Президент Зеленський

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Bombus, 2 бер 2022.

1. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Як думали у кремлі, так і думали порохоботи.

2. Запорток, прирахувати порохоботів до русні, це все одно, що вважати зебидло українцями, а віслюка отаманом чи гетьманом

3. Lanktocha

Раз так, можна подумати не було російськомовних виборців Порошенка чи виключно всі ватани - виборці Зеленського. Не знаю, хто ще так порпається у 2019 році.

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Лаптоша, що ти тут бачиш на картинці:

:haha:

• Подобається Подобається x 1
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Надпотужно:

6. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Sic transit. Зелупа скотився на рівень папуасів (ким він і був завжди).

7. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Тут кацап Гудман кілька років поспіль рвав сраку за Порошенка. Думаю, це жжж було неспроста.
    Зараз у Москві ніхто жодного поганого слова не скаже про Порошенка. Він би Путіну підійшов. Можливо, що Путін на нього ще розраховує.
    У Москві існують важелі, якими можна Порошенка направляти в "потрібний бік".
    У крайньому випадку кацапка Марина підкаже Петру, як треба чинити.

8. MayorMayor

Мєдвєдо (як і належить зелупоголовому довбойобу) звертає увагу на слова, а не на вчинки.

9. MayorMayor

Штати наступили Зелупі кованим берцем на яйки, і тиснуть:

Сполучені Штати Америки хочуть, щоб Україна до кінця 2025 року провела вибори. Якщо найближчими місяцями зможе домовитися з Росією про припинення вогню.
    Більшість демократичних країн проводять вибори під час війни. Я вважаю, що це дуже важливо. Я думаю, це корисно для демократії. У цьому і полягає принадність міцної демократії: у вас є кілька людей, які можуть брати участь у виборах", - зазначив Келлог.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  10. Viktor Bobyrenko
    Президент не знає, що отримував грантові гроші від USAID
    Майже $23 млрд фінансування від USAID отримав український уряд на допомогу переселенцям та оплату держслужбовців за час повномасштабного вторгнення. Цікаво, що переселенці отримувати такий мізер, про який навіть згадувати соромно. А от статки урядовців - значно зросли. Цікаво, чому президент Зеленський тепер говорить, що не знав про цю допомогу?

І ще раз! За даними USAID, від початку вторгнення з лютого 2022 року, США виділили Україні 2,6 мільярда доларів гуманітарної допомоги, 5 мільярдів доларів на розвиток та понад
    (УВАГА): 22,9 мільярда доларів прямої бюджетної підтримки українському уряду на допомогу переселенцям, оплату праці державних службовців, які надають критично важливі послуги.

Зеленський заявив, що не в курсі, що там і чим допомагали нам Штати через USAID. І це при тому, що 5-6 ефективних менеджерів отримували офіційну пайку...

Зеленський заявив, що не в курсі, що там і чим допомагали нам Штати через USAID. І це при тому, що 5-6 ефективних менеджерів отримували офіційну пайку (неофіційну і більшу дає в конвертах фаворит) від цієї міжнародної структури. І фонд Олени Зеленської є грантоотримувачами від USAID. Тож Зеленському за чаєм на кухні Олена говорила лише про ціни на скумбрію? Чи все ж говорила, чим займається і хто донор?

Тобто, Володимир Олександрович або наскільки поганий менеджер, що не знає, звідки у державі беруться гроші, або тупо бреше. Вам потрібен тупуватий управлінець? А брехливий?
    А може, шифрується? Я не я, і хата не моя? Хто більше подобається прихильникам Зеленського: брехливий шеф чи ніякий шеф?

Віктор Бобиренко

https://gazeta.ua/blog/62921/prezid...rpMzd1ACpUjMn7kabg_aem_Cb6zyhmIprm55ClTAkz0Pw

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. Lanktocha

Не забули, як був обдурений Макарон, спочатку говорив, що треба росії зберегти лице тепер про пуйла, що нема кому вірити.
    Думали, буде прорив, як повноцінним президентом стане Трам-пам-пам. Як згадували, раз він такий переговірник і у таких хороших стосунках з пуйлом, не має впливу на його обстріли по мирних цілях, як сьогодні по Полтаві, але боявся би Порошенка. Ви себе збоку бачите, панове порохоботи?

12. MayorMayor

Довбойобе, поки Президентом був Порошенко- широкомасштабної війни на було. Як презиком став Зелупа- отримали зруйновані міста та сотні тисяч загиблих.

13. Lanktocha

Знову "Я про Фому, ти про Єрьому".
    Війни не було, АТО завершене за години?

14. Lanktocha

Пропаганда у ненависть до України були відразу після розвалу совка, ще у "Кривому дзеркалі" та "Полі чудес". Велася не просто так, не заслуга Порошенка, що тоді це не настільки проявлялося, було і при "послушному" Кучмі, як Тузла.

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

США хочуть, щоб Україна провела президентські та парламентські вибори після укладення можливої угоди про припинення вогню.

Про це заявив спецпредставник президента США Дональда Трампа щодо України Кіт Келлог, якого цитує агентство Reuters, повідомляє Цензор.НЕТ.

Спецпредставник Трампа сказав, що в Україні "повинні відбутись" президентські та парламентські вибори, які заборонені українським законодавством на час воєнного стану.

Келлог зазначив, що більшість демократичних країн проводять вибори під час війни, що є "дуже важливим".

"Більшість демократичних країн проводять вибори під час війни. Я вважаю, що це дуже важливо. Я думаю, що це добре для демократії. У цьому краса міцної демократії, що у вас є більше, ніж одна людина, яка потенційно може балотуватися", - сказав спецпредставник Трампа.

Reuters з посиланням на джерела пише, що мирний план Трампа досі на стадії розроблення, і жодних політичних рішень не ухвалено, але Келлог та інші чиновники Білого дому останніми днями обговорювали варіант "підштовхнути Україну до згоди на вибори в межах початкового перемир’я з Росією".

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Майоре, з ким ти розмовляєш?:))):))):)))

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ось надія для України:

Trump wants elections in Ukraine in 2025

Промінь світла вкінці тунелю.
    Все залежить лиш від того, чи українці порозумнішали.

18. FB_IMG_1738443876021.jpg

19. Чомусь згадався нещодавній срач на тему: "Парашенка здав Крим". Звісно, це дурня, і тому цей срач не злетів.
    А чому згадався? Бо зараз йдуть вперті розмови про те, що Україні доведеться так чи інакше поступитися якимись територіями задля підписання договору. Про це говорить не тільки Келлог, а і багато хто з європейців. Тобто, так чи інакше, але скоріш за все, навіть до кордонів 2014 дотягнути не вдасться.
    І з якими ж очима збирається йти на вибори президент, при якому були дійсно втрачені території, які він зобов'язаний боронити? От що мені не зрозуміло. Чи, може, він все населення тримає за дурнів?
    Тут склався типовий цугцванг: не погодиться йти на переговори про зупинку бойових дій - Трамп примусить, а зупинить бойові дії і піде на вибори з втраченими територіями, то який же ідіот за нього проголосує?
    Тут навіть не треба буде опозиції підіймати весь перелік порушень Конституції та законів. Один цей фактор втрачених територій здатен потопити навіть самого сера Черчилля, а не те що Зеленського. І це ніяк не вийде перекласти на плечі військових, а тим більш на плечі Порошенка з Кличком.
    Це як тавро: "Невдаха"
    Shlomo Nagel

20. MayorMayor

Тільки зелупоголовий довбойоб (на кшталт тебе) не бачить різніці між "перепихоном" на лінії зіткнення та знесеними до щебню десятками міст, між парою десятків загиблих у ли-ди-ни-ри і сотнями тисяч по усій Україні.

а де твій аватар? :)