Президент Зеленський

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Bombus, 2 бер 2022.

1. Punainen Lippu

Punainen Lippu Народжений в УРСР

Ще й капличку вщент зруйнував! diablo:

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Команда Зеленського хотіла обікрасти Ахмадит у Києві.

https://www.youtube.com/shorts/lt8va-U2_ak

Як цікаво. Видно, не лише москалі вдарили по ахмадиту.

Останнє редагування: 5 сер 2024
    • Інформативно Інформативно x 1
  3. Якщо ці виродки хотіли вкрасти у онкохворих дітей на очах у всього світу - страшно уявити, скільки вони крадуть, коли ніхто не бачить...

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

6. НУ ПРИ ЧОМУ ТУТ ЗЕЛЕНСЬКИЙ ?
    У Києві затримано заступника міністра енергетики Хейла на хабарі у $500 тис, - СБУ та НАБУ. Ото ніколи не було і ото знову.
    Це вже, який по списку "ЗЕсвинарчук", всі ми преЗЕденти?
    Хто ж призначив Хейла на посаду зама ЗЕміністра Галущенка, основного ініціатора підняття цін на енергоносії для населення.? Розпорядження від 01 вересня 2023 р. № 764-р. прем'єр Шмигаль, а хто рекомендував Шмигаля на посаду ,- ЗЕленський.
    І щоб ви розуміли ось цей затриманий Хейло отримував офіційну зарплату 250 000 грн на місяць і плюс приблизно ще 150 000 грн на місяць інших доходів(декларація за 2023).
    І у цей час нам керівник мінфіну Марченко розповідає про діру у бюджеті 500 млрд грн
    Щоб відробити замміністра хотів вкрасти 20 мільйонів гривень поки мудрий виборець збирає по 500 гривень на дрони.
    В квітні за радника преЗЕдента Шила, який назвав в суді причетним до корупції Єрмака, внесли заставу 30 млн. і тишина.
    В тому ж місяці за 76 млн. застави вийшов аграрний міністр корупціонерів Сольский.
    Гувномарахфон і журна@ляді мовчать.
    ЗЕби@ло бігає під Київраду і поборює Кличка...
    А далі що? Спортивна риболовля, відпустять без покарання і тіхонєчка в лєс уйдьот, бо це ЗЕсистема!
    При цьому ЗЕвлада й досі "не розуміє про яку корупцію йде мова" від партнерів з Заходу ,які ж нас і утримують, бо ЗЕвлада думає,що "нас" - це дєрмаків з банкової, а ми мудрий народ, якось самі...
    Тому на дрони скидаємось ми , а дєрмакоблаЗЕні скирдують тони ЗЕлені.

7. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

І далі бушують порохоботи і різні звинувачення щодо різних людей приписують Зеленському, є там різне, але забувають вільне існування при Порошенку одіозного Деркача.

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Зеленський знову пролетів з переговорами: :))):))):)))

9. Lanktocha

Не факт, чия пропозиція це була, наступ на Курську область - здобуття сильніших переговорних позицій.

10. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

що таке Ахмадит ? :scratch_one-s_head:

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

дитяча лікарня від Ахмєтова. :)))

12. mypucm

:facepalm:

"Гарріс і Зеленський мали напружені стратегічні розбіжності на Мюнхенській конференції з безпеки щодо того, як утримати Росію від втягнення Європи в нову холодну війну – ту, яка все ще триває понад два роки. Олексій Резніков, тодішній міністр оборони України, нагадав, що Гарріс відкинула прохання Зеленського про превентивні санкції проти Росії в надії, що це може запобігти вторгненню", – сказано у матеріалі.

https://news.telegraf.com.ua/ukr/po...aph-poyasnili-prichini?traffic_source=ukr.net

13. mypucm

:scratch_one-s_head:

а хто ж тоді на шашликах був? може Мих? :scratch_one-s_head:

14. ЗІПСОВАНІ ПЛАНИ НА "МИРНІ" ПЕРЕГОВОРИ?

Курська операція була розроблена Залужним ще у 2022 році, але йому її не дали здійснити, щоб не постраждали рейтинги найвеличнішого.
    І те, як вона зараз здійснюється, свідчить про те, що це колективна робота розвідок країн НАТО, зокрема Британії, де Залужний працює послом, а також США.
    Використовуються супутникове онлайн спостереження, сучасна тактика ведення бою і це не рівень Сирського.

• Інформативно Інформативно x 1
  15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Були ті, хто повірив клоуну, а я не з тих - сам знаєш.
    Багато з тих, хто повірив у шашлик Зеленського вже у інших світах.

А тим часом, зелена влада має великий намір допомагати москалям з напівпорожнім бюджетом.
    Напевно, українці зараз добре живуть і жирують за чужі гроші.

Україна планує відкрити гуманітарні коридори для евакуації цивільних з курської області, заявила міністерка з реінтеграції Верещук.
    Коридори діятимуть як у бік росії, так і України.
    Також заплановані "гуманітарні операції" на підтримку цивільних росіян у прикордонних районах.
    Чудово! Тільки хай живуть за зарплати депутатів! [​IMG]

А на українців наплювати:
    Втратив в Олешках житло і майно, наразі все починаю з нуля. Якщо є бажання і можливість допомогти:
    4441 1111 6507 5031
    PayPal: gromimorg@gmail.com
    Дякую за розуміння.
    Едуард Гром [​IMG]
    Зламаний хребет і глаукома. Це щодо роботи наразі.
    Комусь здається, що він просить допомогу щодня, це нахабство. А хтось допомагає мовчки. Бо опинитися в чужому місті після окупації, де ти втратив все що нажив за 40 років життя, виживати під обстрілами, пережити потоп, це дуже важко і заради дитини я буду просити щодня, поки не отримаю своє житло у своїй країні, де одного разу я втратив і здоров'я, і житло, і майно. Можете кинути каміння в мій бік, а можете просто допомогти.
    Тобто будинок мій пішов на дно, став безхатько, і завдяки саме українцям я з родиною живу в Україні. А завдяки владі я би вмер під парканом. До чого це я? Навіщо в моїй країні ці 450 нардепів, коли жодний з них не допомагає людям у скрутні хвилини життя. Залишити 45 і край.
    Пригадую пекельні 490 діб в Олешках. Весь час під обстрілами. Потім потоп. Дощову воду, яку збирали і готували поїсти з того, що находили. І ділилися з покинутими тваринами. Це трагедія. Зі сторони це не зрозуміти, і дай Бог нікому цього не знати. Пекло, де серед мертвих, ти шукаєш ковток тиші, краплинку дощової води і надію вижити, щоб про це написати, колись.
    Тримаймося разом

Останнє редагування: 15 сер 2024
  16. Lanktocha

Це одна з версій, як і запровадження цього Сирським, як люблять це називати - плагіат.

Ну і чого вже ліпити одну команду із Залужного і Порошенка? Спільниками вони ніколи не були, чи спільне тільки те, мали розбіжності із Зеленським?

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

А ви в курсі, що до патріарха їздили представники влади і клянчили новий Томос для московської церкви в Україні? Виходить, що ЗЕбільшовики зовсім не хочуть єдиної і сильної духовно України. Тому ЗЕ стараються закріпити ФСБ структуру в державі і напевно не безкоштовно. Ми повинні "Слуг народу чужого" перемогти. Слава Україні

• Погоджуюся Погоджуюся x 1

18. Не все так однозначно.

Просто багато хто забув, як найвеличніший сильно тупав ніжками і істерив, коли Генерал Залужний запропонував зайти в тил московського угрупування у Луганській області, ударивши силами ЗСУ через територію раші.
    "Ніколи!" була відповідь з ОПи.

І союзники знали про операцію, але мовчали, саме ті надійні союзники, які знали, що готують злив України, і настав час щось робити, але грамотно.

І супутникові знімки вони випадково надали, і зв'язок та озброєння для "Курської битви".

А так раптом усі осліпли та оглухли: "нічого не знали, нічого не бачили!"
    Просто вміють мовчати, навчилися, як і офіцери ЗСУ, які знали про наступ за три дні та маючи телефони, ніхто не повідомив "переговорникам про мир".

.

• Інформативно Інформативно x 2
  19. Ти які галюцигенні гриби вживаєш?
    Де ти бачиш хоч слово про команду Залужного з Порошенко?

а де твій аватар? :)