Президент Зеленський

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Bombus, 2 бер 2022.

1. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Я не кіноман, але обговорювали, і на роботах, і у навчальних закладах "Бандитський Петербург", "Солдати", "Мєнти", "Дільниця"...
    Таке є тільки на папері. Що цікаво, про неефективного "Зелю" крім порохоботів ще кричать із піною з рота рашиські пропагандюги.

2. Цікаво, це по твоєму, є ефективність зе!?:

Майже 235 кв. км захоплених територій в Україні за минулий тиждень є тижневим рекордом у 2024 році, за даними DeepState.

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Це трохи тупикова ситуація.

Зеленський міг би повернути Залужного, але у нього і так великі рейтинги.

А це більша загроза, ніж здача території.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

:))):))):)))

• Подобається Подобається x 1
  5. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Зелупа дійшов успіху. Тепер про корупцію та відкати у його кодлі пишуть провідні світові видання.

6. "Зеленський це втрачені 5 років для України..."

Та блін, так такі "втрачені 5 років"? Це з квітня 2019 по квітень 2024? А з травня 2024 в нас знов все знайшлося і розквітло? Раптово настав "Кінець епохи зелені"?

Зеленський - це СОТНІ ТИСЯЧ СМЕРТЕЙ і зруйноване НАЗАВЖДИ ЖИТТЯ МІЛЬЙОНІВ. Назавжди!

7. MayorMayor

Війська рф захопили 236 кв.км за тиждень, що стало рекордом за швидкістю просування ворога.
    Хоч, тепер зрозуміло, про швидкість на чию користь казав 4-разовий ухилянт, коли звільняв ненависного для москви генерала Залужного і ще 20 бойових генералів?
    "Сайтісь пасєрєдінє" дуже хоче.(с)

8. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

у вас монархія ? :facepalm:

9. mypucm

ви думаєте, що Залужного примусили звільнитися з армії за станом здоров'я ? :scratch_one-s_head:

10. MayorMayor

Ні, це у вас охлократія та непотизм.

11. MayorMayor

Залужного та інший кістяк бойових генералів вигнав Зелупа. Це перщопричина. Усе інше- наслідки.

12. mypucm

це ти в інтернеті прочитав ? ;)

чи маєш доступ до генерального штабу ? ;)

13. MayorMayor

Зелупа звільнив близько 20 генералів. Які воювали з перших днів війни, а багато хто з часів АТО.Це не таємниця.Відповідної інформації= купа в інеті. Як і інтерв`ю зі звільненими генералами.

14. mypucm

ну так і в тебе може 45 років трудового стажу...

це ж не означає автоматично, що ти ефективний зараз ? :smokedup:

15. MayorMayor

А це видно по результатам. Тоді Україна території звільняла. Зараз- втрачає.

16. Lanktocha

Не тільки. І тоді було всяке. Зараз, дотягнути хоч до Інаугурації Трампа.

17. MayorMayor

Ага. Всяке було. Звільнені Київщина, Сумщина, Харківщина, Херсон- це "всяке". А ось здані міста Донецької області, це "не всяке". Ти насправді такий довбойоб, яким здаєшся?

18. Уолтц провів переговори з нашим головою МЗС Сибігою. Обговорювали "параметри можливого перемир'я з рф". Готових рішень наразі немає, проте перший надіслав жорстке послання від Трампа Зеленському: "У вас достатньо зброї, буде ще більше - ви повинні навести лад з мобілізацією та стабілізувати фронт, інакше максимум на що зможете розраховувати - це на пермир'я по ЛБЗ та на невигідні позиції на переговорах про перемир'я по чутливим для України положенням".

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Навіть не сумніваюся.

20. Lanktocha

Був і в час АТО зупинений контр.наступ., перемир'я, яких дотримувалась і виконувала тільки Україна. Можемо пофантазувати, при зупиненні контр.наступу на Харківщині може би вже була Харківська Народна Республіка чи рашиська солдатня під термальними басейнами на Закарпатті. Вже салдавйофф-разбойнік говорив про иСССконнно-руССкий Чоп.

а де твій аватар? :)