Президент Зеленський

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Bombus, 2 бер 2022.

1. Punainen Lippu

Punainen Lippu Народжений в УРСР

Який Ви хорошунчик! :air_kiss:

2. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Бачу, деякі порохоботи вже дотримуються принципу кіношного Данила Багрова, хто думає не так, як я, того треба розстріляти.

3. Punainen Lippu

Не вони такі кровожерливі - життя в них таке.

4. Проблема не тільки в тому, що Зеленський слабкий і непрофесійний президент.

Проблема також в тому, що, Зеленський у виборі між Україною і рейтингами, піаром, самолюбством і самохвальством завжди вибере не Україну. Україна для нього лиш поле для для здобування влади, бонусів від влади і оплесків.

Чергове кудкудахкання про "генералів в окопах" - тому приклад.
    Бо це була не тільки спроба перекласти на "розбійників" відповідальність за дії або бездіяльність Зеленського.

Це була спроба загравання з найбільш кончєнішою частиною електорату. Тою частиною електорату, яка в пошуку виправдання своєї бездіяльності під час війни використовує найгнійніші відмазки, відправляючи замість себе генералів в окопи. "не піду воювати, бо генерали не в окопах".

Чому це найкончєніша частина електорату? - Тому що за 11 років війни, війна пройшла повз них. Вони нею не цікавилися і не розуміють елементарних речей.
    Тому що вони так і не змогли пересилити себе і хоча б чимось допомогти. Ті, хто допомагають не мають чудової думки про генералів, але вони розуміють процеси і розуміють що місце командування не в окопах. Ну і ті, хто допомагають - не шукають відмазок у загальних кугутячих кудкудахах.

Тобто, замість того, щоб піддати остаркізму людей, які залишаються бездіяльними під час війни, президент країни, заради рейтингів заграє з ними, одночасно руйнуючи основи армійської дисципліни і субординації під час війни.
    І в цьому таки піздєц.

Президент воюючої країни вибирає лупити свою армію, її структуру і стійкість заради загравання і ситуативного росту прихильності серед абсолютно гнійного електорату, який за 11 років війни не зміг перерахувати 100 грн на армію.

Забуваючи, що ті хто відмазує себе генералами не в окопах, вже давно "відправили" в окопи всіх слуг і Зеленського самого.

5. Lanktocha

Бачу, ще не всі розуміють поняття "психологія бізнесмена", вот і дії "патріотичного" Коломойші, як може повестись Трам-пам-пам, деякі вчинки Порошенка про які кричать наплоджені боти...

6. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

це вам так з дивану здається ;)

насправді працювати президентом хворіючої на ковід, та воюючої країни - дуже важко...

ви б з михом не потягнули ;)

7. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Чудово. У той самий час Зелупа з кодлою виділяють на марахвон 1,6 мільярди, що по курсу 42 становить 38 мільйонів 95 тисяч долларів. Тобто- майже удесятеро більше, аніж зібрали словаки.

• Оптимістично Оптимістично x 1
  8. MayorMayor

І 1,6 мільярди- це ніщо, у порівнянні з 120 мільярдами, які виділяються на спецпенсії суддів, прокурорів, папи-Сруля та інших "особливих категорій".

• Не подобається Не подобається x 1
  9. Punainen Lippu

о_О
    Мало докладають зусиль, жлоби!

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

upload_2024-11-25_12-18-25.jpeg

:))):))):)))

• Подобається Подобається x 1
    • Баян Баян x 1
  11. Запорток, ану роз'ясни нам оце поняття "психологія бізнесмена"
    Може і ми порозумнішає що?

• Смішно Смішно x 1
  12. Lanktocha

Якщо коротко, мати свою вигоду, із наведеного мною прикладу із Коломойським, можна здогадатись.

13. Ти про це:

Неякісні 120-мм міни виробництва одного з підприємств Укроборонпрома - це потужний удар по обороноздатності країни. Цей «формат» є одним з найбільш вживаних на фронті і тепер на кілтка місяців передова може лишитись без нього.

Зараз Міноборони і офіс президента разом з ДБР будуть шукати стрілочників, які «не доповіли» керівництву про нездатність заводу виконати замовлення ітп. Але ддя мене висновок один - вся система «ефективних менеджерів» Зеленського зараз завдає ударів по здатності України синити опір.

Медіа соромʼязливо пишуть про якісь руки, ласі до мільярдів оборонних замовлень і воліють не помічати головного: а хто призначив ці руки? З серпня 2019 Зеленський має абсолютну владу. Не коаліцію, а повністю слухняну монобільшість. Вже 5,5 років. Призначення всіх «рук» ланцюгом ідуть саме до нього. І він несе повну відповідальність за всі дії владної вертикалі, яку він вибудував. «Ефективні менеджери», під прямим чи опосередкованим впливом яких відбуваються корупційні скандали в оборонці, не з неба впали - вони призначені Зеленським. Верховним головнокомандувачем, нагадаю. Який за Конституцією, відповідає за оборону держави.

Коли всі зрозуміють звідки корінь проблем, тоді, можливо, і почнуться зміни. Можливо. Бо спочатку треба набратися сміливості називати речі своїми іменами.

14. Чи може ти проце:

Майже 235 кв. км захоплених територій в Україні за минулий тиждень є тижневим рекордом у 2024 році, за даними DeepState.

Згідно з картами з відкритих джерел, Росія контролює 18% території України. Це включає весь Крим, трохи більше ніж 80% Донбасу, понад 70% Запорізької та Херсонської областей на півдні, а також трохи менше ніж 3% Харківської області.

15. MayorMayor

16. MayorMayor

Через корупцію в енергетиці українцям загрожує смертельний мороз, стверджує британська The Times.

На секретному об’єкті під Києвом бригадний генерал спостерігав, як вибухи руйнують бетонну конструкцію, яку таємно допомогла створити його команда з десяти британських військових інженерів, офіцерів розвідки і дипломатів.

Випробування ракети, про яке розповіли джерела The Sunday Times, стало кульмінацією місяців напруженої роботи під постійною загрозою російських авіаударів. Коли в лютому воно завершилося, британські інженери, а також команди з Америки, Німеччини та Японії порадили своїм українським колегам побудувати конструкції для захисту енергосистеми України від російських атак.
    Однак дев’ять місяців потому уряд президента Зеленського так і не зробив цього на тлі звинувачень у корупції, яка загальмувала роботи.

Близько 80% енергетичної інфраструктури України пошкоджено або зруйновано. Без належного захисту та за температури нижче нуля Україні загрожують смертельні зимові морози. Сотні тисяч людей проводять до шести годин у темряві без тепла, світла і води.
    У вересні, після літніх відключень електроенергії, адміністрація Зеленського оформила звільнення глави «Укренерго» Володимира Кудрицького, припустивши, що він несе відповідальність за нездатність завершити захист.

Критики стверджують, що цей крок, а також перестановки в кабінеті міністрів, які його супроводжували, лише зміцнили владу в руках глави адміністрації Зеленського Андрія Єрмака та його наближених.

Інсайдери в уряді кажуть, що один із цих наближених, Кирило Тимошенко, є неформальним куратором урядових будівельних проєктів.

Колишній чиновник, який тісно співпрацював з апаратом президента, стверджує, що Тимошенко вимагав від компаній 10-відсоткову плату за відбір і подання їхніх проєктів на затвердження. Джерело також стверджує, що Тимошенко зберігав великі суми «брудних» грошей і роздавав їх неофіційним радникам-«волонтерам» в апараті президента

17. ПРО МІНИ ВІД УМЕРОВА ТА МАЙБУТНІ ПЕРЕГОВОРИ.
    Вибачте, але все, що анонсував на сьогодні буде вночі та завтра - работи до бісової матері. Ну а зараз відносно невелика репліка про неякісні міни для нашого війська.
    Я чітко знаю, і це не піддається жодному сумніву, що покарання за постачання неякісних мін понесуть виключно стрілочники. Я чітко знаю, попри те, що наші союзники, зокрема США та Великобританія ("старі" кабінети міністрів) вимагали відсторонення Умерова від виконання обов'язків очільника МОУ, що "Банкова своїх не здає". Я чітко знаю, що максимум, що загрожує Умерову - перестановка по горизонталі та гніздування його чималої дупи у іншому кріслі, типу голови СВР. Що таке загальне поняття "Умеров"? Це кумовство при призначенні керівников департаментів, затвердження тих на посади за принципом лояльності, а не професіоналізму. Це кричуща неефективність роботи "Служби тилу". Це постійні провали Умерова на переговорах про постачання зброї з западними партнерами. Це постійні невиконання, або не своєчасні виконання, програм постачання зброї по анонсованим контрактам, зокрема по БПЛА, бронетехніці, боєприпасам.
    Це валюнтаризм у прийнятті рішень в МОУ, категоричне небажання дослуховуватися до порад спеціалістів, зокрема західних радників. Це "східна" мстивість по відношенню до тих, хто не згоден зі стилем керівництва та з непрофесійністю Умерова та його ставлеників.
    Все це призвело до того, що робота МОУ не витримує порівняння навіть з далеко не бездоганною роботою "старого МОУ" часів Резнікова. А сам Умеров зробив з Міністерства Оборони Міністерство Презентацій та Міністерство Приписування собі чужих здобутків.
    Скандал з постачанням у військо бракованих мін лише епізод у загальній картині деградації МОУ, і я не знаю - як можна виправити ситуацію. Призначення Зеленським Умерова переговорником по можливому створенню "Північного Альянсу" - міна під саму можливість такого створення, бо Умеров взагалі не має ніяких здобутків на дипломатичному фронті. А позавчорашнє призначення Президентом Умерова відповідальним переговорником з керівництвом Південної Кореї у питанні про можливе пряме постачання зброї н.м.д є як мінімум хибним, а скоріш ідіотичним. І я не чекаю на цих двох дипломатичних напрямках нічого доброго, і дай Боже щоби я помилявся.
    Ну а за роботу МОУ особисто я би судив Умерова по законах воєнного часу, і мені дуже сумно від того, що вони не діють в Україні.
    Ермака не бажають бачити переговорником США та ключові союзники України і тим не менше Зеленський вперто пхає тих, хто багатократно довів свою неуспішність на перші ролі у питаннях, від вирішення яких залежить доля нашої Визвольної війни. Тепер скажіть мені, так взагалі війни виграють? Питання риторичне...
    Як же ж вони задовбали... Треба перемир'я та зміна влади, а якщо не "зростеться", то на перших порах прямий диктат союзників у тому числі у кадрових питаннях. Інакше Україні не піднятися.

18. Lanktocha

Це не єдиний випадок і таке було не тільки у нього.

Як при інших обставинах, чи не жоден телеканал не обходився без російських телешоу, концертів та серіалів, хто підключав кабельне, розраховував дивитись російське ТБ, оскільки воно було різноманітніше, ніж наше. Ми любили серіали, як із кінченою рашиською мерзотою, як пареченков, пєвцов, безруков, охлобистін, так із "хорошими русскими" Серебряковим, Хабенським, Машковою....

19. Не ми, а ти.
    Непотрібно узагальнювати.
    В мене немає телевізора десь з початку 2000-х

20. Зеленський має абсолютну владу. Не коаліцію, а повністю слухняну монобільшість. Вже 5,5 років. Призначення всіх «рук» ланцюгом ідуть саме до нього. І він несе повну відповідальність за всі дії владної вертикалі, яку він вибудував. «Ефективні менеджери», під прямим чи опосередкованим впливом яких відбуваються корупційні скандали в оборонці, не з неба впали - вони призначені Зеленським. Верховним головнокомандувачем, нагадаю. Який за Конституцією, відповідає за оборону держави.

Коли таке було?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
а де твій аватар? :)