Президент Зеленський

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Bombus, 2 бер 2022.

1. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

"Какая разніца"(с)

2. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Ось і Трам-пам-пам

3. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Трамп стверджує. що якби "тоді" президентом був він, а не Байден, війна росії проти України не почалася б.
    Порошенко (устами порохоботів) стверджує. що якби "тоді" президентом був він, а не Зеленський, війна росії проти України не почалася б.

Хто бреше?
    Як на мене, то "два чоботи - пара".

4. MayorMayor

Звісно, хто. Гундосе жиденя, хто ж іще.

• Подобається Подобається x 1
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Коли президентом був Порошенко, Пуйло не сміло напасти на Україну. Це факт, а не щось там хтось каже, чи фантазує.

• Смішно Смішно x 1
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Тим часом влада готується до виборів:

На фото ви бачите колючий дріт, який розгорнули у Маріїнському парку, щоб громадяни України не дай Бог не потурбували протестами спокій народних депутатів монобільшості і Стефанчука в 2025 році!
    Безпека тут ні до чого, бо, як я бачив у березні 2022 року, коли довкола Києва стояли ворожі війська, колючого дроту біля Верховної Ради не було.
    Ось вам і різниця між ними і нами.

7. Punainen Lippu

Punainen Lippu Народжений в УРСР

:facepalm:
    Коли президентом був Янукович, Пуйло не сміло напасти на Україну.
    Це факт, а не щось там хтось каже, чи фантазує. :drinks: :)

8. Lanktocha

І при Януковичі був в

спокій, майже як ватне "Не було би майдану, був би Кримнаш".
    Як не може бути жінка трошкивагітна, так і війна та окуповані території. Так би не було війни, як закінчення АТО за години і повернення Криму.

9. Punainen Lippu

Punainen Lippu Народжений в УРСР

Перевірити правдивість цього твердження вже неможливо, на жаль.

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Внаслідок дій Януковича - втечі до Росії та звернення Януковича до Пуйла ввести війська, почалася війна - вторгнення в Україну.

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Може б повернули Крим, якби потужний Зеленський чотири рази не втікав від служби в армії.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Зеленський про угоду між США та Україною щодо мінеральних ресурсів: "Такої перспективної економічної угоди ще не було"

Але що важливо? Зеленський не показує її навіть народним депутатам України в повному обсязі.

13. Lanktocha

Як дехто трактує, нехай щось наше краще дістанеться США, ніж росії.

14. MayorMayor

15. MayorMayor

16. Lanktocha

Із писанини порохоботів випливає, Зеленський більший ворог, ніж путлер, до путлера зможе примазатися Порошенко, як колись до Кучми, Ющенка і Януковича, із Зеленським таке не виходить.

17. MayorMayor

Із писанини довбойобів випливає, що довбойобам похєр на сотні тисяч вбитих, мільйони біженців і мільярдні оборудки Зелупи та його кодли. Лаптоша, я дивлюсь на вас-довбойобів з-за кордону, і фаломорфірую. Вам похєр на свої життя і життя ваших дітей і онуків? Ну то й біс з вами, лємінгами.

18. Lanktocha

І далі порохоботське, що пуйло так боявся Порошенка, що би не почав війну, підходить тут вираз "Дурень думкою багатіє". Це вже питання знатокам, а чому, як тільки став Янукович президентом, не в одному обговоренні писали ватани, що вже цього року відзначаєте останній День Незалежності, як так боявся Порошенка, чому була війна, тоді АТО, рашиські пропагандюги кричали і внушали ненависть і тоді, що просто так і не мали що робити?+

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Відношення до Порошенка у Зеленського і у Путіна є однакове.

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  20. MayorMayor

Довбню, якщо ви-суїцидники вирішили закінчити своє життя самогубством, хто я такий, щоб стояти на дорозі лєммінгів, які несуться у прірву? Тільки спостерігати зі сторони. Що я і роблю. Ти серйозно вважаєш, що я вас у чомусь переконую?-Та мені насрати. Біжите до прірви- ну то й біжить. Я подивлюся і на це шоу.

а де твій аватар? :)