Президент Зеленський

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Bombus, 2 бер 2022.

1. 1. Є дуже непоганий фільм "Час убивати", знятий за посередньою однойменною книгою Дж. Грішема. Короткий зміст: на півдні США зграя білих недоносків гвалтують маленьку чорну дівчинку. Їх затримують, але вірогідність їх засудження дуже назначна, бо це ж Південь. Тому батько дівчинки бере правосуддя в свої руки і розстрілює гвалтівників прямо в будівлі суду. Тепер вже він - обвинувачений, і швидше всього відправиться на електричний стілець. Захищає його посередній адвокат, захист розвалюється, і адвокат робить ставку на фінальну промову. І ось він виступає перед білими присяжними, які в одному кроці від того, щоб направити на страту негра, який насмілився убити білих панів. На долю чорної дитини їм всім плювати. І ось адвокат просить їх закрити очі і уявити, як все відбувалося, як дорослі негідники знущалися над дівчинкою, відбираючи в цієї дівчинки найдорожче: невинність, здоров'я, радість від життя. Описує подробиці згвалтування, які теж просить уявити. А потім запитує їх: ви уявили це? А тепер уявіть, що ця дівчинка біла. У присяжних шок. Врешті батька виправдовують.
    До чого я це веду?
    "Компромісні території, питання Криму відкладено на 15 років, можливості евакуювати військових з Маріуполя немає, ми подавали сигнали населенню чорною футболкою, ПРОЄБАЛІ!" Всі ми це чули.

А тепер уявіть, що це сказав Порошенко

2. 20220512_210555.png

А тепер уявіть, що це простили не коломойському, а Порошенко

• Подобається Подобається x 1
  3. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Не "простили", а "пробачили", не "Порошенко", а "порошенку" - давальний відмінок і з маленької літери.
    І при чому тут Зеленський?
    Після війни знайдуть і карловолохів, і максолембергів, і хомчиних і іншу порохошушеру... І всі отримають своє. За підривну діяльність, за внесення розколу під час війни між народом і владою.

4. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Порохоботи носяться зі своїм Порошенком як з писаною торбою )))

Хто такий Порошенко?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. medwedo berlogsoni

На засіданні суду у справі Медведчука взнаємо деталі.

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ось тут вам розкажуть діти Онуфрія з МП, я думаю, вам сподобається, ви ж за одно, нє?

Московський патріархат - Порошенко - Московський патріархат звинуватив Порошенка і Томос, що вони стали причиною війни | Українська правда (pravda.com.ua)

А ще сподобається Зеленському. Тому перефарбованому Московському патріархату ще жити і жити. Я не вірю, що Зеленський заборонить тих бородатих, московських попів.

• Тупо Тупо x 1
  7. Good man

Good man Обычный человек

Телефон Арестовича и его жены нашли и тебя найдут. Всех предателей призовут к ответу.

8. Good man

Good man Обычный человек

Зеленский говорил в интервью, что его дети крещёные. Уверен, крестили их в УПЦ. Но он об этом скромно умалчивает. Сейчас идёте война, пусть он открыто скажет, где крестил своих детей.

9. ashim

ashim Well-Known Member

Але вже після війни. Зараз не на часі.

10. Два временных момента,, которые теперь работают в одной точке.

Весна 2021-го года, пандемия, локдауны, удар по экономике. Мы начинаем программу продуктовых наборов, тысячи-тысячи. Собираем деньги, закупаем продукты, помогаем пенсионерам.

Весна 2022-го года, война...

В первые дни я поставил задачу нашей команде обеспечить запас продуктов для батальона на 2 месяца осады. Опыт, рефлексы, мышечная память. Мы закупились - мы были готовы. Мы пробили скважину - у нас была вода. Мы закупили топливо - сформировали НЗ. Даже больше - мы успели сформировать "схроны" вооружения и боеприпасов по окружающей территории.

Наступление на Киев было остановлено (не-не, давайте не будем про Тихановскую), окружения не состоялось. Вооружение и боеприпасы сданы, скважина законсервирована,, топливо постепенно использовано.

Продукты...

Мы были одни из первых, кто привез продуктовые наборы в Ирпень. Мы были первыми, кто привез продуктовые наборы в Бучу. Мы таскали их в Чернигов и Сумы, в Днепр и Умань. Уже несколько тысяч ушло. Сейчас мы собираем 5 000 продуктовых наборов из остатков н/з на складе, мы их раздадим и этот этап закончим.

Больше миллиона гривен было потрачено на закупку продовольствия, Фонд Порошенка обеспечил бесплатную поставку еще на несколько миллионов. Мука, сахар, консервы, вода, сгущенка, каши быстрого приготовления. Все это пойдет в качестве помощи пострадавшим от оккупации или переселенцам.

Это вот кусочек мозаики. И мечта, что весной 2023-го года уже все закончится.

А тепер уявіть в подібному тесті прізвище ЗЕЛЕНСЬКИЙ.
    Неможливо.
    І я не уявляю

FB_IMG_1652434929890.jpg FB_IMG_1652434933151.jpg

11. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Уявіть, шавки порохоботські і заткніться. Гуманітарна президентська допомога в Харкові:
    В коробці з написом:"Доброго вечора, ми з України!"
    Дається всім громадянам по паспорту раз місяць, що в ній:
    4 банки 0.5 в стеклі тушкованої свинини,
    2 банки сгущонки Ічня,
    чай фасований 400гр, 2 кг крупи, 1 кг цукру.
    Окремо - 4кг картоплі.

Може щось там ще забула.Бачила вчора.
    Заткніться.

12. muravey

muravey Well-Known Member

ще велика упаковка макарон була точно, бачив в тік-тоці "анпакінг" :)

13. ashim

ashim Well-Known Member

Таке не станеться. У Зелі статок на порядок (чи два) менше ніж у Петра. Значить, допомагати Зеля повинен у стільки ж разів більше. Це ж просто! Звичайна порохарифметика.

14. medwedo berlogsoni

Оце все розповідав якийсь американський волонтер. (Крутили на Прямому ролик із цим волонтером, він і говорив). Я випадково задрімав, поки слухав Фейгіна, а проснувся - ютьюб почав крутити про цього американця. Там ще Гончаренко сидів у Ганапольського. (сладкая парочка).

"Мы были одними из первых" - це слова якогось закордонного волонтера. Він говорив, здається, англійською, а переклад йшов на російську. Він ще в ролику розповідав, як жителі Ірпеня варили їсти на вогнищах, робили надворі печі, які планують потім залишити для музею.

Скажіть, хто є автором слів "Мы были одними из первых" і не приплітайте скрізь Порошенка.

15. medwedo berlogsoni

16. ashim

ashim Well-Known Member

До речі, у мене в кабельному є і "Прямий", і 5-й. Звичайно, їх ніхто з моїх не дивиться, але й зацінити "зазіхання влади на свободу слова" я не можу.:sad:

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Біда в тому, що Зеленському що Томос, що термос - все одно.

І тут у нього дилема, кому віддати перевагу?

З однієї сторони секта під назвою Московський патріархат, який вперто лізе йому в дупу, гадячи Порошенка, з другої сторони ПЦУ - нормальна всесвітньо визнана канонічна церква, але от біда - Порошенко приклався.

Цікаво ж...

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  18. Мих

Мих Дуже важлива персона

А якщо село і нема кабельного? Тоді є зазіхання на свободу слова? Влада повинна давати рівні умови всім, чи комусь гірші, а комусь кращі?

• Тупо Тупо x 1
  19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Підкуп виборця.:)))

• Тупо Тупо x 2
  20. Rabinovich

Rabinovich Well-Known Member

Ввести дуэли вместо судов что бы люди там на равных решали свои проблемы ?
    Ты просто сказочный д......

• Тупо Тупо x 2
а де твій аватар? :)