Президент Зеленський

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Bombus, 2 бер 2022.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

2. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Ющенко, розчарував і впав його рейтинг, але не організовував такого цирку із ботофермами, як тепер псують повітря порохоботи.

Як після перемоги Помаранчевої революції, яка була до певної міри антиросійською та прозахідною, великого вмішування росії не було, тут все одно зберігся російський вплив, залишилась найчисельніша російська церква, продавалися російські товари, любили і дивились всякі "Мєнти", "Солдати", "Кадети", "Агент національної безпеки", слухали Бутирки і варавайки, залишався проросійський електорат і проросійські політики... Тепер нема поділу проросійський схід і проєвропейський захід, заміновані руїни Донбасу можуть стати більш русофобськими, ніж Галичина... Є чому повчитися у пуйла, тим хто хотів розділити "братські народи", польським масонам, австрійському ген.штабу і америкосам.

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Девіз зеленої влади:

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Кого ви обрали, дурікі?

5. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

ну так ви ж засцяли працювати у владі )

Кіма ніхто не вибирав, він потрапив у виконавчу владу через проект "ліфт"

6. Punainen Lippu

Punainen Lippu Народжений в УРСР

POHUY ВСЕ ЗАРАДИ НЕНЬКИ!

https://pohuy.com.ua/

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

8. Що він курить?

• Смішно Смішно x 1
  9. mypucm

не судіть... та не судимі будете...:)

10. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

11. mypucm

вторгнення почалося у 2014 році...

таких фоток можна про кожного накопати... і на мальдівах у тому числі

12. "П" - ПОСТОЯНСТВО.

У березні 2019го року я був свідком знакової події про яку живописав тоді ще у своєму блозі.

У нашій Пуща-Водиці сила-силенна джерел. "Кінцеве" - джерело "Каре" у "каньйоні" біля протоки між "ЦК"овськими озерами та озерами нижнього каскаду. Через протоку у низині є бетонний місток, з Пущанської та Горенської сторони до нього схили. Я йшов чистим ранком за водою і побачив нашого Горенського Сізіфа який з витріщеними очима пер на Пущанську гору одноколісну тачку навантажену металобрухтом - наверху якимось дивом утримувалися дві двері від автівки. Знаю я його давно, мотор його працює переважно на спиртовмісному пальному, а тому бувають з ним та його тачкою автопригоди. Коли до кінця підйому залишилися метрів п'ять, тверда рука и нетверда нога Сізіфа підвели, єдине колесо транспорту поїхало юзом і вся конструкція з броньованим грохотом навернулася наліво, а водій став на карачки направо і при цьому в серцях вигукнув
    - Йоб...ий Порошенко!

Я тоді питав своїх читачів - хто ж у голову цьому герою труда так насрав щоби він Петра у всіх своїх негараздах звинувачував?

Сьогодні я йшов на озеро на заплив - треба організм відновлювати після цього чортового ковіду. Клянуся усіма святими - я прихрінів від "Дежа-вю" коли побачив знову Сізіфа котрий знову пер нагору тачку, правда вже двоколісну, і знову ж таки з металобрухтом. Все проходило за схожим сценарієм з незначущими відмінностями. Сили покинули Сізіфа вже майже перед піком, за метра два до нього, і він просто встав на коліна, а потім, коли "ешелон" почав рух у зворотньому напрямку, просто відкинув своє тіло направо та мило приляг на бочок даючи йому повну свободу пересування. Далеко потяг не пішов, його занесло на один бік і знову ж таки вся конструкція загриміла на схил. Ну а від реакції Сізіфа на катастрофу я реготав як навіжений за що мене бідося на х... послав.

- Щоб той Зеленський здох. падла! - ось що вигукнув наш Сізіф у простір!
    А ви кажете що немає нічого у світі постійного - Є!!! Цікаво, попаду я на чергову катастрофу, чи доживу я до неї та хто у ній черговий винен буде?
    Гарної неділі і якщо змін у житті, то тільки на краще.

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Харків'яни, ви задоволені вибором?

14. MayorMayor

Дурнику, з 2014 до 2019 року було звільнено Слов`янськ, Краматорськ, Маріуполь та купу інших населених пунктів. Була побудована лінія оборони. Був замінований Чонгар. А потім на хвилі "устатих від війни" прийшов Зелупа.

15. MayorMayor

Коли я буваю у Харкові та спілкуюся там з різними людьми- переважна більшість визнає свою помилку у 2019-му. Упертих довбойобів на кшталт Булі- дуже незначна кількість.

16. MayorMayor

17. mypucm

а скільки мільярдів корпорація рошен викачала з сімейних бюджетів харків'ян ?

скільки померло від цукрового діабету, ожиріння, та пов'язаних хвороб?
    :popcorm1:

18. Я думав на ЛФ один кончений довбойоб - запорток.
    Помилявся.
    У нього є кровний брат близнюк - турист.

19. mypucm

В ТОЦ «AVE PLAZA» п'ятий Фірмовий магазин Кондитерської корпорації ROSHEN в Харкові відкрився 18 грудня 2014 року.

Новий Фірмовий магазин виконаний в унікальному екстер'єрному й інтер'єрному стилі.

У магазині представлений весь асортимент кондитерських виробів ТМ ROSHEN, а також широкий вибір ексклюзивної продукції, яку можна придбати тільки в мережі фірмових магазинів: зефір, пастила, ексклюзивна лінійка тортів, Ромова Баба, рулети, драже. :dance3:

звернімо увагу на дату...
    якраз у цей час на Донбасі були активні бойові дії... оборона Донецького аеропорту...

поруч на Донбасі гинуть люди... а рошен в цей час відкриває у Харкові новий цукерковий магазин :sad:

• Подобається Подобається x 1
  20. mypucm

і ти, сонечко, хочеш уваги? :scratch_one-s_head:

в мене стільки цукерок нема :dntknw:

а де твій аватар? :)