Президент Зеленський

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Bombus, 2 бер 2022.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ось ті підараси, котрі проголосували за те, щоб поторгувати на крові, тепер росія матиме гроші, щоб вбивати наших воїнів:

upload_2025-2-11_21-35-46.png

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

3. Я так ще ніколи не реготав.

Особливо зі словосполучення НОВІ РЕАКТОРИ.
    FB_IMG_1739308022022.jpg

• Смішно Смішно x 1
  4. Всі, хто критикують Зеленського не хочуть
    щоб Україна стала країною, де стріляють лише салюти на весіллях та днях народження. Де відкрити бізнес можна за годину, отримати закордонний паспорт – за 15 хвилин, а проголосувати на виборах – за одну секунду, в інтернеті. Де немає оголошень «Робота в Польщі». А в Польщі є оголошення «Робота в Україні». Де лікарі та вчителі отримують реальну заробітну плату, а корупціонери – реальні строки. Де недоторканими є Карпатські ліси, а не депутати. Де дороги є, а дурнів – немає.
    І щоб була дешева електроенергія, безкоштовне паливо для автомобілів, а в ресторани можна було б ходити кожен день і також безкоштовно.
    Роман Зайцев

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

То вже важко сказати, чи то смішно, чи плакати хочеться. Я думаю, влада відмиє гроші на вибори. Ось і вся ідея.
    Західні партнери дають величезні гроші на поновлення енергетики, а команда Зеленського перекачує ці гроші країні - ворогу і терористу.

Зеленський говорить про дешеву енергетику і плювати хотів на те, скільки зброї за ці гроші росія закупить зброї, котра вбиватиме наших синів і дочок на фронті.
    Це вершина цинізму.

А ось ще:

Служба безпеки України викрила крота серед своїх топ-чиновників, а голова служби особисто його затримав.

Служба безпеки України повідомила, що в лавах СБУ викрили російського "крота" ФСБ. Ним став керівник штабу Антитерористичного центру СБУ.

Джерело: пресслужба Служби безпеки України. Джерела УП в СБУ

Дослівно: "Зрадника сьогодні вранці затримав особисто голова Служби безпеки України Василь Малюк. Як з'ясувалося, начальник штабу Антитерористичного центру СБУ працював на ворога".

Деталі: У СБУ не назвали ім'я зрадника, але, за даними джерел УП у СБУ, це полковник Дмитро Козюра.

Малюк розповів, що СБУ задокументувала 14 епізодів протиправної діяльності крота.

Крот на кроті у владі Зеленського. Це безграмотність самого Зеленського.

6. Punainen Lippu

Punainen Lippu Народжений в УРСР

:haha: :crazy:
    Так це ж "подарунок" від "сивочолого"!
    Може це "передбачливість" самого Порошенко?

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Високий пост отримав і почав працювати за піськограя, нє?

Завербували полковника ще в 2018 році, під час його поїздки до Відня. Слідство вважає, що ФСБ не використовувала цю "консерву" аж до грудня 2024-го, але зрештою поновила з ним контакти. До завдань посадовця ФСБ віднесла, зокрема, збір та передачу інформації про обізнаність України стосовно дислокації і переміщень окупантів, дані про стан критичної інфраструктури і про наслідки ударів.

Дмитро Козюра: що відомо про полковника СБУ, якого підозрюють у зраді – новини - портал новин LB.ua

8. Заберіть у нього мівіну, бо в неї щось кладуть.
    І тоді ввижаються десанти. Сподіваюся - на парашутах.

І чеченці такі в центрі Києва з кавказьким акцентом:
    - слюшь, дарагой, гдє тут офіс прєзідєнт, да? толька нє падумай, ми мєсниє, слова паляніца знаєм. Толька Татараву нє гаварі, что нас відєл, да?

Дід казав:
    - за мною сто вовків гналося
    - і шо?
    - придивився - мишка.

із-за занавєсочкі посміхався Арестович з гранатометом.

• Смішно Смішно x 1
  9. Ох і штиріт пацана нєподецкі – таки свіженька партія доїхала до пункту призначення.
    Тепер вже до «висадки десанту» додались «загиблі люди всередині офісу»! Вован, то вони нєсвєжей мівіной траванулись.
    Але бачте, як би мальчіка не штиріло, а про Мінськи він завжди пам'ятає – це вже намертво вшито в пусту черепушку.
    А ось хто такі «ВОНИ» чомусь залишилось за кадром – «ВОНИ ж не просто так народились як дитина у когось» ‍♀️‍♀️‍♀️

Читаємо вголос.

:
    З чим прийшли в цей раз ВОНИ, коли ВОНИ були біля Києва, оточили Київ і окупували велику кількість нашої держави – 50 відсотків (❗️) нашої країни ВОНИ окупували, і що відбувалось? Відбувалось те, що ВОНИ поставили ультіматум тобто там був ультіматум, він був схожий на Мінськ, але він був ще жорсткіший тобто це зрозуміло що ВОНИ хотіли просто поставити ультіматум, щоб ми зрадили повністю нашим національним інтересам, тобто всі оці слова – денацифікація, демілітаризація, щоб у нас не було армії, щоб ми віддали щоб ВОНИ їх люди якісь ті які були проросійські, щоб ВОНИ стали керувати державою, багато всього, щоб ми визнали і віддали території юридично тощо щоби руский язик був офіциальною мовою, багато всього, оці було ультіматум – ВОНИ ж не просто так народились як дитина у когось ні, оце все чесно говорячі більш радікальний формат такого ж зрадницького Мінську який був колись а-а-а під-підписаний сторонами, а тільки тут ще радікальніше, тобто це продовження усієї цієї тематики.

‍:
    А ситуація як складалася? Ви відчували, що ви мусите підписати?

:
    Ні ні ні, я сказав – дивіться це не може бути тут порушення прав людей, України, нашої Конституції це повна зрада ми не підемо
    на ультіматум путіна. І мені всі казали, відправляли сюди посильних, різних посильних, навіть серед депутатського корпусу, серед багатьох, хто приходив казав, що завтра нас окупують, тощо треба бігти. Багато лідерів мені дзвонили і казали, треба виїжджати. Тобто це все було, не те що знаєте хтось подзвонив і сказав – виїжджай, а я сказав – ні, не буду виїжджать, ні, був тиск з різних сторін – були люди, які хотіли вбити і були постріли і було тощо, загинули деякі люди тут, всередині нашого офісу, а були інші люди – наші, які захищали, була висадка десанта тощо – все це відбувалося. І паралельно з цим були ультиматуми. ВОНИ тиснули. І паралельно з цим були дзвінки від різних людей, тобто дивіться – так це от така історія.
    https://www.facebook.com/share/v/1BU1Yhxn7S/

10. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Хіба Мінські угоди не писались, як ультиматум після оточень під Ілловайськом та Дебальцевим?

11. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Жиденя увійде в історію. Як створіння, яке здало кацапам найбільшу АЕС в Європі, і яке купило найстаріший ядерний мотлох.

12. Ні, не писались.

13. — Уявляєте, я потрапив у засідку на Банковій! Усюди кров, дехто не вижив. Вороги оточили мене з усіх боків, стріляли з гармат! Я ледве вибрався звідти живим, повз на животі, ховався за мішками з піском!
    — А чому ж у вас руки чисті?
    — Так зима, я ж рукавички одягнув!

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Зеленський готується до виборів:

15. Після минулих недолугих "санкцій на Порошенка", за місяць до вторгнення, Порошенко лише наростив власну підтримку серед населення і наздогнав клоуна, який за результатами 3 років своєї недолугої епохи сам гепнувся на рівень "безшансового" Порошенка.
    Партія "ЄС" на початку 2022 взагалі уже слуг зеленського і сатани просто розмазувала. Відрив від цих аналтабу був навіть не у відсотках, а на рівні 10%.

І лише путін врятував тоді зелену камарілью, що ця пошесть в наступні 3 роки продовжила відплясувати свої колєнца на тілі України.

А зараз вже всі бачать, що клоун все просрав. Війна, національний підйом, дипломатія, економіка - все в дупі.

А тут ще й Залужний нагадав про шашлики і натякнув про "зробити разом". І бойові генерали в особі генерала Наєва почали вказувати Зеленському його відповідальність за катастрофу.

Гад розв'язує другий фронт всередині України. Тож вітаємо його прикре самогубство.
    Джон Сміт

16. Lanktocha

Актуальне тут "Дурень думкою багатіє", розчаруввання у Зеленському не значить підняття рейтингу Порошенка, ІІ тур виборів 2019, коли були такі кандидатури, давно увійшов в історію.
    Теперішні дії Зеленського нагадують Лукашенку і його переслідування опозиції.

17. MayorMayor

І тому таке гівно, на додачу, ще й корупційне- у ЄС не буде. А щодо НАТО вже зказано.

18. MayorMayor

Цікаво, коли Зелупа підпише офіційну здачу кацапам Криму, Луганської та Донецької областей, а також окупованого Півдня- що заверещать зелупоголові у виправдання? А що вони заверещать, коли Зелупа підпише надання Штатам українських корисних копалин? Я вірю у земерзоту. Вони знайдуть, як відбілите гундосе жиденя.

19. Lanktocha

Рейган у труні перевертається.
    Вступ у ці структури не тільки від нас залежить.

20. MayorMayor

Ще раз- таке корумповане гівно, з купою москальських кротів та напівдиктатурою- не потрібно ні у НАТО, ні у ЄС.

а де твій аватар? :)