Президент Зеленський

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Bombus, 2 бер 2022.

1. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

доведеться тікати... переїду у твою польську квартиру :blush:

ти відпочивай там на морі, можеш не поспішати... гроші тільки економ

2. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Бггггг. Ну ти жартівник. У табор для переміщених осіб ти тільки переїхати можеш. Або, якщо до чужого майна рипнешся- у затишну камеру у тюрмі. Польща зовсім недобре до злодіїв відноситься, і бздури на кшталт "відняти та розділити" тут зовсім не проходять. Це не вкраїнчики.Але ти мрій. Може, тобі так легше буде.Я не проти.

3. MayorMayor

Зелупоголові, з підвищеного "військового збору" 0,4% підуть на підвищення зарплати прокурорам. А ви заваліть єбальники, та донатьте.

4. MayorMayor

5. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

І будуть ще порохоботи кричати, що агітації не ведуть. Є дані, будь зараз мирний час і президентські вибори, на першому місці все одно Зеленський ( попри тріпанину і верески порохоботів ), друге місце із великим відривом Порошенко якщо будуть вибори і такий сценарій, реальні шанси на випередження Зеленського і на перемогу має Залужний.

6. MayorMayor

7. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Потрібно цивілізовано мирно сприйняти поняття "минуле" та "екс-президент", а не псути повітря, лізти, до кого треба і не треба з порадами і доріканнями.

8. MayorMayor

Довбню, з Зелупою у вас тільки минуле і залишиться. У сумних піснях і міфах.І якщо, навіть, Україна якимось дивом і виплутається з того пиздецю, який влаштував коксонюх, то другого такого вона точно не переживе. А ви ж обов`язково якусь пердулу до булави допустите. Головне- щоб ця пердула красиво пизділа.

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Орки вже заходять в міста, де стелилась бруківка, висаджувались квіти, а не будувалась оборона!

10. mypucm

причому тут злодії... від мільйонів біженців ти нікуди не сховаєшся :smokedup:

11. mypucm

Петро Олексійович !

Повністю з тобою згоден, що чиновники не можуть отримуватити більше військових на передовій !

Разом з тим... ЧОМУ ТИ ЗАБУВ ПРО ДОХОДИ ПІДПРИЄМЦІВ ???

Чому ти заробляєш більше, чим військові ? :smokedup:

12. MayorMayor

Дурнику, а навіщо меня ховатись від цих "мільйонів", які розмістять у таборах для переміщених осіб? Польська держава (за мої податки, у тому числі) забезпечить тебе матрацем, ковдрою і тарілкою зупи. А якщо ти будеш бурогозити- то кийком поліцейського. Я ось не розумію одного- ти тут намагаєшся мене чи то лякати, чи то шантажувати, чи якісь вимоги до Заходу озвучувати, але нічого не вимагаєш від обраного тобою Зелупи і його кодли. Тебе попереджали у 2019, що Зелупа призведе до жахливих наслідків, тобі казали, що зняття Залужного та купи генералів та комбригів і втручання Зелупи у військову сферу, де воно ані вухом, ані рилом, призведе до катастрофи на фронті, тобі відкритим текстом кажуть, що шалена корупція, яку розвів Зелупа, призведе до припинення фінансової допомоги Заходу. Але ти Зелупі навіть слова поганого не кажеш, тобто, підтримуєш і розвал фронту, і припинення західної допомоги, і коррупцію, і знищення держави. То хто тобі доктор? Хочеш пожити у спортзалі у Польщі- ну то давай, ти вільний сам обирати свою долю.

13. MayorMayor

Може тому, що підприємець сам заробляє, і платить податки, з яких отримують зарплати і військові, і урядовці? Шаріков, ти коли у Польщу побіжиш, то тут такі бздури не озвучуй- поляки таку муйню не розуміють.

14. MayorMayor

Он кумедно, як Шаріков зробив "стійку" на Порошенка, але слова про Зелупу не каже. Шаріков, то тебе влаштовує, що Зелупа тратить шалені гроші на прокурорів та суддів, влаштовує, що Зелупа за свої кошти жодного дрона не купив, як і жирна лиса свиня з Кварталу, влаштовує, що не вистачає боєприпасів, а гроші йдуть не на дрони а на ОПу?

15. mypucm

та ти оптиміст :smokedup:

16. mypucm

нє-нє... не треба пересмикувати...

"нічого не казати" (тобто ігнорувати) і "підтримувати" - це різні речі...
    ....................

1) я коментую конкретну промову Порошенка, яка тут з'явилася... а в цілому я не слідкую ні за ним, ні за слугами - тому що просто фізично немає на це часу...

(ще раз:
    ігнорувати, і підтримувати - це різні речі)

2) у 99% випадків ваша трійця подає інформацію про діючу владу у такому вигляді, шо її і коментувати не хочеться...
    (ви і самі усе завжди знаєте, нашо я буду витрачати свій дорогоцінний час)
    ........................

підтримую я салати на своєму городі, на більше не вистачає сил :dntknw:

17. MayorMayor

Я реаліст. Це вже було зроблено у 2022, і при потребі, буде зроблено ще раз. Ніхто не дасть вам вештатися Європою та красти чи скоювати інші злочини. І вмерти з голоду у канаві та під мостом- теж не дасть. Так що матрац, ковдру і тарілку зупи- тобі забезпечать.

18. MayorMayor

Точно, не треба пересмикувати. Щодо Порошенка у тебе завжди знаходиться час написати якісь бздури. І взагалі- у тебе є час написати більше 9 тисяч дописів. А ось на Зелупу часу "не вистачає". Така собі "вибіркова заклопотанність".То будь вже чесним хоч перед собою- підтримуєш Зелупу, свій вибір, то підтримуй до кінця- добровольцем на фронт йди, чи що.

19. mypucm

якось сумно... поїду краще до Миха на Львівщину :scratch_one-s_head:

20. mypucm

так я наче вже був 8 місяців за лінією фронту :scratch_one-s_head:

фронт приходив до мене :facepalm:

а де твій аватар? :)