Президент Зеленський

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Bombus, 2 бер 2022.

1. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Є сценарії, совок після "вєлікай атєчєствєнной" та виведення військ з Афганістану, обидва варіанта складні, у нас ще крім руїн, підвищення бідності та злочинності, боротьба між політичними конкурентами.
    Хоча би подивитись на цей топік, десь сторінок 100 назад, весна 2019 і що там писали деякі порохоботи.

2. Мене не цікавлять ті, хто закликав вас думаТИ.
    Мене цікавить де ти передбачав "дуже ймовірний результат виборів я прогнозував ще у 2019, не помилився," що ми опинимось в такій хуйні в результаті вашого йобаного вибору!!!!
    Вже всі засунули язики віслюкові в сраку і мовчать.
    Тільки ти намагаєшся доказати, що тебе на виєбав віслюк.
    Як кажуть поляки: усрамсь, но не поддамсь!

Ти передбачав результат виборів, а ми попереджали про наслідки вибору.
    Але ви хотіли "хоч посміємося".
    Ще не плачете.
    БудеТЕ, якщо не навчитись ДумаТИ

Останнє редагування: 2 лип 2024
  3. Punainen Lippu

Punainen Lippu Народжений в УРСР

Переживемо!
    Головне - щоб кордони відкрили. :bye2:

Останнє редагування: 2 лип 2024
  4. Lanktocha

Я ж говорю, писанина весною 2019, рукописи не горять. Не факт, що я підтримував і одобрював, реальність і констатація факту, писав чиї прихильники і чиї виборці перекинуться у якості вибору "меншого зла", але такі із піною з рота бушували, що я помиляюсь, бо чорноволохи сказали інакше, раз на те пішло, хтось із чорноволохів визнав, що помилявся? Хтось із мавп-порохоботів визнав, що неправдиві прогнози копіпастив?

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

7. Lanktocha

Якщо рашисти по декілька раз обстрілювали Бурштинську ТЕС? Хіба що вина влади, поганий захист ТЕС та аеродромів ( якщо при недавньому обстрілі Миргорода знищені деякі військові літаки, які ітак у нас в дефіциті ), обставляти ППО потрібно не тільки урядові будівлі в Києві.

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Для лохів:

А тепер по суті:

Хто не знає- відриваю очі Вам Українцям--- в Будапешті 16 район і в Дебецені вул Еган-Еде є навчальні школи з Українським основним вченим...і по всій Угорщині є в школах класи з вивченням Української мови. ..наші Українські переселенці тимчасові там дали дітей Українців вчитись...дякую за увагу. І доречі великі Українці Ви коли були у пам'ятника Шевченку в Будапешті? Так просто цікаво??

10. Що неправдиве?
    Що наступить піздець?
    Він що, ще не наступив?
    Країна в руїнах з сотнями тисяч жертв, мільйонами біженців - і це все неправдиві прогнози,
    ти, сука кацапська.

11. Lanktocha

Але то ненза, я ще у 2019 писав, голосуй за Порошенка по Львівщині, хоч обома руками + домашні тварини + мертві душі, хіба що Львівщина буде виглядати білою вороною, але Порошенко все одно програє, помилився? Деякі затяті порохоботи із піною з рота бушували, що ти "рука москви", не може такого бути, від чорноволохів був інший прогноз... Мені це нагадало, як у футболі на Євро-2024 збірна України програла Румунії, як казали деякі футбольні оглядачі, основною причиною може бути, переоцінили себе та недооцінили суперника, так і порохоботи, спочатку бачили суперників в інших, якщо у ІІ турі Бойко, явне "більше зло", придворні кишенькові політОЛУХи кричали, що Порошенко у всіх виграє... Типовий приклад, як недооцінили суперника та переоцінили себе, може досить бушувати? Вже і неактуальні і багатьом нецікаві події 2019.

12. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Беріть вище.

13. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Планктоша, ти мені більше не пиши. Бо четвертий чи шостий раз задавати тобі одне й те саме питання і отримувати у відповідь бздури- ну занадто.

14. MayorMayor

Мєдвєдо, там, кажуть, Зелупа вжє про "мир без Донбасу і Криму" почав говорити.

15. ДВІ ПОДІЇ В ПОДРОБИЦЯХ.

"До Києва приїздив Орбан - чого хотів"?

Орбан привіз "План Трампа" щодо закінчення війни з рф. "План Трампа" дуже простий як і усі його ініціативи і дуже схожий на путінський план який привозив до Вашингтону Колокольцев.

1. Сторони припиняють вогонь і сідають за стіл переговорів. Після початку переговорів Трамп продовжує постачати зброю Україні у "режимі підтримки штанів". Якщо Зеленський відмовиться - будь яка допомога припиняється. Якщо так - Трамп буде виконувати "на визначених умовах" "Безпековий договір" котрий підписали Зеленський та Байден",
    2. Україна де-факто відмовляється від курсу на вступ до НАТО не вносячи цей пункт у Конституцію, натомість Трамп підписує угоду з путіним у який гарантує не вступ України у Альянс.
    3. Путін звільняє Запорізьку та Херсонську області, натомість Україна гарантує відмову від переслідування осіб які співпрацювали з окупаційною владою. На Донбасі кордон визначається по ЛБЗ.
    4. США та ЄС підписують паритетний договір, грубо кажучи, "Утримання України" на 10 років у якому будуть прописані кроки які повинна здійснити Україна для того, щоби або вступити до ЄС, або до того. щоби стати майже самодостатньою у економічному та безпековому плані. До речі, Трамп не бажає вступу України до ЄС, натомість бажає оформити "чесну союзницьку угоду" між Великобританією, США. Польщею, Угорщиною та Чехією.
    5. Трамп гарантує "вал будь якої зброї для України" у випадку якщо путін не прийме цей "План". Ціну гарантій від Трампа, називати не треба - вона не набагато більша ніж від путінської.
    6. Усі інші території України визначаються не як "тимчасово окуповані", а як "спірні" долю яких мають визначити майбутні переговори.
    7. США знімають санкції проти банківської системи рф та на постачання визначеної низки високотехнологічних товарів до рф та розморожують її активи у США..

Реакція Зе на цей "План" помірно негативна. Але Зеленський готовий до обговорення його пунктів особисто з Трампом чи з його довіреними особами.

Зеленському не позаздриш. Очевидно що усі його нещодавні обіцянки народу України про "мир на українських умовах" та "Звільнення усіх українських земель військово-дипломатичним шляхом" лише слова без будь якого наповнення. І після заморожування війни йому доведеться відповідати за пустопорожні обіцянки та взагалі за багато чого іншого. Його у майбутньому стовідсотково не раз озвучений аргумент - "Нас Захід зрадив. а так я би - ух"! - спрацює навряд. Зараз Президент почав грати на рівновіддаленість від Трампа та Байдена при цьому зближуючись з першим і віддаляючись від останнього. У випадку якщо переможе кандидат від демократів, не обов'язково Байден, Зеленський ризикує отримати відкриту обструкцію від американського істеблішменту, приблизно таку ж, яку отримав його попередник коли почав наприкінці 18го - на початку 19го "грати на Трампа" і тим самим здобув загальний американський "бан" на довгі 2.5 роки. Чи зможе ніяк не великий дипломат Зеленський витримати "центр" та не прийняти будь яку сторону? - питання відкрите. Буде "небезпечний крен" у сторону що програє - Зеленського може не стати як політика.

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Орбан запропонував "перестати стріляти".

Тепер зрозуміло з якої методички Зеленський на початку каденції закликав "перестати стріляти".

17. 20240703_184039.jpg

18. ashim

ashim Well-Known Member

Скільки буде платити, стільки і буде.

19. MayorMayor

А де я можу получити свій гонорар?

20. Lanktocha

Тут конкретно комусь не пишу, це не особисте листування.
    Подібне говорив Гордон:
    https://www.youtube.com/shorts/TXGOUoeAaOk
    Нехай Трам-пам-пам віддає Філадельфію, бо там велика російська діаспора і Аляску, бо була у російській імперії.

а де твій аватар? :)