Президент Зеленський

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Bombus, 2 бер 2022.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Все ти поняв.

А ось зразок дипломатії від Зеленського:

Зеленський вимагає відповіді від союзників, оскільки Путін погрожує Заходу новою ракетою.

Zelensky demands response from allies as Putin threatens West with new missile

Де Зеленський навчився такою витонченої дипломатії? Невже на 95-му кварталі?

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Презентація плану потужності:

(1) Facebook

:))):))):)))

• Подобається Подобається x 1
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Чого ж ти такий не зрозумілий, га?

Деградував твій Зеленський в очах газети Таймс. Але він і тоді такий був, просто Таймс його не знала досконало, а тепер дійшло.

4. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

шо значить - і тоді такий був ? :scratch_one-s_head:

ви у дитинстві піонером були - і шо, таким і залишилися без змін? :scratch_one-s_head:

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Коли Таймс визнала його людиною року, він був дєцком?

6. Офіційна представниця Білого Дому Карін Жан-П'єр заявила на пресконференції в четвер, що "США поінформували Україну і наших найближчих союзників, щоб допомогти їм підготуватися.", Але ж Українська влада не зробила жодних попереджень для населення про загрозу застосування Росією міжконтинентальних балістичних ракет, обмежившись стандартним закликом прислухатися до повітряних тривог, які вже стали звичними для більшості українців. А у вечірньому відеозверненні президент Володимир Зеленський повідомив, що "інформаційне нагнітання, яке було сьогодні, якісь панічні повідомлення, які пересилали, – усе це тільки Росії ж і допомагає".
    Він проігнорував дані західних спецслужб про напад Росії на Україну 24.02.2022, і не вважав за потрібне попередити всіх нас, а тепер не вважає за потрібне попередити нас про можливе застосування рашкою ЯО.
    Питання: А нафіга ти нам такий потрібен, Вова?

• Баян Баян x 1
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

У Вови є паскудна, безграмотна звичка - кидати ідеї партнерам через відосики, публічно. Такі справи так не робляться. Дитячий садок від 95 кварталу.

8. Я знаю, що за тиждень до вторгнення кілька конкретних високопоставлених силовиків в Одесі вивезли свої сімʼї на захід України.

Я знаю, що коли моя подруга, проспавши початок війни, примчалась в Кабмін, щоб забрати свій особистий комп’ютер, то там вона дізналась, що її начальник - міністр напередодні, разом з іншими міністрами, виїхав до Франківщини.

Я знаю, що співробітник київського СБУ вивіз сім’ю на Закарпаття ще у січні. А 24 лютого вони блискавично виїхали в Європу через Будапешт.

А нас весь той час заколисували. Потім Зеленський пояснив: якби попередили, то виникла б паніка і наші танки потрапили б у затори. Про шашлики і «залишайтеся вдома» жителям Бучі і Ірпеня, навіть не буду.

Паніка виникла. І ще жах, хаос, нерозуміння своїх дій - і внаслідок цього також загинула велика кількість людей.

Моя подруга, яка давно живе в США, розповідає, що у них є алгоритм дій в разі урагану. Алгоритм, який випрацьований роками з урахування негативного досвіду.

Він виглядає так: попередження - завчасний виїзд із зони ураження - перебування в укриттях/шелтерах, де є достатньо ресурсів для життєзабезпечення - повернення до нормального життя, оцінка і компенсація заподіяної шкоди.

Американці зрозуміли, що найчастіше гинуть люди, які не виїхали завчасно і не сховались. Які почали виїжджати на початку дії урагану і потрапили практично в епіцентр.

До чого це я веду? Сьогодні не працює Верховна Рада. Через ризик ураження урядового кварталу з боку росії. Урядовий квартал знаходиться не в полі. Якраз навпаки - в районі досить щільної забудови.

Знову, як і напередодні повномасштабного вторгнення, США заздалегідь попередили Україну про можливість атаки РФ експериментальною
    ракетою. США також попередило своїх громадян, які знаходяться в Україні і співробітників посольства.

Чи бачили ви хоч якесь офіційне попередження для українців? Чи евакуйовані або не вийшли на роботу працівники офісів і закладів? Що зі школами, дитячими садками, учбовими закладами?

Я бачила лише застереження телеграм-каналів і питання від людей, чи це не фейк? Ну і прокльони і не дуже хороші побажання на адресу влади.

Чому вони і досі продовжують залишатися комунікаційно-організаційно відмороженними?
    Зоя Казанджі

9. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Що чекати від клована з криворогою "юридичною" освітою?

• Тупо Тупо x 1
  10. MayorMayor

По-перше, воно тупе.
    По-друге, воно не піднялося вище рівня клована. (Це не дивно- "можно вивезті дєвушку із дєрєвні, дєрєвню із дєвушкі- нікогда". Як було воно клованом з криворогою "юридичною" освітою- так їм і залишилося).

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  11. MayorMayor

Це значить, що у 2022 йому видали аванс. Сподіваючись, що воно розумне, і доросте. Але воно так і залишилося клованом, аванс просрало, і обкладинки журналів з ним стали зовсім іншими.

• Тупо Тупо x 1
  12. MayorMayor

• Тупо Тупо x 1
  13. Мих

Мих Дуже важлива персона

А як вам цей цинізм, Сеньйор Голодомор?

І сумно і бридко... Мав би вибачитися за минуле. Бо таке відчуття, що він грає на сцені.

14. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Багато хто при совку робив облави на колядників чи прославляв КПРС.

• Тупо Тупо x 1
  15. Поки ЗСУ задкують, ніякі розмови про переговори і перемир'я не мають ніяких підстав. Навіщо хуйлу переговори, якщо орки, хоча і повільно, але наступають?
    Організація оборони країни лежить цілком у сфері відповідальності верховного головнокомандуючого, це його найголовніший конституційний обов'язок.
    Чи здатен наш діючий верховний це зробити? Майже 3 роки війни переконливо демонструють, що ні, не здатен, ні фізично, ні розумово.
    Тому я і цікавлюся, коли ці прості істини дійдуть до нашого "мудрого народу", коли почнеться "героїчна оборона Дніпра", чи вже під Києвом?

16. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Зараз бунт мало хто підтримає і чи він доречний.

17. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Люди, перестаньте реагувати на майорів.
    Майорам і іншому прокацапському відстою є така робота - разносити антиукраїнську інфу. Ось вони пристосували майданчик на ЛФ. Любу брехню, навіть зовсім тупезну, аби Зеленському чи Україні надати такий образ, щоб їй перестали допомагати, і щоб волонтерам, які збирають донати на зброю, теж не давали гроші...Майори працюють, розносячи гівно кожного дня. Але Хомчин здох на цій роботі, і майори здохнуть незабаром)
    Все сміття, що він сюди носить - це звичайні бездоказові обвинувачення, що не мають надійних посилань ніколи) Ніколи!
    Люди хоч трохи розумні добре бачать, відкіля вітер дме, тому що це не наша українська тема і не наша роль під час війни - обсирання самих себе, своєї країни . Це очевидна інформаційна кацапська тупа брехня.
    Хочу додати: Майори нікчемні, і старання їхні марні. Бо люди донатять і у нас, і в світі, і інші країни не перестають допомагати.
    І ніхто про корупцію не заікається, то дурня. Бо яка там корупція в країні, що вмивається кров'ю? Якщо яка чиновня морда хоче десь нажитися на війні, то це їй вдається недовго.

Крім кацапської агентури ніхто про корупцію не пиздить, це тільки їхня повсякденна тема = їм конче треба, щоб нам запад перестав допомагати.

18. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Словаки собрали 4,5 млн евро за три недели на артиллерийские боеприпасы для Украины. Передано 122 тонны боеприпасов, еще 500 тыс. евро планируют потратить на снаряды для гранатометов.

В Украину прибыла партия боеприпасов, на которую граждане Словакии пожертвовали более 4 млн евро. Об этом пишет словацкий портал Noviny.

Детали

Словакия передала Украине партию артиллерийских боеприпасов, на которые собрали средства словацкие граждане. Сбор денег для Украины стал самым успешным в истории страны - более 70 тыс. словаков собрали 4,5 млн евро за три недели.

Сбор был начат после того, как правительство Словакии объявило, что не присоединится к инициативе чешского правительства по сбору средств на боеприпасы, которых не хватает Украине. К сбору присоединились 70 тысяч словаков.

19. Punainen Lippu

Punainen Lippu Народжений в УРСР

Саміт G20 у Бразилії відбувся за слабкої підтримки України.

Про це Президент Володимир Зеленський сказав
    під час спілкування із журналістами
    в межах Третьої міжнародної конференції Grain from Ukraine.
    ...
    За словами Президента, слабкість, проявлена під час саміту G20,
    дала російському диктатору змогу бити по Україні
    новими ракетами під час засідання лідерів «Великої двадцятки».
    ...
    Володимир Зеленський також наголосив:

коли будуть сильні заяви, дзвінки та кроки,
    російський диктатор не зможе поводитися так
    ,

як він це робить зараз.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-bez-chitkoyi-poziciyi-velikih-krayin-domovlenosti-94653

20. Хомчину надоїло читати розумово обмежених істот типу запортка , булі і кацалапого.
    Про що можна з вами стовпами неотесани дискутувати?
    Хіба що про смак віслючого лайна?
    Але я його не вживаю, тому я вам не конкурент і не нему звами ділитися враженнями від його споживання.

а де твій аватар? :)