Президент Зеленський

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Bombus, 2 бер 2022.

1. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Думаю, що там тобі світить тільки волонтерська тарілка зупи. А ось ковдру та матраца служки наріду вкрадуть.

2. MayorMayor

То ти з окопу пишеш?

3. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

Та нє, мені лінь воювати...
    я ходив на блок-пост до їхніх солдат...

питаю:
    - Ну ви згодні, шо мир краще ?
    - Так, згодні :yes:

- Згодні, шо росія - величезна багата країна... і вас там усе є...
    - Так, у нас усе є :scratch_one-s_head:

- Ну так їжжайте додому, працюйте, живіть мирним життям...

Через деякий час відбувся "жест доброй волі"... вони поїхали собі...

4. mypucm

(якби я сказав:
    - ви шо, суки, охуїли, окупанти прокляті...
    мене б одразу застрелили на місці ... і я б не мав щастя з вами тут зараз спілкуватися ;))

5. MayorMayor

Криворізька фірма,що продає килими,раптом виграла тендер на постачання дронів за вдвічі завищеною ціною.
    Армія дронів уЗЕленського може бути тільки така.

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ось дивіться як цікаво і порівняйте:

Та :

Фінляндія заарештувала російські активи на $4,25 млрд через претензії до Криму

Міністерство закордонних справ Росії викликало посла Фінляндії, щоб висловити рішучу незгоду з рішенням фінського суду про арешт російських активів на суму 4,25 мільярда доларів. Ця конфіскація була виконана на вимогу української компанії "Нафтогаз", яка вимагає компенсації за втрачене в Криму майно.

Міністерство закордонних справ Росії різко відреагувало на конфіскацію фінською владою 45 об'єктів нерухомості
    , що належать РФ. За даними Росії, серед вилученого майна є будівлі з дипломатичним імунітетом, які використовуються посольством РФ у службових цілях.

-------------------------

Як вам? План перемоги?

7. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Як кажуть, переговори з росією, це як гра в карти з каталою, все одно програєш, вже і супер-дипломат Порошенко по мінських угодах, за якими мало бути закінчення війни і при таких авторитетних свідках, як Олланд і Меркель був обманутий, вже і Зеленський переконався, що ніякого зійтись посередині не буде, є версія, що частково виконані були домовленості паРаші і США, за якими США затримує поставку зброї, натомість, нема російських ракетних ударів по українських енергетичних об'єктах, так що тріпанина порохоботів про дипломатичний талант Порошенка, якого боявся лілПутін тут недоречна.

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Сполучені Штати визнали план Зеленського нереалістичним і надмірно залежним від допомоги, а список цілей у Росії перевищив кількість наявних ракет.

За словами джерела, на яке посилається New York Times, один із секретних пунктів плану також стосувався ракет великої дальності Tomahawk, запит, який офіційні особи США назвали нереалістичним.

Жодна країна не санкціонувала використання своїх ракет на території Росії, а запрошення до НАТО залишається поза обговоренням до кінця війни, ставлячи під загрозу два ключові пункти плану з п'яти пунктів, який також включає три секретні додатки.

Тим часом Київ стикається зі зростаючими труднощами на полі бою, а також у забезпеченні міжнародної підтримки.

9. mypucm

це офіційна інформація, чи російська пропаганда?

ХТО від імені Сполучених Штатів ?

10. mypucm

не сміши мене, ти експерт із дронів ?

11. mypucm

:)))

12. mypucm

і де ви таку х*йню відкопуєте :scratch_one-s_head:

"за рішенням судді - без права оскарження"

.............
    ось - вже оскаржили

https://news.novyny.live/sud-povtorno-areshtuvav-26-mlrd-grn-onlain-kazino-iaka-prichina-209632.html

13. MayorMayor

14. MayorMayor

Читай, довбню:

Держспецзв’язку переплатило по завищеним цінам 600 млн грн за «Армію дронів» для ЗСУ, — hromadske

БПЛА постачала фірма, яка раніше продавала килими та меблі і відношення до дронів ніколи не мала
    Держава переплатила приблизно 600 млн грн за дрони Autel EVO MAX 4T для ЗСУ.

Дрони купували через компанію «Кріон-М» за ціною майже 500 тисяч гривень за одиницю, в той час як їх ринкова вартість становить близько 212-280 тисяч гривень. Навіть після «корекції» ціни держава платила 359-393 тисячі гривень за дрон.
    Компанія «Кріон-М» раніше займалася продажем меблів та має статутний капітал всього 765 гривень.

Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров повідомив, що Мінцифри виявило завищені ціни у вересні 2023 року, після чого розпочало внутрішній моніторинг і звернулося до НАБУ. На 2024 рік заплановано перевести половину закупівель на закритий модуль Prozorro та посилити контроль за контрактами.

У січні 2024 року НАБУ відкрило кримінальне провадження, а голову Держспецзв’язку Юрія Щиголя було звільнено.

15. MayorMayor

Коли Залужний вимагав мобілізувати півмільйона, що дозволило би не тільки успішно наступати, але й мати підготовлений резерв для оборони, прострочена Зелупа верещала "мене не убідили". Зате тепер мобілізованих відразу кидають на затикання дір:

Ukraine in new mobilisation drive as Russia advances
    https://www.bbc.com/news/articles/cx2n4n1r307o

16. mypucm

і це офіційна позиція Сполучених Штатів ? :facepalm:

17. MayorMayor

Ти статтю читало, недолуге?

18. mypucm

уви, за Залужного не голосувало 73% суспільства...

можливо в нього все ще попереду

19. mypucm

нашо читати приватні газети, коли є Білий дім ? :scratch_one-s_head:

20. MayorMayor

Я маю сумнііви, що вибори взагалі відбудуться.

а де твій аватар? :)