Президент Зеленський

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Bombus, 2 бер 2022.

1. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Тому що зі слів деяких порохоботів, Порошенко вже впливовіший від інших політиків, причому, політиків із впливових країн. Не боявся кремль Байдена, Шольца, обдурив їх стосовно війни, але Порошенка би побоявся.

2. 20240630_190918.jpg

• Смішно Смішно x 1
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 1
  4. У позітівної пропаганди дуже непроста задача - переконати населення чому "залишити собі столицю, більшість території та вихід до моря" (с) це набагато краще ніж "зрадницькі Мінські" (с)

Хоча це цілком реально, бо змогли ж змусити добрих українців наприклад повірити, що умовний Мілованов будєт нє хуже ніж Гонтарєва, паркетний Таран кращий за Полторака, що Гончарук на самокаті знизить ціну на газ і цибулю, а ракетні програми зможе реалізувати антикорупційний мажор Найєм на чолі Укроборонпрому - то чому б під пресом "єдыного" не преконати, що без Азовського моря і Маріуполя буде навіть лудше (тим більше що його давно здав Порошенко).

А все починалось з "не на часі" (тм)

5. Lanktocha

Тоді питання на засипку, хто звернув увагу, коли появився проект "Недореспубліка недоносія"? Його би відмінили через Порошенка, не смішіть людей!

• Тупо Тупо x 1
  6. Зеленський заявив що для США перемога України полягає в збереженні нашої Незалежності, а про кордони 1991 р. ніхто не говорить.

Звісно, що ніхто не говорить. Бо аби повернутисядо кордонів 1991 р. треба зруйнувати договір про кордони з Румунією часів президента Ющенка. Зеленському час про це дізнатися. Я, до речі, саме тому кругом пишу не "кордони 1991 р.", а "кордони 22.02.22". Але.

Я пригадую, що сам Зеленський кругом говорив саме про кордони до агресії 2014 р. як про перемогу. А що тепер? Концепція змінилася?

Нас готують до думки, що перемога - це залишитися без Мелитополя, Маріуполя, Волновахи та Бердянська (про Донецьк, Луганськ і Крим вже й не згадуємо), але із щоденною загрозою нового вторгнення з боку Москви, а винні в цьому мають стати США?

Тобто фронтовики отримають втрачені роки життя, втрачене здоров'я, загиблих товаришів та знищене ворогом майно, а натомість мають готувати до фронту своїх дітей замість себе? Це буде результатом президентства Зеленського?
    https://www.facebook.com/share/gyAyvTAGs7A1e2Hw/

7. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Зелупоголові, а ви готові взимку по півдоби без світла сидіти та по 7-8 гривень за кіловат-годину сплачувати, чи вже відклали 4 тисячі доларів на закупівлю енергообладнання, як каже Павлюк? А гороху вже накупили, щоб "покладатися на власні сили та не замерзнути взимку", як каже Гавриш?

8. MayorMayor

Планктоша, до тебе інше питання. На засипку. Твої погоничі кажуть, що навіть 8 гривень за кіловат-годину це замало, і не покриває навіть собівартість. То ти двадцятку за кіловат-годину потягнеш?Чи срака репне?

9. Lanktocha

Поки триває війна, неможливо взяти за горло, ні нову владу, яка забагато всього собі додзволяє, якщо через війну населення в Україні скоротилося, проходило якесь скорочення чиновників? Так і неможливо зараз потрясти порохоботів, що забагато псують повітря. Дуже ймовірний результат виборів я прогнозував ще у 2019, не помилився, а затяті порохоботи бушували, бо якісь чорноволохи не так написали, не заспокояться ще тепер.

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

11. MayorMayor

Дурнику, для України найтяжче буде після війни. Чому- спробуй подумати. Більш на те, я переконаний, що такі довбойоби, як ти, оберуть знову якесь популістське гівно, на кшталт Пердули. І це гівно доб`є країну остаточно.

12. MayorMayor

Але ти не відповів- потягнеш двадцятку за кіловат-годину, чи твоя срака таки репне?

13. Lanktocha

Є такий нюанс, при жодному президенті, не було такого, як при Зеленському, а саме, спочатку пандемія коронавірус, закриті кордони, падіння економіки по всіх країнах, потім повноцінна війна, якщо називати так, як є, вже третій рік, як мала закінчитись триденна війна.

Ну і хто би не був переобраний, сморід від порохоботів буде ще 5 років.

14. MayorMayor

15. MayorMayor

Планктоша, у тебе погано з розумінням української?Я тебе-довбойоба не питав, який там рік закінчення триденної війни. Тим більше, я тебе-довбойоба не питав, що там з "порохоботами". Я задав просте питання- чому найтяжче буде саме після закінчення війни? Зможеш відповісти? Або вчергове визнаєш себе довбойобом, та напишеш черговий бздур про "не ідеальний"?

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

є й не брите:

За 5 днів перед вторгненням!!

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Це не змушує Зеленського і його команду обкрадати Україну, як ніхто інший.

18. MayorMayor

Планктоші подобається яйце по 17 гривень. Повинна сподобатися і електрика по 8 за квтг.Головне марахвон і небритий єблєт у ньому.

19. І що ти прогнозував.
    Збреши щось, а ми перевіримо
    А ще можеш дати посилання на свою брехню, а не звинувачувати тих, хто закликав тебе в 2019 році думаТИ

20. Ну навіщо брехати
    Віслюку передали країну з пустою казною чи він її спустошив за два роки?
    Віслюку передали країну з розваленою армією чи він її довів до ручки разом з Хомчаком і Тараном?
    В Україні не було масок на початок ковіду чи слуги урода їх спочатку продали за кордон а потім купляли втридорога, і забули законтрактувати вакцини?
    І таких нюансів море.

Це тобі не велике крадівництво.

а де твій аватар? :)