Президент Зеленський

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Bombus, 2 бер 2022.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

• Тупо Тупо x 1
  2. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Тільки до чого ця тріпанина, невідомо до чого агітація та "Кулик свое болото хвалит"? Принагідно, відповідні люди, на відповідних телеканалах транслюють сюженти, із допомогою перехеленцям від фонду Ахметова, такий самий стиль порхоботів.

3. Good man

Good man Обычный человек

Допрыгались. Война на дворе, а они довели ситуацию до такой ручки, когда самый главный помощник вынужден вводить контроль за выдаваемым оружием.
    Тоже проделки Порошенко?:facepalm:

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ви забули, Зеленський казав: корупція в Україні подолано! Без жодної посадки жодного корупціонера.

• Тупо Тупо x 1
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Як цікаво...

Масковскій патріархат рулить!!!!!

• Тупо Тупо x 1
  6. Яким боком віслюк до цих коробок?
    Він їх купує на свої гроші чи гроші бюджету?

7. Кому війна, а кому мати рідна.

Вадим Лабас
    Пив каву сьогодні на одній іменитій заправці. Переді мною в черзі стояв військовий, просив заправити хоча б на 10 літрів за готівку, чи банк. Показував посвідчення, був у формі, зі зброєю і було зрозуміло, що йому дуже потрібна хоч пару літрів пального. На всі прохання отримував відповідь від касирши “немає, не можу, чекайте коли з'явиться”. Через 10 хвилин, по талонам, якийсь чоловік залив чотири каністри по 20 літрів. Ще через 10 хвилин, якийсь модний хлопчик, відкинув фішку біля колонки, спокійно, по знаймоству заправив повний бак за готівку. Ще через 10 хвилин заправка відкрилась на пару годин ( саме на певний час, а не на наявність ) розливаючи з обмеженням 10 літрів для звичайних смертних людей.
    Я вирішив трохи глибше вивчити це питання і набрав пару знаймоих шнирів. Шнирі — це такі люди, які завжди крутяться в різних колах і вирішують будь які питання. Від всіх них я отримав одну і ту ж відповідь : “Бензин? Дизель? Сколько тебе нужно? Та хоть миллион литров. Заправки забиты до полного. Но цена....”
    Купити мільон літрів можна по ціні від 55 до 70 грн. Але заправляти на азс тільки по талонах чи карточках. Це оптова ціна. Пояснюється це тим, що на роздрібну ціну стоіть обмеження, і по такій ціні заправки продавати не хочуть. А от на опт обмеження немає, тому ти можеш купити скільки тобі треба по той ціні, яка вигідна заправкам. Ці “годинні” акції продажу пального для звичайних смертних — це зображення якоїсь діяльності для тримання напруги на певному рівні.
    Я не буду писати, що це наслідок тупого керівництва країни. Бо це не так. Це наслідок перебування п@#$расів у владних кабінетах.
    Я ніколи не повірю, що така схема централізовано створилася на всіх азс одночасно. Навіть якщо це так, то це монопольна змова, яку держава не повинна допускати. Але ставити обмеження націнки на роздріб і не ставити таке обмеження на опт — це геніальна ідея змови корупціонерів. І як бачимо ця схема дуже чудово працює.
    Радий за того, хто добре заробляє на проблемах держави і громадян. Добра йому, добра.
    Як і добра чудовій дівчині на заправці KLO. Яка залила по знайомству повний бак за готівку модному хлопчику і не дала навіть літра пального військовому.
    Хотілось би написати, що серед нас живуть п@#$раси. Але вірніше написати : ми живемо серед п@#$расів.

• Баян Баян x 1
  8. 20220513_214343.jpg

• Подобається Подобається x 1
  9. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Бaтькo пpeзидeнтa Укpaїни Вoлoдимиpa Зeлeнcькoгo Олeкcaндp, виявляєтьcя, мaє cвoю cтopiнку в Instagram. Її вiн вeдe з квiтня нинiшньoгo poку.

“Оcь ви пишeтe, cкapжитecя, мeнe oбзивaєтe, пpoклинaєтe, Вoву … Тaк якщo вac вce нe влaштoвує, вce вaм нe пoдoбaєтьcя, йдiть i зpoбiть кpaщe, a нe гaвкaйтe в iнтepнeтi.

Я зapeєcтpувaвcя тут нe для тoгo, щoб виcлуxoвувaти нeвдoвoлeння тиx, xтo нe xoчe нaвiть пoпу з дивaнa пiдняти.

Оcь я лiтня людинa, пeнcioнep. Я вiдмiннo зaкiнчив шкoлу, вcтупив дo унiвepcитeту, a пoтiм влaштувaвcя нa poбoту. Я дocяг уcьoгo тoгo, чoгo я xoтiв. Я нe гaвкaв чepeз пiдвopiття нa влaду, a cпoдiвaвcя тiльки нa ceбe, вce дoбивaвcя poзумoм. А зapaз живу тaк, як я xoтiв жити. У мeнe, cлaвa Бoгу, вce в пopядку.

І тeпep, нa cтapocтi poкiв нe збиpaюcя диcкутувaти з людьми, якi нe мoжуть пocтapaтиcя нi для ceбe, нi для cвoїx дiтeй, a мoжуть тiльки кидaтиcя нa cтapoгo.” – пишe у Інcтaгpaм Олeкcaндp Зeлeнcький.

В мережі користувачі неоднозначно відреагували на такий випад Батька Зеленського і коментують

Що скажете на таке звернення Батька Президента?

(с)

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Не подобається Не подобається x 1
  10. Good man

Good man Обычный человек

Скажу очень простую и очевидную вещь: отец Зеленского вел всю свою жизнь и ведёт сейчас своё преподавание полностью на русском языке, интервью журналистам он давал на русском языке. А тут вдруг завел свою страницу в Инстаграме, где люди его возраста почти не бывают и ещё выдал текст на мове. Ага, верю. Это явная заказуха, как максимум, его просто ознакомили к текстом, а может даже просто позвонили со словами: папа, сейчас от твоего имени появится сообщение Инстаграме, журналистам потом подтверди, что это ты писал. Папа Зеленского после этого налил в чайник воды кипятиться и продолжил с супругой обсуждение услышанного на русском языке. Уверен, секта Зеленского обойдет стороной мой анализ, ибо ничего возразить не может.

11. Шановне панство обурюється, що чинна влада не хоче відсторонити від зомбімарофону ватніків, які багато років працювали на медведчука.
    А чого, власне, обурюватись?

Для влади ця війна не є війною їхнього народу. Може, максимум, війною за ресурси і можливість бути главним, але не народною війною.

Саме тому негідники, які роками, під час війни знущалися з держави і всього українського за гроші медведчука для них норм варіант. Бо тепер ці негідники працюють на них.
    Саме тому, московська секта досі працює в Україні, незважаючи на те що вона робила, робить і планує робити. Незважаючи на корегування вогню, координацію ДРГ і інші СИСТЕМНІ речі.
    Саме тому, в оточенні нічого не змінилося і там кожен перший смердить рассєєю. Хоч деяких в умовах війни, після того що вони робили, вже б не мало бути взагалі.
    Саме тому, воно досі пиздить про "наше 9 мая", шукає хороших русскіх і озвучує "журналістам" з боліт речі, які ніколи не озвучував суспільству, не кажучи про те що суспільство їх не сприймає (наприклад, що воно хоче відмовитись від НАТО).

І саме тому, ви можете закривати на все це очі, виголошуючи мантри "бо не втік", "давайте після війни" та іншу алогічну хїту, але істину кажу вам: Україна з ним не переможе ніколи.
    В кращому випадку нас чекає болото з компромісів, закривання очей і мантр.

Бо щоб перемогти, треба хотіти перемогти. Треба усвідомити що це війна твого народу і в ній не може бути союзників у вигляді тих, хто приніс війну, своїми діями.
    M.L.

12. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

@Mykhaylo Khomchyn, Порошенка посадять.

Або хтось дуже крепко від-

• Смішно Смішно x 1
  13. Good man

Good man Обычный человек

В кресло президента Украины?

14. Ну що захиснички, долучитися?
    На вовочку надії мало. Тут треба скидуватися, а нерозпилювати

Я не думал, что буду писать пост с такими тезисами и просьбой, но...

В общем, сейчас мы собираем в неделю порядка полутора миллиона гривен. С учетом помощи от Петро Порошенко мы справляемся с текущими задачами - уже больше 2 500 бронежилетов, 2 000 кевларовых касок, почти полсотни пикапов, на подходе грузовики, сотни радиостанций, медицина и турникеты, форма и берцы, сотня генераторов. Да, это у нас "текущие задачи".

А еще, в нашей жизни появились БПЛА Autel EVO II с тепловизионными камерами. Это дроны ротного уровня, мы их везем из США и готовим к передаче десантникам. Ротного уровня - время работы около 40 минут, дальность в десяток километров, хорошая оптика. Разведка и наблюдение, корректировка "ближнего" радиуса арты.

Вот уже полтора месяца десантники просят "крылья". Сильно просят. Без особой надежды. Комплексы сверх-специфические, комплексы сверх-дорогие. У меня не было наработок и я эти просьбы пролистывал. До вчерашнего дня.

H10 Poseidon Mk II

Дальность работы до 150 километров...
    Высота работы до 4 000 метров...
    Крейсерская скорость 75 км/ч...

Комплекс уровня разведывательного батальона, который будет работать в интересах всех бригад зоны ответственности. Разведка и наведение артиллерии, корректировка огня больших калибров. Все эти сожженые переправы и раздолбанные колоны, уничтоженные склады и штабы.

10 000 000 гривен

С доставкой, сопровождением, обслуживанием и обучением 6 (ШЕСТИ) пилотов. Потому что в стоимость комплекса входит ТРИ таких птицы. Это... блин, это круто. И через полторы недели мне это готовы доставить в Украину и приступить к обучению пилотов.

Резерва денег у нас нет. Но есть вы. Точка.

Понимаете, тут нет других опций или альтернатив. Тут очень простой вариант - кто кого. Они думали, что они задавят нас своими "нефтяными долларами" и массой. Вот только народ Украины, ВАС - оккупанты не учитывали. И это их самая главная ошибка!

Нам нужно собрать 10 000 000 гривен. И вот в этот раз я прошу ВАШЕЙ помощи. Я часто сопровождаю свои посты реквизитами, это рутинный копи-паст. Я знаю, что каждый пост с реквизитами принесет что-то в копилку, что мы спасем чьи-то жизни, что мы поможем убить еще сколько-то оккупантов. Но в этот раз я пишу пост и публикую реквизиты с очень ВАЖНОЙ целью и ГРОМКОЙ просьбой о помощи.

Такой беспилотник окупается за первый же вылет. Такой беспилотник приближает день нашей победы с каждым вылетом.

И десантно-штурмовым войскам НУЖНА ваша помощь - нужны глаза над врагом!

Я прошу помочь. Я прошу репост. Я прошу осознать, что без вас - никак.

И - я верю!

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
    PayPal

Перевод на: wingman2006@mac.com
    Тип перевода: Family/friends

По Украине

ТІЛЬКІ ДЛЯ ПРИВАТ 24
    5169 3305 2068 6400 (Антоніна Бузіло)

Для ІНШИХ банків:
    5375 4115 0177 8331 (Антоніна Бузіло)

Або переказ на рахунок:

Найменування отримувача: ГО СОЛIДАРНА СПРАВА ГРОМАД

IBAN рахунок: UA193052990000026002016226051
    Код ЄДРПОУ/ІПН: 42992954

Призначення платежу: благодійна безповоротна допомога на користь ГО

Western Union / MoneyGram

Перевод на: ANTONINA BUZILO

Валютные переводы

Account owner: Solidarna Sprava Hromad

PLN - IBAN: PL48 1020 1068 0000 1802 0383 6525
    CAD - IBAN: PL53 1020 1068 0000 1602 0383 6533
    EUR - IBAN: PL58 1020 1068 0000 1402 0383 6541
    USD - IBAN: PL64 1020 1068 0000 1902 0383 6673

Bank SWIFT Code: BPKOPLPW
    Name of the Bank: Powszechna Kasa Oszczędności Bank Polski Spółka Akcyjna
    Bank’s address: ul. Puławska 15, 02-515 Warsaw
    Bank’s country: Poland
    FB_IMG_1652537105090.jpg

15. Rabinovich

Rabinovich Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
  16. ashim

ashim Well-Known Member

Що тут казати? Порошки дістали до печінок. Не хотів би я опинитися на його місті.

17. Good man

Good man Обычный человек

Брехня. Было бы так:

Арестович - 99,00%
    Зеленский - 0,75%
    Порошенко - 0,25%

• Смішно Смішно x 1
  18. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Після таких ймовірних виборів далі наступних скільки років буде із піною з рота кричати штатний крикун-порохобот Хаммчин?

19. Но що брехло, де докази.
    Шо, нема, а брехло

а де твій аватар? :)