Президент Зеленський

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Bombus, 2 бер 2022.

1. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Буля, щось ви якась знервована. Чи щось трапилося? Якщо ви через мене нервуєтеся- то трохи потерпіть- я у Емірати з дружиною полечу, трохи сонця вхопити. То віддихнете, безперешкодно про "досягнення" Зелупи розповісте орбі ет урбі.

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну як????

3. MayorMayor

Прорвалося.

• Смішно Смішно x 1
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ми навряд чи виліземо з цієї війни з таким недолугим верховним. Я вже не говорю, чи він хоче. Він, якби і захотів - не закінчить з перемогою. Це все одно, що у дурного вимагати здати екзамен на відмінно.

• Подобається Подобається x 1
  5. MayorMayor

Буля, і щодо "як допомагаєте?". А як ви використовуєте допомогу?Ось приклад використовування:

Ні дня без скандалу. Сьогодні пішла гуляти історія про власницю одного "благодійного фонду" з Одеси Тетяну Семикоп, яка обманула на колосальні суми жертводавців. Та замішана в ще купі оборудок і шахрайств. А її синок Євген Фролов, якому оформили липову інвалідність (згідно документів він ходити не може) , демонстративно позує з пачками доларів та гривень на ліжку й навіть у трусах. Вони ж нові господарі країни, їм нічого не буде. Трохи самовпевнено виглядало таке бахвальство під час масових викриттів...

Хоча... А в чому загроза? Маститих хабарників і корупціонерів, уже на це явно скидається, активно відбілюють через тупі крутійства ГПУ. Їм ще й гроші незабаром повернуть. А ця мамаша мажора-"інваліда" взагалі нічого не боїться. Вона ж не тільки тупо гроші тирить, але й дахівку зелену має в так званих "Zе-жінках".(с)

Останнє редагування: 2 лис 2024 у 21:32
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Якщо у Харкові так добре, то чого ви повалили в Карпати?

Ось ваш депутат, за якого ви голосували:

Куніцкий, не повернувся із-за кордону в рідний Харків.

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

8. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Одне напишу, хоч майори і того не варті: таким от українцям ціна - ломана копійка в базарний день.Брехло,трусло і мудак.

Відійдіть від мене подалі, я гидую.

9. MayorMayor

Ви ще на підлогу впадіть та ніжками подригайте.

• Смішно Смішно x 1
  10. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

розглянемо уважніше цю сумнівну заяву ;)
    ...........................

приміром, в тебе в руках є 100 євро...
    і ти кажеш:
    ось гроші, я за них хочу те й те...
    ..............................

а коли (якщо) ти віддав ці 100 євро польській владі - це означає, що в тебе їх вже немає (подумай, це нескладно)
    ..............................

ти віддав свої гроші польській владі - і разом з ними право їх витрачати... право робити заяви... приймати рішення...

так шо сиди тихенько, підтримуй офіційний курс польської влади...

тому що не всі поляки мають можливість відпочивати в еміратах...

11. mypucm

чому майори радикальніші у заявах за польських Президента чи Прем'єра ? :scratch_one-s_head:
    ..............

чи хочуть Президент Польщі, прем'єр-міністр Польщі відпочити в Еміратах - як біженці з України майори ?

:smokedup:

12. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Скільки писав, не робіть із Порошенка божка та не діліть політиків на чорних і білих, як у пості 14065! Підклеїлись до влади погані хлопці, а такого не було з попередньою владою? Хоча би злодійкуваті Дубневичі у Порошенка. Скільки бізнесменів скакали із ПР в БЮТ, раніше мусіли бути у кучмівській ЗаЄдУ.

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Скільки би ти не писав, ти є тупий і нема на то ради.

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Замість шашликів та тотальної корупції:

17. mypucm

1. про корупцію ви обіцяли надати докази - у правоохоронні органи...

2. шашлики і самі їсте

3. той рів сильно від артилерії допоможе ?

18. MayorMayor

Підтвердження мого радикалізму буде?

19. MayorMayor

Від артилерії допоможуть майже 600 Хаймарсів, які купує Польща. А ров допоможе супроти вільного просування росіянськів танків та бронетранспортерів. Он Зелупа укріплення не будував, то й здав Південь менше, ніж за добу.

20. MayorMayor

Зелупа не згідний. Дороги треба будувати.

а де твій аватар? :)