Президент Зеленський

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Bombus, 2 бер 2022.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Новини з фронту:

Ворог має просування біля населеного пункту Левадне, Времівський напрямок.

Ситуація катастрофічна!!!!

Моральний дух на Донбасі понизився до нуля…

Населені пункти Покровськ, Мирноград, Селидове та інші - НЕ ГОТОВІ ДО ОБОРОНИ.

Куди пішло 17 млдр гривень? Котрі були виділені на фортифікаційні заходи

А вам, зебобіки, Єдиний марафон і по 1000 грн. Жуйте!

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Бліііін!!!!!

Це ж два Київські торти від фірми Рошен!!!!!

:))):haha::drinks:

3. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Якщо це Запорізька область, була інформація, що це село вже захоплене.

Причину називають - перекидання великої кількості живої сили та новітньої зброї у Курську область, тут менше все захищине, а наші ППО боронять Курську область, тому йдуть такі обстріли наших міст, без "буферної зони" ймовірний наступ ворога на Суми чи Харків, зрештою, не я це вирішую.

4. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Селидове усе. Зайняте кацапами.

5. MayorMayor

https://t.me/stanislav_osman/7426

(звання) і командир (підрозділ) Державної Спеціальної Служби Транспорту України.
    Я мобілізований у 2022 році, полк а пізніше бригада наша сформувалась з початком повномасштабного вторгнення і займалась охороною обʼєктів критичної інфраструктури (мости, підстанції і тп.)

В червні 24 прийшла розпоряна передати ОС в підрозділи ЗСУ, з мого полку передали 500 людей.Друга розпоряга прийшла на сформування інженерного батальйону який буде займатися будівництвом укріплень на Запорізькому напрямку. Батальйон був сформований і відправлений в Запорізьку область

Приїздимо ми значить… нас прирядили до однієї з бригад ТРО.
    Дали нам лопати, 2 трактори і пару кразів і поставили задачу копати тут…
    Я подивився і охуів… на місцевість ні хто з командування не виїздив і не бачив реальної картини де і як треба будувати, ніяких схем планів і тп не було, відверто місяць ми тупо займалися хуйнею… а це батальйон я нагадаю.

Потім приїхав якийсь генерал і з розумним єбалом сказав шо ми довьойоби і робимо не правильно все… от вам схеми от вам плани, працюйте…

Нам поставили задачу зробити 14 ВОПів і 14 км протитанкового рову з установкою МЗП і «зубів дракона»
    Перше від чого я охуїв це то що 14 км і 14 Воп… тобто між вопами відстань 500-700 метрів вопи будуються в чистих полях без ходів сполучень…

Завезли нам гори матеріалів ми працюємо, несемо втрати в ос і техніці бо лбз за 2,5-4 км.
    Робили все на совість з хорошого лісу, накривали 100% окопів передньої лінії йшли за планом… але… знову приїхав якийсь *** і сказав що то всьо херня… треба накривати окопи гнутим проф листом товщиною 0,20 мм. І зверху підсипати це все 40 см землею, от фірма в котрій є такий метал, купуйте і робіть… я знатно так охуїв, почав піднімати хай звонити на гарячі лінії і тд бо командуванню відверто похуй. У мене 2 суворі догани за піздьож.
    В результаті 2 з 14 воп накриті листами оцинковки…. (фото)

І знаєте як здавались ВОП?
    Приїхала комісія з полковників яким накрили поляну з купою сіньки і мʼяса, вони навіть не виїзджати дивитися якість виконаних робіт, а після 3 днів пʼянки поставили підписи в актах і поїхали далі…
    Доробивши всі воп нам прийшла нова задача виїжджаєте в Нікополь і будуєте там укріплення… ми зібрались приїздимо і я охуєваю… укріплення будують між кривим Рогом і Нікополем! Нагадаю це батальйон і до нього придана рота вже, техніки нам підкинули, досвід будівництва є, але ми робимо хуйню! Вопи будуть і з дерева із бетонними конструкціями. Це просто якийсь пиздець… моя рідна Мехова скоро буде під обстрілами арти а ми тупо займаємось хуйнею. В цій організації бабки пиздяться просто мільярдами і в першу чергу на укріпленнях. Солярка продається тонами, ліс продається, метал вивозять, техніка хуярить на підрядах…

Я з 22 по 24 воював, пройшов Бахмут,Кліщівку, Урожайне і знаю ціну цим ямкам в котрі можна вплинути. З кожним днем служби в дсст просто охуєваю все більше і більше."

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

7. MayorMayor

Довбню, там ясно написано- времівський напрямок. Це Донецька область.

8. MayorMayor

Дружина львівського тцк-шника, який варнякав про "бити ухилянтів по хребту" купили квартиру у Львові.Другу. Непоганий бонус під час війни.

9. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

а ти тут при чому ? :scratch_one-s_head:

10. mypucm

брехня...

по-перше, ту нещасну тисячу можна витратити тільки на конкретні цілі - комунальні послуги, наприклад...
    (на цукерки рошен не можна витратити)

по-друге, є можливість перерахувати ту тисячу на ЗСУ

по-третє, у вас є можливість не отримувати ту тисячу, залишивши її в бюджеті

11. MayorMayor

А при тому, довбню, що з моїх податків платиться фінансова допомога Україні. І якщо Україна настільки заможня, що може мільярди роздавати чи вкраїнчикам, чи прокурорам, чи ОПі з Зелупою- то потрібно цю допомогу на відповідні суми скоротити.

12. MayorMayor

13. mypucm

скажи своєму президенту Дуді про скорочення допомоги Україні..

він спитає - ти шо, довбойоб ?
    ..........
    (а нащот корупції... немає доказів, судових рішень - немає корупції... так само ж у Європі ?)

14. MayorMayor

Тільки Дуда не анпіратор. А у Сейм вибір партії, яка обмежить апетити Зелупи з кодлою- цілком можливі. До того ж, мова йде не про обмеження військової допомоги. А фінансової. А тут голоси навіть у провладних партіях лунають, що давати гроші, щоб їх розтринькав Зелупа- недоцільно.

15. MayorMayor

І щодо коррупції- це ти журналістам розкажи. Які у польських виданнях печатають безліч статей про шалену українську коррупцію.Або до суду на них подай.

16. Punainen Lippu

Punainen Lippu Народжений в УРСР

Та нехай пани бавляться, поки є час! :)))

17. Punainen Lippu

Punainen Lippu Народжений в УРСР

Можете не платит, дозволяємо! :rock:

18. mypucm

та якось переживемо...

чи аграрій Порошенко без державних дотацій переживе ?

19. mypucm

ну ти наївний...

їм платить фсб, і вони брешуть

20. MayorMayor

Тільки половина дердбюджету та більше половини пенсійного фонду це гроші донорів.

а де твій аватар? :)