Президент Зеленський

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Bombus, 2 бер 2022.

1. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

піжаму свою не забув з Харкова евакуювати ?

2. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Ти не тільки тупий, а ще й без пам`яті - ти мене про халат питав, а зараз якусь "піжаму" приткнув.

3. mypucm

IMG_20241007_205429.jpg

Миху, а де лайк ?
    Чому не підтримуєте однодумця? :cofee:

4. "Хто винен у тому пи...цю який ми зараз маємо на фронті"? Вибачте, але винних я призначати не уповноважений. Але давайте просто пройдемося по фактах - як було, і як повинно було бути.

Після провалу Контрнаступу у 2023му році військове керівництво України у вересні вимагало від Президента мобілізації 500 000 особового складу. Союзники вимагали мобілізації 380 тисяч станом на вересень. "Нащо, для них зброї не було"? Зброї не було для спорядження нових бригад, але вона була для підготовки, повноцінного навчання мобілізованих з тим, щоби коли зброя надійде у України, у ЗСУ була підготовлений навчений по повній програмі резерв.
    Президент Зеленський у вересні заявив, потім тричі повторював до НР твердження про те, що "Мені не надали вичерпні аргументи щоби переконати у необхідності мобілізувати півмільйона бійців". У той же час Президент у вересні пообіцяв звільнення "Трьох великих міст у найближчі тижні" (Токмак, Бахмут та Мелітополь) у той час коли просування ЗСУ майже зупинилося і чорні від втоми штурмовики з ніг падали без ротації та повноцінного поповнення. Мобілізацію відклали аж на 9 місяців у той час як рф її не припиняли з часів нашого Контрнаступу і тільки її нарощували. Президент після призначення Головкомом Генерала Сирського заявив, що масова мобілізація не потрібна взагалі і у ЗСУ є резерви для проведення ротація та поповнення особового складу. Все вилилося у наявну проблему - на весну у рф були підготовлені резерви для впровадження плану "Повзучого наступу", Україна ж зустріла його зі "зточеними" бригадами, дефіцитом зброї у зв'язку з внутрішньополітичними проблемами США та дефіцитом підготовлених резервів.

5. ВЛАДО, ЩО ВІДБУВАЄТЬСЯ?

Цікаві ситуації стаються. Вчора посол Ізраїлю в Україні заявив, що його країна давно вже передала Україні систему ранього сповіщення про повітряні атаки, і чому вона досі не працює - питання до України. Тобто Україна має систему, здатну добряче посилити нашу ППО, але чомусь та система досі не працює.

Що це мені нагадало? Це мені нагадало історію з когенераційними установками переданими нам США - вони здатні генерувати таку потрібну українцям електроенергію. Коли влітку українці сиділи без світла по 8 годин, раптом відкрилося що з переданих нам 50 з гаком установок запущена в роботу лише одна. А український бізнес в той самий час збагачував торговців пальним - аби заправляти генератори.

Але далі - більше. Вчора вилізла ще одна інформація. Виявилося що німецькі танки "Leopard" та шведські БМП CV90 і танки Strv 122, ЗСУ використовує де? У Курській області!

Тобто ми втрачаємо території на Донбасі, ми щойно втратили Вугледар, під загрозою Курахове, а найсучаснішу техніку відправляють не туди і не на Запорізький напрямок, де нас уже лякають російським наступом. Тезніку направляють у Курську область. Бог з ним, я вже не питаю якого милого ми взагалі влізли в Курську область? Тепер там доведеться оборонятися, хочемо ми того чи ні. Бо банально, якщо не оборонятимемося в Курській області - доведеться оборонятися в Сумській. Фарш назад не провернеш - уже все зроблено.

Але, чорт забирай, чому сучасні машини відправляють туди де ми воюємо на чужій землі, а не там де ми захищаємо свою? Не розумію.

Я категорично не розумію, чому на третьому році війни у нас панує такий бардак з будівництвом оборонних споруд? Згадаємо ситуацію біля Вовчанська. Згадаємо "зуби дракона" звалені в кучу біля Покровська. Тощо й тощо.

Я не розумію - що відбувається? Влада ледь не як мантру повторює, що Захід не дає достатньо зброї, не дозволяє бити ракетами углиб території Росії тощо. Дозвольте поцікавитися, а Захід нам і фортифікації має будувати, і систему ранього оповіщення монтувати? Може Захід ще й воювати за нас мусить?

Я гарно чую чого нам не дає Захід - я не бачу що робить українська влада для оборони.

Складається стійке враження ніби влада грає з окупантами у піддавки. І чорт забирай, саме про це волає російська пропаганда - ніби Донбас уже не втримати.

Ворожі боти на соцмережах просторікують про "договірничок" за яким влада хоче здати Донбас ворогу. А тепер поставте себе на місце замореного, виснаженого українського солдата і уявіть - що він думає? Спершу - система ранього оповіщення, яка чомусь не працює, потім - сучасні танки в Курській області, а не там де втрачаються території... І на біс - депутат Дунда з пропозицією влізти ще й у Білорусь.

А чого? Палає хата - палай паркан.

Я не розумію що відбувається. І я дуже хочу почути - що, чорт забирай відбувається?

Чому Петру Порошенко перешкоджають передавати військовим техніку - аж до погроз? Чому влада всі сили кидає не на боротьбу з ворогом, а на боротьбу з Порошенком - аж до роликів Паворознюка? Я не розумію цього. Все життя і у всіх країнах під час війни влада з опозицією об'єднували зусилля і створювали уряд національної довіри. Але зелена влада замість цього прямо під час війни з Порошенком заповзято бореться.

Та що там Порошенко? Ця влада генерала Залужного зняла, бо став надто популярний!

Я дуже хочу зрозуміти - як збирається оборонятися ця влада? Вона сама бодай це розуміє?

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

7. mypucm

1. а чому радили мобілізувати тільки 500 тисяч, чому не три мільйони ?

2. чи не ті експерти радили, які в цей час самі перебиралися на захід ?

8. Тебе забули запросити в радники.
    Ти б доповнив команду тих 5-6 менеджерів по розкраданню і здачі України.

Саме важке зараз пояснити тупому туристу що він тупий, але він це не зрозуміє, бо він тупий.
    Як розірвати це магічне коло?

9. GZWCYwUWAAAuOB2.jpeg

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

11. Punainen Lippu

Punainen Lippu Народжений в УРСР

:)))
    Охолоньте, все мы немного евреи!

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Шлак Зеленського:

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не стільки страшні євреї, як жиди.

• Подобається Подобається x 1
  14. MayorMayor

1. Тому, що ти довбойоб. Щодо 500 тисяч- це вимога професіонала. Головнокомандуючого ЗСУ, генерала Залужного. А "переконувати" треба було хуєграя, чотирьоразового ухилянта Зелупу.

15. MayorMayor

16. mypucm

не переймайся... твої дописи все одно ніхто не читає )

17. mypucm

а крутелик - невже майор? :mocking:

18. Все таки один тупий турист читає

19. MayorMayor

Довбню, оте жирне гівно з борідкою- це гівно Кіркоров. А відсмоктує у нього "найвеличніший". А мені серед гівна робити нічого- це тільки тобі кортить.

20. MayorMayor

То ти три дні біг, щоб сказати, що тобі байдуже?

а де твій аватар? :)