія. На відміну від вас він хоч вірить, що буде лад в країні з його приходом, а не скиглить на попередників, отих усіх, що довели Україну до стану невизначенності.
    Людина, яка вірує у Бога, покладається на нього, а не шукає недоліки у багні злодіїв і дурнів. Марна трата часу і набирання негативної карми.

17. MayorMayor

Навіть при 28% заборгованості населення за електроенергію
    "Енергоатом" накопичує "вільних" 48- 50 мільярдів на рік. Це доводить лише одне - ціна за електроенергію для населення значно перевищує реальні видатки енергосистеми і є штучно завищеною. Саме ці, фактично вкрадені у населення гроші, перерозподіляються Кабміном на різні корупційні оборудки типу "дорожніх робіт" і "будівництва укріплень". За 5 років правління Зелупа підняв ціну на електроенергію у п'ять разів, встановивши черговий антирекорд.

18. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Брехня на брехні від пацана-упиря:bad:, з урахуванням того, що йде війна за життя.

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

20. MayorMayor

а де твій аватар? :)