Президент Зеленський

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Bombus, 2 бер 2022.

1. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

Миху, чи правда що керівник католицької церкви - папа римський - засудив заборону УПЦ МП ? :smokedup:

2. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Є таке, може, по-християнськи, таке забороняти не можна, але це такий собі Православний Шаріат, КДБісти в рясах, чув від знайомих в Італії, Папа багатьох дивує і не влаштовує, навіть серед простих жителів, поширюють російську літературу з розумінням ватного світогляду.

3. Це він для римлян папа.
    А вже навіть для галатів — ледь-ледь поц.

4. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Зеленський взагалі не знає хто такий Дмитрук.

Випадкове фото:

ЗЕленський збирає велику нараду що до втікачів: Треба зробити висновки...
    А, що там робити, щоб безперешкодно втекти в Європу, чоловіку призовного віку потрібно стати проросійським ЗЕпоцом і вступити в партію Слуги Народу.
    Фото на згадку сім, хто обурюється втечами за кордон ЗЕпокидьків — від Портнова до Дмитрука...

6. MayorMayor

Зелупа знімав бойових генералів, які визволяли українські землі, але не рухав прикордонних, які "пробібали" втікачів. Також Зелупа не дозволяв саджати корупціонерів та прямих зрадників, на кшталт "чорта-Баканова". Тепер Зелупа щось там верещить про "робити висновки". Та усі розумні ці висновки вже зробили. Щодо самого Зелупи.

• Інформативно Інформативно x 1
  7. Володимир Олекс… Ой, вибачте! Володя! Так же зараз правильно звертатись до високопосадовців? Валера. Володя… Так ось, дивіться сюдой та слухайте уважно. Коли у мене серед сержантів (тобто менеджерів) не дай Боже зʼявляється проблема, я її вирішую одразу. Так, люди не ідеальні. Взагалі ніхто не ідеальний, (тим паче я), але тим не менш. От був рік тому сержант, головний до речі сержант взводу, який зненацька вирішив, що може мене наїб@ти, причому чесно дивлячись в очі і розповідаючи як мантру, «Командир. У нас все добре». Що ж. Вдалось. Навіть декілька разів. Рівно до того моменту, коли шило вирішило, що в мішку йому вже вельми затісно. А потім у мене «впало забрало» і він, із першою космічною швидкістю вилетів із взводу та роти в інший підрозділ. Вакансій в армії багато. Розумієте до чого я схиляю Вашу найпотужнішу думку?

Ні? Ну ок…

Поясню простіше, на пальцях. Коли деякі персони накшталт Портнов і син, ваш кент Ханумак, депутат Дмитрук, а також інші бідосі спокійно виїжджають закордон, то хтось їм в цьому допомагає. Ні, ні. Варіант «за гроші зараз можна вивезти не те що депутата… полк осіб чоловічої статі», тут не канає. Бо потрібна гарантія. Реальна. Залізобетонна гарантія, що виїзд закордон пройде тихо та спокійно. Ну як наприклад виїхав закадичний кент вашої тусні, товаріщ Портнов. Тут одних грошей мало. Потрібен дзвінок зверху. Із самого верху. Дзвінок людини, розпорядження якої виконають не питаючи.

Так було в 2022 році. А також 2023 та 2024. Бо це депутатам з «ЄС» та «Голосу» не можна закордон в офіційні відрядження по офіційним запрошенням. Цей процес під жорстким контролем вашого цербера Стефанчука, який сам напевне під чиїмось контролем. А ось судячи з усього, для портновоханумачнодмитруків по «дзвінку» відчиняються будь-які двері. І проста людина не взмозі це зробити. Значить… До речі, а що ви там потужно розповідали про ваших потужних пʼятьох менеджерів? Щось забагато вирішальних дзвінків від них. Не вважаєте? То хтось дзвонить в Мінськ, аби врятувати «вагнерівців», (чи ваш колишній Голова Офісу бреше)? То тепер рятують Дмитрука.

Потужно дивні у вас якісь ці потужні менеджери…
    Олексій Петров

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Нардепу Дмитруку оголошено про підозру через напади на правоохоронця та військового.

Дали втекти, і через два дні оголосили підозру…

9. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Є така приказка "Кому що, а курці просо", у даному випадку, кому що, а порохоботам псути повітря. Зараз проблем більше і були би такі обстріли і при іншому президенті.

А про "хвору істоту" будуть мусолити салавйофф-разбойнік, скабєюшка та інші фекалії.

10. MayorMayor

11. MayorMayor

Список засуджених на росії 23 полонених українських військових полку "Азов".

Більшість затриманих жінок - кухарі, які готували для військових.

▶️︎ до 16 років позбавлення волі - Ніну Бондаренко, Наталю Гольфінер, Ірину Могітич та Владиславу Майбороду;
    ▶️︎ до 16,5 років - Марину Текіну;
    ▶️︎ до 17 років - Олену Аврамову, Олену Бондарчук та Лілію Павріанідіс;
    ▶️︎ до 19 років - Лілію Руденко;
    ▶️︎ до 19,5 років - Олега Жаркова;
    ▶️︎ до 21 року - Олександра Ірха;
    ▶️︎ 22 років - Анатолія Грицика, Олега Міжгородського, Олександра Мухіна та Микиту Тімоніна;
    ▶️︎ до 23 років - Артема Гребешкова, Артура Грецького, Олексія Смикова, Ярослава Ждамарова та Олександра Мероченца;
    ▶️︎ до 24 років - Олега Тишкула.

12. MayorMayor

Слава порятуну Зелупі!

13. За Зеленського з України вільно виїхали Мураєв, Портнов, Деркач, Королевська, Козак та Дмитрук.
    Так хто партнер Медведчука?

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Що до Дмитрука, то я вами не погоджуюся. Тут винен Порошенко.

Вся потужна влада Зеленського - поліція, чиновники, прикордонники були кинути для здирання біг-бордів, де було написано "Мова, Армія, Віра Незалежність", чим було оголено тили, внаслідок чого Слуга Народу, злочинець Дмитрук втік через кордон.

Думай-те!

15. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Коли я бився з відрижкою руського світу на форумі "дкр" , то гадав, що то повне лайно... але виявляється, , що то було ще "святе"(((

16. https://x.com/es_myko/status/1828148048201162819?t=M0X6dYuK8-f_eaanNzvowQ&s=19

• Подобається Подобається x 1
  17. Коммунарец

Якби ви мали мізки, то зрозуміли б, що у Зелі є місія, аби перемогти московію, що зараз на першому плані, а друзі його - то таке... сьогодні друзі - завтра вороги.
    Ососбисто менн взагалі не турбують вони, я без того має все для життя, лише такі як ви, що чинять перепону божим справам.
    Нехай Зеля робить те , що має робити, а віруючі мають надію на Бога і на його мудрість.

18. Коммунарец

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ще скажіть, що він дану йому місію добре виконує. Хоч поржемо.:)))

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я трішки читав. Прямо засудити, ніби не засудив, але сказав: церкву чіпати не можна.

Правильно сказав, ну а УПЦ МП хіба церква?

а де твій аватар? :)